Glada Nyheter – Kent Ekeroth vill få upp en respektabel tullverksamhet

Kent Ekeroth ställer upp bra punkter på hur vi ska få bukt med en hel del brottslig verksamhet vid vår svenska gräns:

…. ökade medel för att anställa tulltjänstemän. 150 miljoner kronor räcker till omkring 250 till 300 nya tulltjänstemän.
… nästan 20 miljoner kronor på en extra mobil scanner vid gränsövergångarna för en bättre och mer effektiv kontroll av fordon
… omkring 34 miljoner kronor på att utrusta och utbilda tulltjänstemän i yttre tjänst, samt för att kunna beväpna tjänstemän och utredare

Bra förslag, som inget annat parti kommer rösta för eftersom politiker inte lärt sig effektivitet och konstruktivitet och därför inte kan skilja på sak och person, samt sannolikt budgeterat extra pengar till den nuvarande flyktingpolitiken.

Men vad viktigare är, är att inse att Sverigedemokraterna fortfarande är fören förslavande frihandel lustigt nog?

Och skulle inte högerpartiet Sverigedemokraerna förändra denna oerhört viktiga punkt och ändå komma till makten så kommer den makten bli kortvarig om detta problem inte adresseras innan problemet stirrar dem i vitögat.

Det tror jag är enormt sannolikt, för kan inte högerpartiet Sverigedemokraterna föra en mer traditionell vänsterpolitik vad gäller välfärden, när de väl kommer till makten, vilket jag tror är en omöjlighet p.g.a. frihandeln, ja då är det sannolikt kört för dem, precis som för Sannfinländarna.

Problemet är sannolikt att folket då slösat bort 4 år till av lidande under ytterligare en höger-regering som kommer föra en borgerlig politik.

Så, gott folk, vore det inte bättre att rösta rätt från början?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Jag när jag talar om traditionell vänsterpolitik menar jag Vänsterpartiets, eller sossarnas politik INNAN Ingvar Carlsson, inte dagens borgerliga sossar med borgerligt anhang

2 reaktioner till “Glada Nyheter – Kent Ekeroth vill få upp en respektabel tullverksamhet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s