Utvandring tillbaka över Medelhavet – Förslag på lösning i tre logiska och emotionellt korrekta steg?

Först problemet. Vi vet orsakerna till folkvandringarna. De krig som skapats av USA och Nato-länder p.g.a. det militärindustriella komplexet, överbefolkning och fattigdom, kultur och religion, men även biståndssabotage, orättvisa handelsavtal och utländska uppköp som förstört böndernas och ländernas egna inkomster, men naturligtvis också misstaget att ta emot de första migranterna och ge dem vidlyftiga bidrag i EU.

Detta är att likna vid när man skakar en flaska mousserande vin och sedan öppnar korken. Det kommer bli svårt att få i korken i flaskan igen eftersom ryktet sprider sig och flödet har börjat. Medelhavet är stort, gränserna är långa. Den ogenomtänkta panikåtgärden att försöka stoppa flödet genom taggtråd och staket är att likna vid att sätta handen framför vinets flöde.

Berlinmuren var kort, men inte ens två murar med taggtråd, minor och vaktposter kunde helt stoppa flödet, ändå handlade det inte om outbildade eller hungriga människor, tvärtom. Smugglarna fann nya metoder, de grävde tunnlar, de flög över i eget byggda glidflygare etc. och någon lyckades t.o.m. fly tillbaka. Dödsoffer förekom, även om de var färre än de som spolats upp på Medelhavets kuster.

Jag gör därför ett försök att vara intelligent här genom en politiskt, förnuftig och emotionellt korrekt lösning som jag anser borde likna följande:

1. Vi måste politiskt motverka nyliberalismen som förstör världen och verka för fedlig nationalism inom varje land så att folken får plocka frukterna av sina egna tillgångar så att det blir attraktivt att bo kvar.

2. Folkvandringen av människor som olagligen försöker ta sig in i EU måste häktas i tillfälliga läger på öar i Medelhavet, men även i resten av EU där vi finner dem. Vi måste ta hand om dem, inte låta dem bo i ruckel. Vi måste få dem att förstå orsaken till de problem de har och snabbt utreda om någon av dem har ett verkligt flyktingskäl, ex likt Salman Rushdies fatwa. Det är medmänskligt och emotionellt korrekt, anser jag. De ekonomiska flyktingarna måste direkt förstå att de är häktade för att de olagligen vistas i EU och uppmuntras att meddela sina vänner och sin familj att de förmodligen strax kommer tillbaka och att det inte går att invandra olagligt till EU mer. Detta kommer hjälpa till att stoppa flödet.

2. Trycket i flaskan uppkom av olika skäl genom dålig politik, dålig religion, överbefolkning och krig. Stoppar man orsakerna till detta tryck genom utbildning som leder till nedväxt kommer levnadsförhållandena förbättras, freden uppstå och trycket minska och flödet avta. Religioner och kulturer som förespråkar barnavel måste utplånas, födelsekontroller måste införas. Prevention måste uppmuntras. Utbildning av flickor måste uppmuntras. Världens mest kriminella företag som någonsinexisterat på planeten som ödelägger land efter land måste stoppas.  Jag säger tack på förhand till Bernie Sanders, Jill Stein, Donald Trump och USA:s folk.

3. Jag föreslår att människorna som olagligen försökt ta sig in i EU utbildas i att förstå Vetenskapliga partiets viktigaste fråga, nämligen behovet av nedväxt, samt fraktas tillbaka på ett miljövänligt sätt ex. med kryssningsfartyg med segel eller annan typ av fraktfartyg som kan hantera uppgiften. När de kommer tillbaka bekräftas ryktet om att det inte lönar sig att fly problemen, men även diskussionen om lösningen kommer ta fart.

Vad anser du? Skulle det kunna fungera? Finner du några svagheter i förslaget?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer intressant om folkvandringen och tragedierna på medelhavet:
https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/272-flyktingtragedierna-pa-medelhavet/
https://lindquisthanna.wordpress.com/2015/09/06/att-inte-drunkna-i-avgrunden-och-viljan-att-forandra-framtiden-idag/
https://ceciliamalmstrom.wordpress.com/2011/04/06/tragedi-i-medelhavet/
https://morklaggning.wordpress.com/2015/09/07/propagandaweekend/
http://avpixlat.info/2015/04/23/doden-pa-medelhavet/

47 reaktioner på ”Utvandring tillbaka över Medelhavet – Förslag på lösning i tre logiska och emotionellt korrekta steg?

 1. Bra! – men jag saknade betoning på ”vår” skuld, eller Sveriges skuld i ödeläggelsen av Mellanöstern genom att samarbeta med USA som beväpnar terrorister och genomför regelrätt krig i flyktingarnas länder. Skulle vilja se den betoningen i början, nu finns den som nr 2 och kommer senare: ”Världens mest kriminella företag som någonsinexisterat på planeten som ödelägger land efter land måste stoppas. ”

  • @Cornelia Dahlberg
   Jag förstår vad du menar, men ingen svensk som beslutar sig att röstar på Vetenskapliga partiet kan faktiskt anses ha någon skuld mer.

   Det är att göra rätt mot alla världens folk och mot Sverige samtidigt.

   Svenska folket valde inte att dra in Sverige i Afghanistankriget. Det gjorde politiker i S, MP och Alliansen på eget bevåg, men det gjorde inte politikerna i SD eller V.

   Men det är klart att den som röstar på ett parti som vill dra in Sverige i värdlandavtal med NATO efter 2018 (SD, S, MP, Alliansen) kommer bli en person som stödjer massmord i världen.

   Den som stödjer migrationspositiva partier (V, S, MP, Alliansen) kommer med stor sannolikhet göra sig skyldiga till att ödelägga Sverige.

   De andra småpartierna är inte intressanta eftersom de inte valsamverkar.

   Såldes finns det bara ett rimligt val…än.

 2. Tjenare !!
  Punkt 1. Har tillämpats under flera år nu. Finns säkert massor av olika dokumentärer, från länderna Norr om Medelhavet. Själv har jag sett flera spanska av dem. Kontentan av vad jag sett… Folk vill in i EU, ett bättre levnadsvilllkor. Å allra mest till länder med generösa bidragssystem och en befolkning som ej ”tittar snett” på dem…sad but true…
  Punkt2. Korruption-Korruption-Korruption…. Så Lycka Till…!!
  Punkt3. Kryssnngsfartyg med segel…??!! :-D

 3. Sd:s lösning på problemet var helt korrekt och sunt, om foilehattarna i andra partier hade lyssnat i tid. Men stoltheten och propagandakvarnarna förhindrade dessa förslag och krav ända tills krisen var ett faktum. Nu först, sent om sider, har de annammat Sd:s politik i princip i hela Europa i något förändrad form kanske och framställer den nu som sin egen. Prata om politisk idioti

  • @vanitasvanitatum10
   Jag anser att du har rätt. SD hade rätt. Vill man förändra detta allmäna beteende hos politiker bör man nog sikta på politiker med mindre prestige och mer pragmatism. Du kommer nog aldrig få se någon av de politiker som skapat problemet uttala att ”SD hade rätt” även om det är sant.

 4. Ping: En mycket bra intervju med Bashar al-Assad om konflikten i Syrien översatt till svenska | Vetenskapliga partiet

 5. Ping: 400’000 insmugglade IS-terrorister attackerar Sverige September 2016 eller utvandrar? | Vetenskapliga partiet

 6. Ping: Aurora 17 – Försvarsmakten inställd på att öva utragen IS-terrorism i Sverige samtidigt som terrorismen finansieras av Sveriges riksdag | Vetenskapliga partiet

 7. Ping: Rekommendation till svenska korrumperade politiker – Erkänn era affärer innan det är för sent! | Vetenskapliga partiet

 8. Ping: Massinvandringen ger dig mindre i plånboken, men hur mycket mindre? | Vetenskapliga partiet

 9. Ping: Beröm och kritik av Nordiska Motståndsrörelsen – Det etniskt svenska partiet | Vetenskapliga partiet

 10. Ping: Fel av Jan Myrdal att ge Leninpriset till frilansjournalisten Mikael Nyberg från Clarté? | Vetenskapliga partiet

 11. Ping: The Economist Collage 2016 – Karl Marx blir aktuell och FN har fel | Vetenskapliga partiet

 12. Ping: 1:a Majtal och uppmuntran till Amineh Kakabaveh som attackeras av Vänsterpartiet, Expo och sketmedlemmar | Vetenskapliga partiet

 13. Ping: Ekonomi & Komedi – Djupare analys av hela kollaget från The Economist 2016 | Vetenskapliga partiet

 14. Ping: Debatt om Bankers funktion – Göran Greider besvaras av Ann-Marie Svensson på JAK Medlemsbank | Vetenskapliga partiet

 15. Ping: Norge i chock över tillståndet i Sverige | Vetenskapliga partiet

 16. Ping: Kritik av Vänsterpartiets fascistiska överklassfasoner | Vetenskapliga partiet

 17. Ping: De som är för smarta att engagera sig i politik blir straffade genom att bli styrda av de som är dummare | Vetenskapliga partiet

 18. Ping: Sverigedemokraterna & Vänsterpartiet ger Sveriges folk ytterligare ett år av Alliansfrihet och Neutralitet | Vetenskapliga partiet

 19. Ping: Okunniga socialisters och kapitalisters sekteristiska tillbedjan av tillväxt utan att veta vad tillväxt betyder | Vetenskapliga partiet

 20. Ping: Varför har det tyska Vänsterpartiets ledare Sara Wagenknecht fått chokladtårta? | Vetenskapliga partiet

 21. Ping: Glada Nyheter – Antiimperialistiska 4-julikommittén Demonstrerar men är Tyvärr ”Globalister” | Vetenskapliga partiet

 22. En gammal sanning att ett lands befolkning som har ett utpräglat familjeliv, där skilsmässor är ytterst sällsynta ger folket en politisk makt!
  Ett land där folket har en sammanhållning tvingar politikerna att rätta sig efter folkets åsikter.
  Om inte som politiker, så förlorar det politiska partiet sin makt genom att folket vill inte lägga sin röst på ett parti som strider mot folkets vilja!
  Den här frågan tas aldrig upp i någon debatt och har totalt glömts bort till synes eller dagens folk har aldrig hört talas om denna politiska faktor, mer än vi som är födda senast under 40-talet.
  Att Sverige kunde styras av Socialdemokraterna i så många år berodde på att landets familjer var intakta med sina homogena äktenskap!
  Det här ville CIA ändra på, för USA NATO ville ha en militär bas i Sverige vilket skedde på 50-talet. för detta hot som då fanns ifrån Sovjet, som visade sig vara en politisk noja av västvärlden!
  Hur som helst Bilderbergargruppen hade bildats och givetvis blev Tage Erlander medlem plus några högt uppsatta personer i Bonniers och Wallenberg. och varför inte vår Kung den sjätte Adolf?
  Vår Kung är ju idag medlem i Bilderbergargruppen!
  Så CIA planerade hur man skulle splittra svenska folket för att underlätta för landets politiker att förena sig med USA:s militära makthavare och slippa höra några större protester av svenska folket.
  Kommunistiska partiet (KP) var ju definitivt hatiska mot kapitalets herrar under 50-talet, som hade fått nys om det här vad CIA ville? Om inte in i minsta detalj men ändå konsekvensen av att splittra familjerna, tog de tacksamt emot, för då hade detta Kommunistiska parti chansen att växa sig större!
  CIA bestämde att bygga upp den feministiska rörelsen i förtäckta ordalag, att kvinnorna måste få chansen att förkovra sig och bli en del av ett jämställt samhälle med männen.
  Här startade grogrunden för ett splittrat Sverige som kvinnliga politiker har genomfört Reformer som den värsta av dem om slut på agan i hemmet och skolan och låta barn få en fri uppfostran??
  Sveriges flesta mammor välkomnade det här, att få komma ut och slå klackarna i taket och ungarna fick samhället ta hand om! Nästa dråpslag kvinnors rätt till fri kärlek som endast var förunnat männen, en skröna att nästan alla gifta män var otrogna!
  Vad hände med kvinnors fria kärlek, jo den skapade massor med spruckna äktenskap, precis vad CIA och Tage Erlander hade räknat med!
  En tredje nådastöt den fria Aborten som har genomförts över drygt en miljon sedan den fria Abortlagen trädde i kraft för ca 50 år sedan. Vi har förlorat flera miljoner svenskar på kuppen om fri Abort! (Vi måste ha en arbetskraft invandring)
  Resultatet av kvinnors inblandning i politiken har skapat Sveriges förfall mentalt och moraliskt sett
  med ouppfostrat folk!
  De flesta politiker har inte fått en gedigen uppfostran till synes! På grund av min höga ålder ser jag dem som elaka och bortskämda barnrumpor!
  Tack för ordet i förhoppning om att detta här måste bearbetas bort, för att vi måste införa en disciplinerat samhälle till varje pris och just propagandan om krav på fler äktenskap mellan svensk man och kvinna givetvis!

  • Att kvinnan är fri utanför äktenskapet finner jag inget fel i, ej heller att kvinnan kan abortera odugligt material som skett i fyllan av misstag. Men när kvinnan däremot aborterar friskt intelligent material som skett i kärlek och är i balans med naturen (1-3 barn) för karriär eller för att hon drömmer om att skaffa sig svarta barn som kommer sakna D-vitamin av solen i Svenskt klimat blir det naturligtvis knasigt.

   Kvinnans frihet bör naturligtvis ske under ansvar som med alla friheter.

   I arbetslöshetens Europa finns det inget behov av import av fler människor. Vad gäller ekologin finns det helt klart anledning att istället nedväxa befolkningen till balans med naturen.

 23. Ping: Strax börjar förmodligen freden i Syrien | Vetenskapliga partiet

 24. Ping: Ett meddelande till alla som fortfarande kallar sig ”muslimer” från Mona Walter | Vetenskapliga partiet

 25. Ping: Birger Schlaugs bristfälliga analys – Vad skulle Dalai Lama röstat på? | Vetenskapliga partiet

 26. Ping: Har Vänsterpartiet blivit ett högerextremt fascistiskt parti? | Vetenskapliga partiet

 27. Ping: Jan Myrdal konstaterar att Nya Tider är mer sanningsenliga än DN | Vetenskapliga partiet

 28. Ping: Meditation – Vi hjälper Anne-Li Lehnberg i Flamman på traven att bekämpa den s.k. “högerpopulismen” | Vetenskapliga partiet

 29. Ping: Nedväxt, INTE tillväxt – Partiets och världens viktigaste fråga!!! | Vetenskapliga partiet

 30. Ping: Masspsykologi – Svar på Karl-Olov Arnstberg & Gunnar Sandelins artikel – En teori om politisk korrekthet | Vetenskapliga partiet

 31. Ping: Medeltid i Europa 2017 – Konvertiter i Afrika hotas av muslimer från Europa | Vetenskapliga partiet

 32. Ping: Ungern – Bloomberg krossar glaset till antisemitism-megafonen | Vetenskapliga partiet

 33. Ping: Fakta om Sveriges ökade fattigdom samt nationella demokratiska socialistiska och ekologiska förslag på lösningar | Vetenskapliga partiet

 34. Ping: Citat och beröm – Det har funnits mycket klarsynthet i Socialdemokraterna | Vetenskapliga partiet

 35. Ping: Terrorism – Varför är politikeradel och fulmedia på terrorismens sida? | Vetenskapliga partiet

 36. Ping: Rakryggad regering tvingar strax Migrationsverket att visa följa en rimlig budget | Vetenskapliga partiet

 37. Ping: Monopolkapitalisternas egotripp handlar inte enbart om makt men om rasism | Vetenskapliga partiet

 38. Ping: Du är direkt medansvarig till varje förhindrad våldtäkt i valet 2018 | Vetenskapliga partiet

 39. Ping: Geert Wilders får hjälp av turkiska muslimer och svensk polis befinner sig i stabsläge inför kalabalik | Vetenskapliga partiet

 40. Ping: Enhet Förnuft & Känsla – Det tog litet tid innan jag insåg vad det var för fel på vänstern och feministerna | Vetenskapliga partiet

 41. Ping: Varför inte köra upp tårtan i rektal-rosen på den allt mer monopoliserade industrin? | Vetenskapliga partiet

Välkommen att kommentera! Läs gärna kommentarsreglerna i menyn!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s