Utvandring tillbaka över Medelhavet – Förslag på lösning i tre logiska och emotionellt korrekta steg?

Först problemet. Vi vet orsakerna till folkvandringarna. De krig som skapats av USA och Nato-länder p.g.a. det militärindustriella komplexet, överbefolkning och fattigdom, kultur och religion, men även biståndssabotage, orättvisa handelsavtal och utländska uppköp som förstört böndernas och ländernas egna inkomster, men naturligtvis också misstaget att ta emot de första migranterna och ge dem vidlyftiga bidrag i EU.

Detta är att likna vid när man skakar en flaska mousserande vin och sedan öppnar korken. Det kommer bli svårt att få i korken i flaskan igen eftersom ryktet sprider sig och flödet har börjat. Medelhavet är stort, gränserna är långa. Den ogenomtänkta panikåtgärden att försöka stoppa flödet genom taggtråd och staket är att likna vid att sätta handen framför vinets flöde.

Berlinmuren var kort, men inte ens två murar med taggtråd, minor och vaktposter kunde helt stoppa flödet, ändå handlade det inte om outbildade eller hungriga människor, tvärtom. Smugglarna fann nya metoder, de grävde tunnlar, de flög över i eget byggda glidflygare etc. och någon lyckades t.o.m. fly tillbaka. Dödsoffer förekom, även om de var färre än de som spolats upp på Medelhavets kuster.

Jag gör därför ett försök att vara intelligent här genom en politiskt, förnuftig och emotionellt korrekt lösning som jag anser borde likna följande:

1. Vi måste politiskt motverka nyliberalismen som förstör världen och verka för fedlig nationalism inom varje land så att folken får plocka frukterna av sina egna tillgångar så att det blir attraktivt att bo kvar.

2. Folkvandringen av människor som olagligen försöker ta sig in i EU måste häktas i tillfälliga läger på öar i Medelhavet, men även i resten av EU där vi finner dem. Vi måste ta hand om dem, inte låta dem bo i ruckel. Vi måste få dem att förstå orsaken till de problem de har och snabbt utreda om någon av dem har ett verkligt flyktingskäl, ex likt Salman Rushdies fatwa. Det är medmänskligt och emotionellt korrekt, anser jag. De ekonomiska flyktingarna måste direkt förstå att de är häktade för att de olagligen vistas i EU och uppmuntras att meddela sina vänner och sin familj att de förmodligen strax kommer tillbaka och att det inte går att invandra olagligt till EU mer. Detta kommer hjälpa till att stoppa flödet.

2. Trycket i flaskan uppkom av olika skäl genom dålig politik, dålig religion, överbefolkning och krig. Stoppar man orsakerna till detta tryck genom utbildning som leder till nedväxt kommer levnadsförhållandena förbättras, freden uppstå och trycket minska och flödet avta. Religioner och kulturer som förespråkar barnavel måste utplånas, födelsekontroller måste införas. Prevention måste uppmuntras. Utbildning av flickor måste uppmuntras. Världens mest kriminella företag som någonsinexisterat på planeten som ödelägger land efter land måste stoppas.  Jag säger tack på förhand till Bernie Sanders, Jill Stein, Donald Trump, Tulsi Gabbard och USA:s folk.

3. Jag föreslår att människorna som olagligen försökt ta sig in i EU utbildas i att förstå Vetenskapliga partiets viktigaste fråga, nämligen behovet av nedväxt, samt fraktas tillbaka på ett miljövänligt sätt ex. med kryssningsfartyg med segel, eller annan typ av fraktfartyg som kan hantera uppgiften. När de kommer tillbaka bekräftas ryktet om att det inte lönar sig att fly problemen, men även diskussionen om lösningen kommer ta fart.

Vad anser du? Skulle det kunna fungera? Finner du några svagheter i förslaget?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer intressant om folkvandringen och tragedierna på Medelhavet:
https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/272-flyktingtragedierna-pa-medelhavet/
https://lindquisthanna.wordpress.com/2015/09/06/att-inte-drunkna-i-avgrunden-och-viljan-att-forandra-framtiden-idag/
https://ceciliamalmstrom.wordpress.com/2011/04/06/tragedi-i-medelhavet/
https://morklaggning.wordpress.com/2015/09/07/propagandaweekend/
http://avpixlat.info/2015/04/23/doden-pa-medelhavet/

57 reaktioner till “Utvandring tillbaka över Medelhavet – Förslag på lösning i tre logiska och emotionellt korrekta steg?

 1. Bra! – men jag saknade betoning på ”vår” skuld, eller Sveriges skuld i ödeläggelsen av Mellanöstern genom att samarbeta med USA som beväpnar terrorister och genomför regelrätt krig i flyktingarnas länder. Skulle vilja se den betoningen i början, nu finns den som nr 2 och kommer senare: ”Världens mest kriminella företag som någonsinexisterat på planeten som ödelägger land efter land måste stoppas. ”

  1. @Cornelia Dahlberg
   Jag förstår vad du menar, men ingen svensk som beslutar sig att röstar på Vetenskapliga partiet kan faktiskt anses ha någon skuld mer.

   Det är att göra rätt mot alla världens folk och mot Sverige samtidigt.

   Svenska folket valde inte att dra in Sverige i Afghanistankriget. Det gjorde politiker i S, MP och Alliansen på eget bevåg, men det gjorde inte politikerna i SD eller V.

   Men det är klart att den som röstar på ett parti som vill dra in Sverige i värdlandavtal med NATO efter 2018 (SD, S, MP, Alliansen) kommer bli en person som stödjer massmord i världen.

   Den som stödjer migrationspositiva partier (V, S, MP, Alliansen) kommer med stor sannolikhet göra sig skyldiga till att ödelägga Sverige.

   De andra småpartierna är inte intressanta eftersom de inte valsamverkar.

   Såldes finns det bara ett rimligt val…än.

 2. Tjenare !!
  Punkt 1. Har tillämpats under flera år nu. Finns säkert massor av olika dokumentärer, från länderna Norr om Medelhavet. Själv har jag sett flera spanska av dem. Kontentan av vad jag sett… Folk vill in i EU, ett bättre levnadsvilllkor. Å allra mest till länder med generösa bidragssystem och en befolkning som ej ”tittar snett” på dem…sad but true…
  Punkt2. Korruption-Korruption-Korruption…. Så Lycka Till…!!
  Punkt3. Kryssnngsfartyg med segel…??!! :-D

  1. @Göran Lindersson
   1. Var har mitt förslag tillämpats? Det enda jag finner är från Kenya, inkl. ett intressant förslag från Pettersson:
   http://petterssonsblogg.se/2012/04/22/varldens-storsta-flyktinglager-dadaab-i-kenya/comment-page-1/
   Tror inte att de är häktade heller.

   2. Då vet du vilket parti du ska rösta på nu då? Ett parti som tänker längre än vad näsan räcker och därför inte går att korrumpera.

   3. Vindkraft är framtiden http://bloggar.aftonbladet.se/kryssning/2014/07/udda-duo-pa-besok-i-stockholm/
   Vi ska ju inte använda den olja som finansierar krigen! Det vore väl ändå hyckleri? Ungefär som att kalla sig grön och samtidigt fantisera om en rosa Caddilac…

 3. Sd:s lösning på problemet var helt korrekt och sunt, om foilehattarna i andra partier hade lyssnat i tid. Men stoltheten och propagandakvarnarna förhindrade dessa förslag och krav ända tills krisen var ett faktum. Nu först, sent om sider, har de annammat Sd:s politik i princip i hela Europa i något förändrad form kanske och framställer den nu som sin egen. Prata om politisk idioti

  1. @vanitasvanitatum10
   Jag anser att du har rätt. SD hade rätt. Vill man förändra detta allmäna beteende hos politiker bör man nog sikta på politiker med mindre prestige och mer pragmatism. Du kommer nog aldrig få se någon av de politiker som skapat problemet uttala att ”SD hade rätt” även om det är sant.

 4. En gammal sanning att ett lands befolkning som har ett utpräglat familjeliv, där skilsmässor är ytterst sällsynta ger folket en politisk makt!
  Ett land där folket har en sammanhållning tvingar politikerna att rätta sig efter folkets åsikter.
  Om inte som politiker, så förlorar det politiska partiet sin makt genom att folket vill inte lägga sin röst på ett parti som strider mot folkets vilja!
  Den här frågan tas aldrig upp i någon debatt och har totalt glömts bort till synes eller dagens folk har aldrig hört talas om denna politiska faktor, mer än vi som är födda senast under 40-talet.
  Att Sverige kunde styras av Socialdemokraterna i så många år berodde på att landets familjer var intakta med sina homogena äktenskap!
  Det här ville CIA ändra på, för USA NATO ville ha en militär bas i Sverige vilket skedde på 50-talet. för detta hot som då fanns ifrån Sovjet, som visade sig vara en politisk noja av västvärlden!
  Hur som helst Bilderbergargruppen hade bildats och givetvis blev Tage Erlander medlem plus några högt uppsatta personer i Bonniers och Wallenberg. och varför inte vår Kung den sjätte Adolf?
  Vår Kung är ju idag medlem i Bilderbergargruppen!
  Så CIA planerade hur man skulle splittra svenska folket för att underlätta för landets politiker att förena sig med USA:s militära makthavare och slippa höra några större protester av svenska folket.
  Kommunistiska partiet (KP) var ju definitivt hatiska mot kapitalets herrar under 50-talet, som hade fått nys om det här vad CIA ville? Om inte in i minsta detalj men ändå konsekvensen av att splittra familjerna, tog de tacksamt emot, för då hade detta Kommunistiska parti chansen att växa sig större!
  CIA bestämde att bygga upp den feministiska rörelsen i förtäckta ordalag, att kvinnorna måste få chansen att förkovra sig och bli en del av ett jämställt samhälle med männen.
  Här startade grogrunden för ett splittrat Sverige som kvinnliga politiker har genomfört Reformer som den värsta av dem om slut på agan i hemmet och skolan och låta barn få en fri uppfostran??
  Sveriges flesta mammor välkomnade det här, att få komma ut och slå klackarna i taket och ungarna fick samhället ta hand om! Nästa dråpslag kvinnors rätt till fri kärlek som endast var förunnat männen, en skröna att nästan alla gifta män var otrogna!
  Vad hände med kvinnors fria kärlek, jo den skapade massor med spruckna äktenskap, precis vad CIA och Tage Erlander hade räknat med!
  En tredje nådastöt den fria Aborten som har genomförts över drygt en miljon sedan den fria Abortlagen trädde i kraft för ca 50 år sedan. Vi har förlorat flera miljoner svenskar på kuppen om fri Abort! (Vi måste ha en arbetskraft invandring)
  Resultatet av kvinnors inblandning i politiken har skapat Sveriges förfall mentalt och moraliskt sett
  med ouppfostrat folk!
  De flesta politiker har inte fått en gedigen uppfostran till synes! På grund av min höga ålder ser jag dem som elaka och bortskämda barnrumpor!
  Tack för ordet i förhoppning om att detta här måste bearbetas bort, för att vi måste införa en disciplinerat samhälle till varje pris och just propagandan om krav på fler äktenskap mellan svensk man och kvinna givetvis!

  1. Att kvinnan är fri utanför äktenskapet finner jag inget fel i, ej heller att kvinnan kan abortera odugligt material som skett i fyllan av misstag. Men när kvinnan däremot aborterar friskt intelligent material som skett i kärlek och är i balans med naturen (1-3 barn) för karriär eller för att hon drömmer om att skaffa sig svarta barn som kommer sakna D-vitamin av solen i Svenskt klimat blir det naturligtvis knasigt.

   Kvinnans frihet bör naturligtvis ske under ansvar som med alla friheter.

   I arbetslöshetens Europa finns det inget behov av import av fler människor. Vad gäller ekologin finns det helt klart anledning att istället nedväxa befolkningen till balans med naturen.

 5. En flykting som redan från början har för avsikt att stanna permanent i landet som har erbjudit fristad, bör icke betecknas som flykting, utan som kolonisatör.

  Att hjälpa människor i nöd är ädelt. Att ge bort sitt hemland till kolonisatörer är inte ädel. Vi har lärt oss av historien att kolonialism skapar osämja och krig.

  Alla nutidens konflikter mellan nybyggare och Europas ursprungsbefolkning hade enkelt kunnat undvikas. Det som hade behövts, var att ge flyktingar tillfälligt uppe­hålls­till­stånd. Därutöver hade det behövts en regel som säger att flyktingar inte får skaffa ytterligare barn under tiden i exil. Därefter borde asylsökarna ha erbjudits alla preventivmedel som finns att tillgå, utan kostnad för asyl­sökarna själva. Ifall asylsökarna likväl valde att inleda graviditet, så borde föräldrarna ha utvisats i god tid innan barnets förlossning.

  Med sådana regler, så hade Europa haft resurser att generöst ge alla flyktingar bostad, försörjning och utbildning. Väldigt få inom Europas egna befolkning skulle ha haft invändningar mot att pengar satsades på att hjälpa människor på flykt. Det hade inte funnits några andra generationens invandrare som inte känner sig hemma, varken i föräldrarnas kultur eller i värdlandets samhälle.

  Flyktingarna hade själva fått avgöra hur länge dom vill stanna i Europa, och när dom vill åka hem för att bilda familj. Möjligtvis hade man kunnat utfärda dispenser beträffande barn, till ett fåtal flyktingar som helt uppenbart aldrig skulle ha möjlighet att återvända hem.

  1. Precis. Alla vill hjälpa. Vi måste tänka långsiktigt om ”hjälpen” inte ska stjälpa hela lasset, för då har man inte hjälpt någon, bara satt sig själv i en dålig situation.

   Tja. Om ett land tillåter, eller som Sveriges regeringar uppmuntrar, en ”mångkulturell” kolonisering i sina absurda tillväxt-drömmar, samt 80% röstar för det, så är det i min mening inte någon fientlig handling av invandraren som tar tillfället i akt och bockar och tackar hövligt, sedan gör sitt allra bästa för att assimilera sig.

   Upplysningen borde då riktas mot de som är skyldiga till det övriga kaos vi ser.

   Det är svenska folket och svensk politikeradel som är medskyldig till kolonisatörers krigsförbrytelser i världen. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/01/04/rasism-alliansfriheten-forklarar-hur-sveriges-regering-ar-medskyldigt-till-massmord-och-folkrattsbrott-i-irak/ …vilket leder till migration. Svensk media är särskilt medansvarig för falsk känsloargumentation som inte hänger ihop med långsiktig logik. Detta har lurat svenska folket.

   Jo. ”Vi har lärt oss av historien att kolonialism skapar osämja och krig.” Det är det Sverige gör sig skyldig till. USA, Saudiarabien, Turkiet, Israel gör sig också skyldig till det i Mellanöstern och Jimmie Åkesson stödjer själv nazi-sionismen, märkligt nog, förmodligen p.g.a. någon hållhake eller så har han grundlurats. Barnsexhandel? Skulle inte förvåna mig det minsta. Israel tycks bemästra detta. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/01/04/israel-skyddar-sannolikt-barnsexhandel-kvinnan-ghislaine-maxwell-samt-sveriges-storbritanniens-och-usas-pedofiler/

   Enig. Konflikter hade enkelt kunnat undvikas medelst ett homogent sekulariserat samhälle med relativt hög nivå av jämlikhet, d.v.s. det vi utgick ifrån ungefär vid Palmemordet.

   Inte ens ”tillfälligt uppe­hålls­till­stånd” hade behövt ges, men vistelse på ett särskilt område medan en snabbutredning med team av läkare, jurister och diplomater etc. avgjorde, på typ tre veckor om personen har verkligt asylskäl, är ett barn, har släkt hemma, eller om det är en terrorist eller bara en välfärdsmigrant eller ett ankarbarn.

   Ett enkelt sätt är även att försöka genomföra alla ansökningar om visum/uppehållstillstånd på svenska ambassader, aldrig i Sverige. Detta är fullt normalt för de flesta andra länder.

   1. Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    Precis. Alla vill hjälpa. Vi måste tänka långsiktigt om ”hjälpen” inte ska stjälpa hela lasset, för då har man inte hjälpt någon, bara satt sig själv i en dålig situation.

    – Ja. Det här kretsar kring det som jag kallar ”den falska omtankens ideologi”. Många människor har visat stor vilja att hjälpa. Men denna välvilja har missbrukats till att genomföra en politik som bara skapar elände, både för Europas egna befolkning, och för omvärlden.

    Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    Tja. Om ett land tillåter, eller som Sveriges regeringar uppmuntrar, en ”mångkulturell” kolonisering i sina absurda tillväxt-drömmar, samt 80% röstar för det, så är det i min mening inte någon fientlig handling av invandraren som tar tillfället i akt och bockar och tackar hövligt, sedan gör sitt allra bästa för att assimilera sig.

    – Jag är förvisso missnöjd med nybyggarnas beteende. Men jag klandrar bosättarna mycket mindre än jag klandrar dom ondskefulla individer som har skapat dessa onödiga problem genom att grundlura folket.

    Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    Upplysningen borde då riktas mot de som är skyldiga till det övriga kaos vi ser.

    – Jag lägger skulden hos den falska omtankens profeter. Dessa behöver inte upplysas. Dom behöver avslöjas inför allmänheten. Lögn-makarna själva är redan medvetna om att dom har ljugit. Den falska omtankens ideologi inte hade kunnat erövra samhället med mindre än att några pådrivare medvetet har ljugit.

    Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    Det är svenska folket och svensk politikeradel som är medskyldig till kolonisatörers krigsförbrytelser i världen.

    – Jag vill hellre begrunda dom yrkesgrupper som förser allmänheten med information. Dessa yrkesgrupper är främst journalister och lärare. Genom att ljuga för folket, så har journalisterna förmått folket att rösta på en helt vansinnig politik. Medborgare som har uttryckt oppositionella åsikter, har drabbats av journalistkårens ilska. Med en ärlig journalistkår, så hade inget politiskt parti kunnat genomföra den destruktiva politiken utan att väljarna hade röstat bort detta parti. Med en oärlig journalistkår, så har väljarna istället röstat bort vettiga politiker, som av journalistkåren har utmålats som onda.

    Numera har jag tröttnat totalt på invandring, och ännu mer har jag tröttnat på dom lögner som omger invandringen. Eftersom alla invändningar mot invandring numera betecknas som rasism, så har jag kommit att betrakta mig själv som rasist. Men jag vågar inte presentera mig som detta för någon.

    Trots att rasister utmålas som den yttersta ondskan, så tror jag att jag besitter mer omtanke än dom ”antirasister” som ivrigt vill visa upp hur goda dom är.

    1. Lärare och politiker är nog oftast offer för massmedia. Kunskap i att upptäcka osanning är oftast inte en del av utbildningen, vare sig för folket eller för lärare. Är det ens det för dagens journalister? Tveksamt. Då ligger ansvaret på medias chefredaktörer och ägare.

     Journalistkåren kan även vara offer i den meningen att deras frihet har inskränkts, genom kapitalismens krav på underkastelse under ägarnas agenda. Jag har sett en hel del tecken på detta.

     Ekis Ekman avskedades ex. från Aftonbladet när hon ifrågasatte om snoppen sitter i knoppen. DN satte journalister i s.k. ”frysbox” enkl. tidningen Journalisten. Satte de sig emot denna utveckling som skulle handikappa Sverige? Kakabaveh frös man ut ur V är hon ville skydda flickor från hedersvåldet.

     Utan ledarskapsutbildning i att upptäcka lögn så är de naturligtvis alla lätta offer för den storvulna demoagogin och kan t.o.m. själva förvärra tillståndet omedvetet p.g.a. fenomenet efterapning och ”masshysteri” som drabbat mänskligheten vid ett flertal tillfällen.

     Jag vet inte om väljarna skulle ha röstat bort vettiga politiker, som av journalistkåren har utmålats som onda. Motståndet från DN mot Palme var massivt, men han skakade av sig olika lögner i DN, med typ. ”Du är vilseledd av massmedia”. Han gjorde sig aldrig till ett offer för massmedias drev.

     Det var ex. sossarna själva internt som röstade bort Håkan Juholt när han inte ville begå krigsförbrytelse mot Libyen, vilket ledde till bankirmaffians påföljande vid massmediadrev.

     Det var inte folket som ville ha Löfven, massmord i Libyen och påföljande gummibåtar, drunkningar och barn-lik på medelhavets stränder. Det var sossarna internt som valde denna rasism, så kalla dig inte ”rasist” såvida du inte ser ner på andra folkslag och vill massmörda dem, likt sossarna!

     Vill du att de ska leva lyckliga i sina egna länder, så är du inte rasist. men det är klarrt att om du vill invadera deras länder och stjäla deras land, göra dem fattiga och utrota dem, likt Israel med Palestinierna, så är du givetvis det. Då passar du inte i Vetenskapliga partiet, förmodligen inte ens i NMR som kallar sig etnonationalister.

   2. Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    Lärare och politiker är nog oftast offer för massmedia. Kunskap i att upptäcka osanning är oftast inte en del av utbildningen, vare sig för folket eller för lärare. Är det ens det för dagens journalister? Tveksamt.

    – Jag vet inte. Handlar det om oförmåga att avslöja lögner, eller om ovilja? Ibland så skulle uppenbara brister i rapporteringen kunna ifrågasättas med några enkla självklara tankar. Men dessa självklara tankar nämns aldrig. Det verkar snarare som att journalister, och allmänheten, har lärt sig att inte tänka vissa tankar, eftersom sådana tankar försätter en själv i en obehaglig situation. I så fall så är det inte intellektuell oförmåga som är förklaringen till att dom självklara frågorna aldrig ställs.

    Ett exempel: I Sverige har invandrarnas barn mycket större tendens än svenska barn att misslyckas i skolan, och dras in i kriminalitet. I den offentliga debatten, så förklaras detta med invandrarnas barn har haft sämre förutsättningar än svenska barn under uppväxten. Skulden till detta läggs på svenska samhället, och dom ”socioekonomiska faktorer” som påstås missgynna invandrare. Därefter uppmanas svenska samhället att omfördela ännu mer resurser, bort från svenskarnas egna barn, för att istället tillfalla barn i invandrartäta områden. På så sätt hoppas man att invandrarnas barn, på bekostnad av svenska barn, ska få en bättre uppväxt.

    Det är en rimlig slutsats att uppväxten påverkar barnen. Men den självklara fråga som tenderar att lämnas ute, är föräldrarnas ansvar för barnens uppväxt. Istället diskuteras samhällets ansvar. Debatten kring detta kanske har ändrats, men jag vet att jag tidigare har reagerat på att höra invandrarbarnens uppväxt diskuteras, utan att någon nämner föräldrarnas roll. Den mest självklara frågan uteblir.

    Svenskarna skaffar få barn. I stället är svenskarna generellt ansvarstagande föräldrar, som undviker att skaffa barn innan dom har förvissat sig att barnen kan få en bra uppväxt. Invandrare däremot, skaffar ofta fler barn än dom kan ta hand om, har råd med och har plats till. Givetvis medför detta att invandrarnas barn får sämre uppväxt än svenska barn. Invandrarna har helt själva skapat dom socioekonomiska omständigheter som påstås missgynna deras barn. Invandrarna hade samma val som svenska föräldrar att begränsa antalet barn.

    Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    Då ligger ansvaret på medias chefredaktörer och ägare.

    – Givetvis är det där ansvaret ligger. Även ifall det skulle vara så att journalisterna verkligen är osedvanligt obegåvade, så är det ju redaktörerna och förläggarna som har valt att rekrytera dessa olämpliga journalister.

    Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    Journalistkåren kan även vara offer i den meningen att deras frihet har inskränkts, genom kapitalismens krav på underkastelse under ägarnas agenda. Jag har sett en hel del tecken på detta.

    – Jag säger inte emot.

   3. Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    Vill du att de ska leva lyckliga i sina egna länder …

    – Ja. Just precis så.

    Jag vill att utlänningarna lämnar Sverige under ordnade och hänsynsfulla former. Utlänningar som har varit skötsamma under vistelsen i Sverige förtjänar bättre än att bara dumpas i respektive hemland. Utlänningarna kan få hjälp att etablera sig i hemländernas samhällen. Helst ska återvändarna bli framgångsrika och uppskattade medlemmar i respektive hemlands samhälle. Min vision är att vi skiljs som vänner, och att vi kan behålla vänskapen på avstånd. Mindre skötsamma utlänningar förtjänar mindre vänlig behandling.

    Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    … så är du inte rasist.

    – Såsom ordet ”rasist” används numera, så är det rasism att vara motståndare till kolonialiseringen av Europa. Därför känns det lättare att jag betraktar mig som rasist, för att inte känna press att ständigt göra avbön från arvsynden rasism. Men jag vågar inte presentera mig som rasist.

    Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

    men det är klarrt att om du vill invadera deras länder och stjäla deras land, göra dem fattiga och utrota dem, likt Israel med Palestinierna, så är du givetvis det.

    – Nej, usch!

    Jag vill helst se vänskapliga relationer med så många som möjligt, utan att vänskaplighet innebär krav på att svenskarna ger bort sitt hemland till kolonisatörer. Vi kan välkomna utlänningar som gäster. Och gästerna ska behandlas väl. Vi bör få vara nyfikna på varandras länder, utan att nyfikenhet medför anklagelser om rasism. Vi bör få hämta inspiration från andra folk, utan att anklagas för stöld av deras kultur.

 6. [Red. Inlägget har redigerats delvis för att inte förminska andra folkmord i världen som har begåtts och som idag begås]

  Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

  https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/01/04/rasism-alliansfriheten-forklarar-hur-sveriges-regering-ar-medskyldigt-till-massmord-och-folkrattsbrott-i-irak/ …vilket leder till migration. Svensk media är särskilt medansvarig för falsk känsloargumentation som inte hänger ihop med långsiktig logik. Detta har lurat svenska folket.

  – Jag har inte orkat hänga med i alla turer i Mellanöstern. Jag känner mig trött på att konflikterna aldrig tar slut. Jag är önskar att Amerikas Förenta Stater skulle upphöra med att bedriva krig på olika platser i Världen. Och jag är inte glad att läsa om svenska soldater på dessa platser. Att krig skapar flyktingströmmar borde inte vara en överraskning för någon.

  Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

  Jo. ”Vi har lärt oss av historien att kolonialism skapar osämja och krig.” Det är det Sverige gör sig skyldig till. USA, Saudiarabien, Turkiet, Israel gör sig också skyldig till det i Mellanöstern …

  – Hur stor är Sveriges del i detta?

  Israel är ett parad-exempel på kolonialism. Men det är tabu att kritisera Israel, oavsett hur illa dom än beter sig. Ifall man kritiserar Israel, så tar det inte lång tid innan man betecknas som antisemit, och därifrån är det inte långt till anspelningar till 1930-talets Tyskland.

  Jag vill säga någonting mycket kontroversiellt: Det är osmakligt hur vissa av dagens judar utnyttjar dom judar som eldades upp i dödslägrens krematorier. Men att uttrycka detta leder snabbt till dålig stämning. Att kritisera judar för att missbruka folkmordet av judar i klandervärda syften, tolkas som förnekelse mot folkmordet, vilket jag aldrig har ägnat mig åt. Jag anser att folkmord är skamligt oavsett folk. Men det är också skamligt utnyttja folkmordsoffren. Detta har folk svårt att förstå. Folks tankar låser sig, och dåligt humör uppstår.

  Jag kan även gå ett steg längre: Vi har inte lärt oss någonting vettigt från folkmorden. Den lärdom som folk verkar ha dragit, är att just judar har en specialstatus som inget annat folk har, och att judar inte får kritiseras.

  Uppfattningen förefaller vara att vi undviker en upprepning av andra världskrigets tragiska händelser, genom att visa särskild vördnad gentemot just judar. Detta är en lärdom som en idiot skulle dra. Jag vet att det var hårt sagt. Men jag vill betona att jag inte har förnekat eller försvarat något folkmord.

  Citat från Martin Gustavsson – Vetenskapliga partiet:

  … och Jimmie Åkesson stödjer själv nazi-sionismen, märkligt nog, förmodligen p.g.a. någon hållhake eller så har han grundlurats. Barnsexhandel? Skulle inte förvåna mig det minsta. Israel tycks bemästra detta. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/01/04/israel-skyddar-sannolikt-barnsexhandel-kvinnan-ghislaine-maxwell-samt-sveriges-storbritanniens-och-usas-pedofiler/

  – Det är tragiskt med politiker som förväntas värna om Sverige, men istället ägnar sig åt att försvara etnisk nationalism i Israel. Det är ironiskt att samma politiker tar kraftigt avstånd från svenskar med etniskt nationalistiska tankar. Att bedöma mänskliga raser olika, är någonting som annars hör hemma hos ”antirasisterna”.

  Jag känner inte till barnsexhandeln, utan nöjer mig med en spontan känslobaserad kommentar: Barnsexhandel äcklar mig.

  1. Moral har du uppenbarligen. Du vill uppenbarligen ha fred, inte imperialism. Du vill att olika folk ska ha rätt till sina egna länder och ska leva i fred och harmoni, sålunda är du i min mening inte rasist, likt dagens sossar och andra imperialistiska/sekteristiska/gruppolariserade grupper som medverkar till massmord på andra raser idag.

   För att undvika konflikter och väcka de sovande, så se till att citera människor med sektens bakgrund och de som kritiserar sekten eller sektbaserade länder! Dessa kritiker kan nämligen inte anklagas med diverse kontrollord, som du idag är omotiverat rädd för. Anklagelsen är visserligen inget att fästa sig vid, vilket du inser i meditation.

   Är anklagelsen sann och du accepterar sanningen så är det också ok. Känslor rår ingen för. De kan ju ex. bero på trauman. Säg sanningen och uttryck då dina känslor och försök beskriva var de kommer ifrån på ett känslomässigt och rationellt sätt! https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2019/03/04/olika-former-av-logn-del-7-kansloargument-kan-leda-bade-till-rationalitet-och-logn/

   Är anklagelsen falsk så är det också ok. Då kan du helt enkelt meddela att du inte är ”anti” det som påstås, ex. genom att ge exempel på vänner, eller folk du gillar, vilket motsäger påståendet. Gillar du Gandhi så är du bevisligen inte anti-hinduist. Gillar du Amineh Kakabaveh är du bevisligen inte anti-muslim.

   Man kan i princip slänga tillbaka ord, eftersom ex. nazi-sionism-vurmen som går under beteckningar som ADL och ”anti-nazism” etc. sannolikt kommer drabba Israel och många oskyldiga judar som talar semitiska språk i framtiden, precis såsom den tyska nazismen drabbade Tyskland och alla tyskar, vilket då är ”antisemitism” eller ”antigermanism” i realiteten, MEN jag förordar INTE käbbel.

   Kalla folk vad de helt evident är och allra helst vad de vill bli kallade! Annars kommer käbblet aldrig upphöra, men leda bort från vetenskaplighet och sanning.

   Möjligtvis kan man nämna det retoriskt med ex. Nu skulle jag kunna kalla dig för ”anti-nordisk” men det tänker jag inte göra, eftersom det för det första inte är sant, lika lite som ”antisemitism” är sant om mig, och jag vill ju för det andra inte stå här och blåljuga om dig eller ärekränka dig inför andra, eftersom jag skulle skämmas som en hund om jag gjorde det och då känna mig tvingad att be om ursäkt till dig, eller t.o.m. kanske få böta i en civilrättslig domstol för mitt klandervärda beteende.

  2. Jag redigerade ditt inlägg något för att inte vara rasistisk mot alla de andra folk som har råkat ut för folkmord i världen. Inget folkmord skall upphöjas som viktigare än något annat. De är alla lika illa. Idag pågår ex. ett folkmord mot det palestinska folket. De rensas bort etniskt och mördas av nazi-sionister som valts demokratiskt av ett nazi-sionistiskt folk, såsom Hitler valdes demokratiskt av det tyska folket. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2016/05/23/omkoppling-av-tankemonster-tva-israeler-jamfor-israel-med-nazismen-under-hitler/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s