The Economist Collage 2016 – Karl Marx blir aktuell och FN har fel

Det är något nytt som sker med en av de kortsiktigt giriges favorit-tidningar. För att hitta The Economist collage 2016 gå in på http://www.economist.com/ och klicka på länken i botten som heter The World in 2016.

Notera där att populationsfrågan äntligen kommer upp på bordet. Den utomordentligt intelligente Bill Gates finns med på collaget. Det är bra. Bill Gates och hans intelligenta fru försöker rädda världen på olika vis med positivt, kreativt och konstruktivt ledarskap genom Gates foundation:

bill_gates_80x80
”Problemet är att populationen växer snabbast där människor är mindre kapabla att hantera det. Så det är på de allra fattigaste platserna som du kommer att ha en tredubbling av populationen år 2050. (…) Och vi måste se till att vi hjälper till med verktygen nu så att de inte har en omöjlig situation senare.”
/ Bill Gates Källa: Citat om population

Vetenskapliga partiets viktigaste fråga, nämligen nedväxt till balans med naturen kommer äntligen i fokus. Tacksamhet för det. Vi kände oss lite ensamma förrut. Nu känns det bättre.

Överbefolkningen är naturligtvis en av anledningarna till migranterna som drunknar i medelhavet, mestadels vuxna icke-flyktingar som kommer i horder. Vi ser dem som grå skuggor i nederdelen av bilden, men nej, största delen av världen och FN har faktiskt fel.

Det är INGEN ”mänsklig rättighet” för människodjuret att förstöra sin natur och kalla det för ”frihet” eller välla in illegalt över andra folks gränser och kalla det ”rättighet”. Att varje båt bör täta sina egna båtar och att varje båts besättning måste börja ösa är naturligtvis en del av lösningen. Endast så kan olika folk överleva och olika friheter komma i balans. Att överlasta båt efter båt med människodjur hjälper inte någon långsiktigt. Det skadar miljön och på sikt oss själva som människodjur.

gerillamarknadsföring-vetenskapliga-partiet-varningsposter-överbefolkning

Nedväxt till balans med naturen för människodjuret är naturligtvis lösningen, vare sig det sker på ett korkat grymt vis med svält och krig som nu, eller om det sker på ett vetenskapligt humanistiskt vis som Vetenskapliga partiet, Gates foundation och Population matters förespråkar. Men vilken ekonom/bankster/skattesmitare med getfötter och vilken religiös ledare vill ha nedväxt till balans med vår vackra natur?

djävul-bankir-getfot

Vilken religiös ledare vill att vi ska leva i balans med den gudibehagliga gudens skapelse? Var finns idag de gudibehagliga långsiktiga ledarna för mänskligheten såsom Martin Luther King?

martin_luther_king_jr_80x80
”Till skillnad från medeltidens plågor och samtida sjukdomar som vi ännu inte förstår, är den moderna pesten av överbefolkning löslig med medel som vi har upptäckt och med resurser som vi besitter. Det som saknas är inte tillräcklig kunskap om lösningen, men universellt medvetande om problemets allvar och utbildning av de miljarder som är dess offer.”
/Martin Luther King Källa: Citat om population

Och när ska det gudiehagliga folket börja stödja fler sådana ledare aktivt? När ska det gudibehagliga människodjuret nå en sådan höjd av intelligens att människodjuret börjar göra det gudibehagliga för alla olika djurarter och för sig själv samtidigt?

Det finns förmodligen ett mycket bra skäl till Karl Marx uppe i det vänstra hörnet av bilden. Han talar om den falska religionen och jag lägger även in dyrkandet av pengar och tillväxt in-absurdum likt en falsk religion i den tolkningen av vanföreställning.

”Att avskaffa religion som människors inbillade lycka är att kräva deras verkliga lycka. Att försöka förmå dem att överge sin vanföreställning om sina villkor är att försöka förmå dem att överge de villkor som kräver vanföreställningar. Religionskritik är därför i grund och botten kritik av den dal av tårar där religionen utgör glorian.
/Karl Marx

Överge era falska religioner gott folk! En balanserad mängd pengar eller spiritualitet är inte helt oviktigt för ett gott liv, men för att kunna leva lyckligt i himmelriket på jorden krävs karaktär. För att kunna leva i evighet genom eftermäle krävs karaktär. För att få komma in i himmelriket efter döden krävs karaktär. Endast i nuet kan det finnas karaktär. Sök sanning, fred och förståelse i meditation!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer intressant:
Konspirationsteori om The Economist Collage 2015

Annons

6 reaktioner till “The Economist Collage 2016 – Karl Marx blir aktuell och FN har fel

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s