Jag har hjärntvättats av massmedia återigen

Plötsligt får jag en insikt. Jag har hjärntvättats. Massmedias hjärntvätt har trängt sig in i min vokabulär via bloggar och forum vars människor tagit till sig vokabulären från massmedia som ägs av utländska girigbukar. Jag har inte läst massmedia men påverkats av dem ändå. Det är illa. Tänk efter!

Kommer de ensamma eller i horder?
Är de flyktingar eller icke-flyktingar?
Är de barn eller vuxna?

Avgör själva i varje enskilt fall! Kombinera orden med den verklighet du ser! Framförallt, lev inte i en lögn! Tala sanning!

28 reaktioner till “Jag har hjärntvättats av massmedia återigen

 1. Jo, jag har en bekant som ältar chemtrail-konspirationen samt Haarp teorin och WTC konspitationen utan hejd, som om det vore sanningar. Det verkar som om vissa personer tar tillsig okritiskt utan minsta reflektioner bara för att någon uttalar sig som påstådda vittnen utan att veta vilka de är, tittar på tuben, sörplar i sig och sprider tramset vidare. Om man lyssnar och ser noga på detta med kritiska ögon så strider det mesta mot normal logik och sunt förnuft. Detta är den logiska konsekvensen av det fria ordet och demokratin på nätet, dvs, att det är fritt fram för att påstå vad som helst som gynnar den agenda som sändaren avser och är i behov av att sprida

  1. Nu har inte det med mitt inlägg att göra, men välgrundade hypoteser är jag positiv till.

   Personen som ältar chemtrails behöver kanske läsa in sig på vetenskapsteori? Finns en länk i högerspalten.

   De flesta påstådda ”chemtrails” som (okunniga eller ”government trolls”) bombarderar nätet med går naturligtvis inte att skilja från helt vanliga kondensstrimmor.

   Att publicera dem eller filma/fota dem är således kontraproduktivt för att bevisa/falsifiera hypotesen och gör att man dränker nätet med irrelevant info.

   Att det sannolikt pågår och har pågått konspirationer är det få som ifrågasätter efterom flera av dem de facto avslöjats.

   När besprutning pågår från flygplan (ex. vid den kriminella besprutningen med Agent Orange över Vietnam) beror det på många faktorer hur det ser ut givetvis.

   Bilder på behållare och rör inmonterade i passagerarflygplan är dock intressanta, precis som flygplan med avgaser som inte ser normala ut eller filmupptagningar på när det rengnar vit skumgummi-snö.

   Detta är givetvis en indikation på att något förmodligen sprutats från flygplan, ex. i vädermodifieringsyfte, även om det naturligtvis kan regna grodor av helt naturliga skäl också.

   ”Cloudseeding” är ex. en välkänd metod som finns och ibland används för att skapa det väder man vill uppnå.

   Vad gäller besprutning är ändå det enklaste man kan göra att analysera vad man äter och alltså inte springa runt med videokamera och filma upp i det blå. Är mat inte ekologisk är den med stor sannolikhet besprutad med gifter såsom ex. glyfosat … med minst sagt intressanta biverkningar….

   Även f.d. anställda visselblåsare som uttalar sig om vad de sett eller utsatts för inom det militära är naturligtvis intressant.

   HARP har jag inte kompetens nog inom fysik för att kunna kunna avgöra, men personligen tycks det mig se ut som antenner för att fånga upp radiovågor, mäta magnetism med eller liknande.

   Låt dig varken hjärntvättas av förvirrade individer eller massmedia! Sök själv och tänk själv! ;-)

   1. Om man tar del av vad som beskrivs om HAARP på nätet och tuben leder det till fullkommligt kaos i tankessystemet. Där påstår man tex att tzunamin i Indiska oceanen eller utanför japan sannolikt utlöstes av HAARP liksom jordbävningar och vulkanutbrott och att det används för att värma upp stratosfären och användas i krig, samt för att smälta isen i sydpolen för att kunna exploatera oljeutvinning, störning mm, mm. Men ingen kan förkara varför eller hur det skulle fungera och på vilket sätt eller vad det skulle tjäna till och påståendena är helt i avsaknad på logik och sans- ALLTSÅ: fullkommligt idiotiskt inkonsekvent dravel. Och man påstår att myndigheterna mörkar för medborgarna av något outgrundlig skäl, eller att de inte vet något eftersom det är hemligt (men inte på nätet) vad sägs om det. Man tål inte att få skiten i inkorgen av andra utan risk för Hjärnskador. Folk är fullkommligt galna och urbota naiva som suger till sig sådant helt okritiskt.

    1. Det finns en enkel regel. Man ska inte lyssna på skitspridare eller sprida skit.
     Därför måste man ex. försöka bojkotta massmedia, men även andra individer som sprider skit urskiljningslöst.
     Det är stor skillnad på att komma med rimliga och någorlunda underbyggda hypoteser och på att sprida skit.

 2. Jag fick en trovärdig förklaring på engelska wiki om konspirationsteorier bla just om behållarna i planen. De består av vatten som de kan pumpa mellan olika avdelningar på planen för att simulera passagerare som förflyttar mellan olika tyngdpunkter i planet mellan olika lägen och därigenom för att kontrollera hur nya passagerarplan uppträder i luften vid olika påfrestningar och bagage samt flygplanens stabilitet och dynamik. Det är det enda som låter logiskt vettigt.
  Alltså inte för att flyga runt och förgifta folk och miljö med barium, svampsporer och virus och annat som konspiratoriskt framförs av stollar.

 3. Appropå kemtrailtankar, som i själva verket i är vattentankar för test
  Att dra in passagerare som ”försökskaniner” på flygplan när man testar ett flygplans flygegenskaper och airodynamik med, är nog mindre lämplig om en olycka skulle inträffa. Vatten blir betydligt enklare och billigare, om inte minst ur försäkringssynpunkt och tänkbara efterlevande anhöriga.

  1. Det är en hypotes. Det kan även vara så att det är sant i ett fall och inte i ett annat fall. Det är ett faktum att det sprutats från luften av alla möjliga skäl. Att således misstänka att det kommer göras igen är därför inte enbart rimligt, men kan vara bokstavligen livsviktigt om man ex. tittar på effekterna av Agent Orange.

   Samma kriminella företag som levererade Agent Orange och detta lands ledarstruktur har nämligen ännu inte slutat med olagliga krigsförbrytelser eller avrättats i någon krigstribunal. Svenska politiker verkar dessutom, olustigt nog, vilja gå i allians med dem.

 4. Jag tror på fullt allvar att många svenska politiker är djupt okunniga och nära nog obildbara och naiva.Jag ser inte att politiken kan givas minsta legitimitet. De har intagit sina platser genom valprocessen ja, men vilka företräder de när de hamnar i riksdagen? Bara dig själva och den riksdagsgrupp de tillhör. När politiker i tillräcklig grad har främjat sig ekonomiskt och socialt från de man är satt att företräda , med feta arvoden och avgångspensioner, kapitalförsäkringar mm finns inte längre några lojalitetsband kvar till dem man företräder.
  Det är sannolikt bättre med en god diktator än en skendemokrati i totalt förfall. Pat och storkäftade svammelmaskiner som inte vet eller kan ett dugg om sociologi och statsvetenskap.

 5. Jo. Visst hjärntvättas vi. Vi måste försöka hjälpas åt. Tack för hjälpen! Om Det ska jag hjälpa mina vänner med att förstå också.

  Att de kommer i horder är uppenbart på det antal som kommer.

  Det är ca 8% flyktingar från Syrien blandat med icke-flyktingar enligt:
  http://avpixlat.info/2015/09/19/attio-procent-att-de-syriska-flyktingarna-ar-varken-syrier-eller-flyktingar/

  I en överväldigande majoritet av fallen är det män i 20-25-årsåldern från Afghanistan eller Somalia enligt:
  http://avpixlat.info/2015/07/04/migrationsverket-erkanner-ensamkommande-ar-inte-flyktingar/

  Utbildningsnivån är låg enligt SCB:
  http://nyanser.se/3336/nya-invandrare-uppger-enkatform-sin-utbildningsniva/

  Mitt ibland alla galna historier från både massmedia och från nätet finns det också intressanta teorier.

  Vad gäller HAARP:
  Den officiella förklaringen förstår jag inte helt eftersom jag inte är fysiker:
  https://en.wikipedia.org/wiki/High_Frequency_Active_Auroral_Research_Program

  Denna konspirationsteori är dock lite intressant:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bernard_Eastlund

 6. Har studerat vad som serveras om HAARP, vilket inte leder till någon förståelse alls om t.ex. syftet, finansiering och vad det ska användas till. Ingenting är med likt en mycket dålig konspirationsteori.
  Däremot har jag studerat ämnet så pass att jag tror mig med säkerhet kunna identifiera och avslöja dem. Det följer vissa logiska mönster som avslöjar tramset.

 7. Om det man ska kunna få någon förståelse om, d.v.s. ”HAARP”, som enbart ligger på tuben, samt vad som hävdas i dessa filmer, så blir det helt ologiskt. I en av dessa klipp på tuben påstår man att man ska kunna skicka upp 100 biljoner gigawatt i atmosfären, men av vilken orsak framgår inte, eller vad man skulle vilja uppnå med det. Varifrån man ska hämta denna kolossala energimängder och vem som ska betala notan? Dessutom finns en mängd motsägelser beroende på vem som producerat vad på nätet om denna teori.
  Enkel kunskapsteori säger: En vetenskap eller en teori som vill förklara något och som bär inbördes motsägelser aldrig kan accepteras, i annat fall måste varje motsägelse om teorin reduceras eller falsifieras.

   1. Påståenden och sakframställningar som saknar tyngd genom vettig och trovärdig argumentation och bör förkastas. Allt kan prövas och analyseras.
    Sedan har vi den spsykologiska aspekten. Vad man gillar eller tilltalas av eller inte och varför.

    1. Jodå allt kan prövas och analyseras. men varför ska man lägga ner energi på att analysera en massmedia som inte ens försöker hålla sig objektiv? Man missar med sådant fokus sitt fokus på de teorier som åtminstone försöker hålla sig rimliga och objektiva.

     Det är likt en vetenskapsman som letar efter Russells tekanna genom en stjärnkikare. Visserligen finns det en möjlighet att han finner sanningen om den, men det är ytterst osannolikt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s