Politisk Satir – Jämför inte Jack Werner med en ökänd diktator!

Newsvoice attackerar den f.d. viralgranskaren Jack Werner med att han använt ad hominem-argument mot alternativmedia och bloggare. Även Löjesguiden ger sig på Viralgranskarens allierade. Fy bubblan!

Så här ska man ex. inte heller försöka avbilda sanningens Jack Werner som nu arbetar för Dagens industri, även om man skulle dyrka det faktum att han går Wall streets eller Bonnierfamiljens sannings-ärenden:

Inte-politisk satir-av-Jack-Werner

Vi ska faktiskt INTE heller jämföra Jack Werner med en ökänd diktator eller någon presstituerad som desinformerar grovt! Tanken på att granska det virala är faktiskt bra, speciellt när det görs av ”sanningens folk” med rätt kontakter naturligtvis.

De stygga alternativmedierna misshandlar hans allierade medier och det otroligt vetenskapliga VoF som han anser förmedlar ”sanningen”. (”Pravda” betyder sanning på ryska förresten.)

Den presenterade och upplevda ”Sanningen” i tidningshyllorna och på TV ägs faktiskt till stor del av Bonnierfamiljen och av Wall street och bör fakiskt INTE kritiseras på det amerikanskt ägda sociala filtret Facebook eller på Twitter! Man får nämligen inte göra folk förvirrade! Vad som är ”sanning” är faktiskt den mängd av ”sanning” som ”sanningens eget folk” når ut med och in med i folkets hjärnor.

Om ”sanningens folk” eller ex. deras gudibehagliga ritualer kritiseras ska detta censureras eller ges liten plats eller ingen plats! Detta faktum behöver INGEN känna någon motivation att viralgranska! Självklart kan fri alternativ media INTE jämföras med en alternativmassage för Jack Werner och hans allierade. Alternativmedia är en våldtäkt på ”sanningens folk” Det är faktiskt dagens ”Pravda” och ingen politisk satir.

Jack Werner kan inte jämföras med en presstituerad i en massmediediktatur, för diktatur är faktiskt inte samma sak som oligarki, fåvälde eller maffiavälde. En massmedieoligarki ska man inte heller kalla det. Det vore LÖGN för massmedia antyder ju att man når ”massorna” med sin media, men massorna läser ju faktiskt i allt mindre utsträckning de medier som ägs av Bonnierfamiljen och de tidningar som ägs av Wall street.

Det är TYVÄRR ett fenomen som fler tidningar som sprider ”sanningen/pravda” råkar ut för. Visst är det märkligt att folk söker sig till LÖGNEN istället. Det är inte bra för ”sanningen” om den får konkurrens av oss vedervärdiga bloggare och alternativmedier som bara ljuger hela tiden. Nej. Fy bubblan!

Vi ska verkligen INTE finna någon motivation att höra vad folk från Korea har att säga om Nordkorea. Även Mahatma Ghandis dravel om att höra den andra sidan är naturligtvis dravel:

mahatma_gandhi_80x80

”Evolution av demokrati är inte möjlig om vi inte är beredda att höra den andra sidan.”
/ Mahatma Gandhi Källa: Citat om Demokrati

Så låt oss värna ”sanningens folk” som arbetar för demokrati och yttrandefrihet, för desinformation, censur och blackout är något FULT och att fåtalet krösusar äger nästan alla massmediakanaler är naturligtvis något FINT som garanterar att ”sanningen” hålls inom sanningens ramar.

Känn absolut INGEN motivation att söka dig till alternativa medier! Bojkotta för guds skull inte ”sanningen” och sök dig för guds skull inte till medborgarjournalistik som skulle kunna ersätta ”sanningen”!

MVH
Martin Gustavsson
Diktator
Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s