Terrorism – Varför är politikeradel och fulmedia på terrorismens sida?

Proletären förtjänar idag att få en egen RSS-feed i högerspalten. Samtidigt plockar vi bort Petterssons blogg eftersom den, trots våra förslag på bättre beskrivningar av kriminella individers nationaliteter, gynnar konfliktskapande i Sverige med nedsättande ord om människor med sydländskt utseende, något vi anser vara mindre bra och anser gå stick i stäv mot verkligt nationell och hederlig Sverigevänlighet.

Patrik Paulov från tidingen Proletären skriver en utmärkt artikel:

”Över 100.000 syrier har levt under al-Qaidaextremisters förtryck i östra Aleppo. När dessa befriats och Usama bin Ladins efterföljare förlorat sitt viktigaste fäste i Syrien, då ställer sig Sveriges regering och de stora medierna på al-Qaidas sida och sörjer ”oppositionens” förlust. Vad vi ser är en politisk och medial härdsmälta.”

Detta är en medial härdsmälta som länge noterats av många med internetuppkoppling och öppna ögon, särskilt av många i vår högerspalt. Men det är inte enbart Petterssons blogg som verkar glädjas åt splittringen i Sverige och vill förvärra den genom att använda nedsättande ord mot andra människor.

Även det sekteristiska och konfliktskapande muslimska brödraskapet gläds säkert av sådan splittring i Sverige, även om de säkerligen använder ord som ”kafir”, ”islamofob” eller ”rasist” mot islamkritiker eller ex. det mer rasistiska ”svennehora” mot människor som medverkar i Petterssons blogg. Vi är givetvis helt eniga med Pettersons blogg om att dessa individer ska skickas dit där de hör hemma, dock inte i retoriken.

Muslimer jämställer ofta felaktigt rasism med islamofobi (trots att någons ras eller rasism naturligtvis inte är en ologisk rädsla för en fascistisk extrem sekt). Proletären däremot klargör ett missförhållande på ett bra sätt. Att klargöra missförhållanden kan man göra utan att skapa mer problem som man sedan gnäller på. Petterssons blogg är välkommen tillbaka i vår RSS-feed om vi upptäcker Sverigevänlighet i framtiden.

Till saken. Frågan är oomkullrunkeligen varför politikeradeln ställt sig på religiösa extremistiska fascisters sida? Min egen tolkning av problemet är att alla de stater, som attackerats genom Nato och det muslimska brödraskapets olika terror-organisioner, har angripit stater som har applicerat mer socialistiska principer på sina nationer.

Det är intressant att notera att terroristerna och deras hantlangare (USA/Saudiarabien/Qatar/Israel), länder där monopolkapitalister har makten, lyckats bäst med sin statsterror där demokratin varit svag och misslyckats i ex. Syrien där demokratin varit som starkast, visserligen med Rysslands och fredspristagaren Putins hjälp, men framförallt med det egna syriska folkets massiva stöd.

Assads ”nationella front”, där hans socialistiska Baath-parti ingår, fick sju stolar till i parlamentet efter det senaste valet. Stödet för den sekteristiska fascismen utraderas allt mer, trots att den fått stöd av monopolkapitalister och extrema fascistiska islamister i syfte att förstöra Syrien.

Anledningen till att monopolkapitalismens länder, deras fulmedier och deras köpta politiker stöttar terrorism är naturligtvis att monopolkapitalisterna genom konflikterna (och tillhörande illusionism) kan dränera de ingående staternas skattemedel genom korruption som leder till enorma vapenaffärer. Det är förmodligen därför en leende Löfven besöker Saudiarabien tillsammans med Wallenberg.

Det är inte så konstigt. Fascismen är på fascismens sida. Välj hederligare politiker!

Vi tackar Kristian80 som gav oss länken via Lars Berns blogg som ställer frågan: ”Klarar media pressen från maktskiftet?”.

En reaktion till “Terrorism – Varför är politikeradel och fulmedia på terrorismens sida?

Kommentera enligt kommentarsreglerna