Ungern – Bloomberg krossar glaset till antisemitism-megafonen

Ni har kanske sett ”hjälparbetarna” både i verkligheten och kanske i TV-rutan? Visste ni att den falska ”godheten” ofta är finansierad indirekt av monopolkapitalisten George Soros för att skapa flyktingkaos i Europa? Vad tänker då Ungern göra med de som arbetar åt flyktingkaos-kungen Soros? Jo. Ungern tänker helt sonika stänga ner dem eller kontrollera tillsättandet av dessa organisationers chefer.

Ungern planerar att slå ner på icke-statliga organisationer som har ett samband med miljardären George Soros, ni vet han som krossar nationer, ex. Sverige genom valutaspekulation. Nu när Donald Trump tar sin plats i Vita huset är det tydligen läge att slå till mot den falska godhetens lakejer NGO:erna, enligt biträdande chefen för premiärminister Viktor Orbans parti.

Ungern kommer att använda alla verktyg som finns till förfogande för att stoppa icke-statliga organisationer som tjänar globala kapitalister och påtvingar s.k. ”politisk korrekthet” på folket, ni vet alla de där ohållbara flosklerna och oxymoronerna som skapats för att vilseleda folket till att rösta på dumheter.

Ungern kommer sannolikt att stifta lagar som möjliggör granskningen av icke-statliga chefer. Orban har struntat i kritik från Europeiska kommissionen och från Barack Obamas regim när de uppmanat Ungern att ta emot horder av ekonomiska migranter. Orban och hans administration har ofta pekat ut icke-statliga organisationer, s.k. NGO:er, som stöds av George Soros som ett problem. Trump anklagade också miljardären Soros för att vara en del av:

”en global maktstruktur som är ansvarig för de ekonomiska beslut som har berövat vår arbetarklass, skalat av vårt land sin rikedom och lagt dessa pengar i fickorna på ett fåtal stora företag och politiska enheter.”

Det är självklart just Bloomberg som krossat glaset till antisemitism-megafonen, med tanke på dess egna ägarförhållanden, men min egen tolkning är att det alls inte handlar om en vilja att repellera ateistiska eller kristna semiter som ex. tror på nyateism, en mediterande Jesus, eller allmän hederlighet, men kanske att Ungern vill vakta sina kristna värderingar vad gäller moral, lag och ordning från sådana individer som George Soros?

Kanske Ungern även vill behålla sin yttrandefrihet och demokrati i samhället, sådant som hotas av alltför koncentrerat ägande av massmediemoguler, NGO:er som påstår sig vara ”godheten” (mot betalning), samt av kalifat-suktande hederskulturella våldsamma extrema sekter som medvetet har slussats in i EU (för pengar) av människor med en och samma agenda som George Soros?

Personligen tror jag mer på att angripa själva sjukdomen, nämligen ägandeförhållandena och fantasifostren, d.v.s. girigbukarna, religionerna och sekterna, men att göra det med vetenskaplig ekologisk nationell demokratisk socialism. Det är sannolikt nyckeln till problemet, anser jag, INTE att angripa symptomet eftersom det sänker cool-faktorn och riskerar att heller inte lösa problemet som då helt enkelt går under jorden.

Sjukdomen är att 1% äger för mycket och 99% äger för lite av samhället, samt att fåtalet konsumerar för mycket och står som en dålig rollmodell för de som konsumerar för lite, men ändå avlar barn in-absurdum p.g.a. religiösa fantasier.

Karl Marx hade rätt om kapitalismen. Den har blivit monopolistisk. Vetenskapliga rapporter om mänsklig lycka pekar ut riktningen. Mer jämlika samhällen har lägre frekvens av grov kriminalitet. Vad gäller ekologi och population hade inte vare sig Marx eller Engels någon större kunskap om den bevisade effekten av exponentialfunktion, vilket de tydligen ansåg vara ”abstrakt” matematik:

”Nu finns naturligtvis, den abstrakta möjligheten att antalet personer kommer att bli så stort att gränser måste sätta mot dess ökning. Men om, vid något stadie, det kommunistiska samhället finner sig skyldigt att reglera produktionen av människor, precis som det har redan kommit att reglera produktionen av saker, så kommer det att vara just detta samhälle, och detta samhälle allena som kommer att utföra detta utan svårighet”(Engels, 1971: 119).

”There is, of course, the abstract possibility that the number of people will become so great that limits will have to be set to their increase. But if at some stage communist society finds itself obligated to regulate the production of human beings, just as it has already come to regulate the production of things, it will be precisely this society and this society alone which will carry this out without difficulty” (Engels, 1971:119).

Kanske lyfter kineserna som klarat av problemet på ögonbrynen? Engels och Marx insåg inte på sin tid, vid industrialismens början, att vi behöver tänka mer ekologiskt. Vi behöver progressiva skatter som balanserar inkomstnivåer, löntagarfonder som omfördelar ägandet till att bli mer statligt, samt sänkt arbetstid för att balansera samhället så att alla delar på arbetet och att alla får en rimlig social välfärd där klassvandring blir fullt möjlig.

Demokratin och medborgarjournalism är våra två bästa verktyg, anser jag. Folk som inte tror på demokrati och yttrandefrihet måste naturligtvis deporteras/utvandra till de diktaturer där de hör hemma. För judiska antisemiter kan jag rekommendera att flytta till ockuperat område i Palestina och där trycka ner semiter tills tillräckligt många människor med judisk bakgrund ev. kommer på att det är moraliskt tvivelaktigt beteende.

3 reaktioner till “Ungern – Bloomberg krossar glaset till antisemitism-megafonen

Kommentera enligt kommentarsreglerna