Översättning – Ryssarna ”hackade” inte det amerikanska valet – Några fakta från en tidigare CIA-spion

Detta är en översättning av The Russians Did Not “Hack” the US Election – a Few Facts from a Former CIA Spy postat på den norska bloggen Defence and intelligence Norway, en blogg skapad av Jan H. Kalvik som har erfarenhet från armén och har arbetat mer än 25 år i norsk media, Arne Gerrit Halvorsen, erfarenhet som polischefsinspektör och som norsk flygvapenkapten, Michael Fayerman, Anne Speckhard, Ph.D och kontra-terrorism- och psykologiexpert, Ajit Maan, Ph.D, Ahmet S. Yayla, Ph.D, professor och f.d. polischef och kontraterrorist-expert.

Bloggposten:

Ryssarna ”hackade” inte det amerikanska valet – Några fakta från en tidigare CIA-spion

– Jag är djupt kränkt av de lögner som berättas av den amerikanska regeringen – och närmare bestämt av Central Intelligence Agency (CIA), Federal Bureau of Investigation (FBI), och Department of Homeland Security (DHS) med det uttryckliga godkännandet av chefen för National Intelligence (DNI) och presidenten – med avseende på att ryssarna har ”hackat” det amerikanska valet.

Av Robert David Steele
underrättelseexpert

– Jag påminns om de nu 935 dokumenterade lögnerna som berättats av Dick Cheney för att motivera ett $ 5 biljoner dyrt krig och flera ockupationer från Afghanistan till Niger – eller i flera mer nordiska termer, förfalskningen av den svenska militären i samarbete med North Atlantic Treaty Organization (Nato) och CIA, av en rysk ubåt som aldrig existerade, som enligt uppgift ”invaderade” svenska vatten.

Som CIA spion, har jag fejkat underrättelseinformation, ljugit för regeringschefer, och lett med en blygsam false flag operation (ingen dog). Detta är vad CIA gör. Jag anklagar John Brennan, chef för CIA, för att vara en lögnare som sviker allmänhetens förtroende med sina lögner. Den senaste DHS-FBI-rapporten – och relaterade rapporter från små företag som vill fjäska för den djupa staten – är helt värdelös.

Jag var författare till det första brevet till Vita huset som varnar för våra IT-säkerhetsbrister, 1994. Samma år var jag inledningstalare för hackare på Planet Earth. Året innan, 1993, introducerade jag NSA för hackare – av de 900+ deltagare vid min internationella konferens var ungefär 60 från NSA, vilka åkte buss ner från Fort Meade för att lyssna på en panel under ledning av Emanuel Goldstein, grundare av 2600.

Här är fakta som jag förstår dem, utökat med offentliga uttalanden från Julian Assange, Craig Murray, William Binney, James Bamford, Ray McGovern, Philip Giraldi, och John McAfee – och andra som inte vill bli namngivna.

De enda människor som ”hackat” det amerikanska valet har varit de två politiska partierna. Det demokratiska partiet konspirerade aktivt mot Bernie Sanders och stal aktivt tretton primärval från Bernie Sanders med hjälp av elektronisk omröstningsmanipulering. Demokratiska partiet organiserade också ungefär tre miljoner döda, dubbletter, och illegala flykting-väljare. Det republikanska partiet använde olika metoder för att undertrycka en miljon svarta väljare.

Ryssarna – liksom israeler, fransmän, tyskar, kineser, och alla andra på planeten med någon nyfikenhet – har absolut utfört elektroniskt spionage mot amerikanska politiska mål. De har inte ”läckt” någonting (i allmänhet försöker underrättelsetjänster att inte visa att de framgångsrikt har hackat sig in någonstans).

”Läckorna” från Demokratiska nationella kommittén (DNC) till Wikileaks var en kombination av missnöjda NSA-tjänstemän som var rasande på Hillary Clintons felhantering av sekretessbelagt material (inklusive skicka e-post med sekretessbelagda uppgifter till IP-adresser i Saudiarabien och Qatar), och en DNC-insider med auktoriserad tillgång som delade kopior – allt detta enligt William Binney, Julian Assange, och Craig Murray.

Exponeringen (jag använder termen avsiktligt) av John Podesta som en mycket oetisk politisk operatör, som med stor sannolikhet även är en pedofil, resulterade, med en enda nätfiske-expedition, av en enda hacker, som socialt konstruerade Podesta till att ändra sitt Google e-post-lösenord genom en mellanliggande plats som sedan kunde stjäla all Podesta-e-post. Denna hacker sitter i fängelse i USA och det är nästan säkert att han samarbetar med amerikansk underrättelsetjänst och inte med ryssarna.

De slutliga ”läckorna” kom från New York-polisen (NYPD) efter att de konfiskerade en bärbar dator från Anthony Weiner som visade sig ha – påstås det – alla 650.000 e-postmeddelanden som inkluderade Huma Abedeen som en av de adresserade. Detta är en riktigt stor laddning. FBI beslagtar omedelbart denna maskin, men inte innan NYPD kopierade många av denna e-post och läckte det faktum att de gett bevis om förräderi utfört av Hillary Clinton och Huma Abedeen genom att ta pengar från Qatar och Saudiarabien i utbyte mot regimskifte i Syrien och Jemen, samt sekretessbelagda uppgifter i förbigående; och uppgifter som förstärker möjligheterna av kvinnlig samt manlig pedofili i de högsta positionerna av det demokratiska partiet.

De enda underrättelsetjänster som envist spionerat på amerikanska politiker genom varje enhet som de äger är den amerikanska underrättelsetjänsten, särskilt NSA, med CIA som fokuserat på utvalda senatorer och representanter. NSA har uttryckligen spionerat på Barack Obama i detalj eftersom Obama var en juniorsenator. De amerikanska medierna, som är mycket under kontroll, spelar både upp den falska berättelsen mot ryssarna, och undviker strikt oberoende kommentar på det faktum att det är amerikanska förrädare, inte ryssarna, som är hotet mot USA:s fred och välstånd.

Det är mycket troligt att det nynazistiska inslaget i EU:s ledarskap konspirerar med nynazistiska, neo-konservativa inslag i USA:s ledning för att starta ett krig med Ryssland. Mordet på den ryska ambassadören i Turkiet, mordet på Natos huvudansvarige revisor som var på väg att exponera en Europeisk svart budget på 250 miljarder som använts av Nato för att muta politiker och genomföra falskflagg-operationer, och de olika falskflagg-operationer i Frankrike (dessa med Mossad-assistans) och Tyskland och på andra håll, är alla en del av att försöka starta tredje världskriget – krig är en affärsmodell för City of London och Wall street, för Vatikanen och för Rothschild-familjen.

Det finns goda nyheter. Det är min bedömning att tredje världskriget har avvärjts genom en kombination av återhållsamhet från Vladimir Putin, vilken är övertygad om att Donald Trump kommer att rätta till saker (vits avsiktlig) när han väl är i tjänst, och allmänhetens intelligens. För första gången i historien har en tillräckligt stor pensionerade yrkesverksamma underrättelse-proffesionella och alerta medborgare gått samman för att demonstrera med ett övertygande djup att man inte kan lita på varken USA:s hemliga underrättelsetjänster eller deras medresenärer, USA-media (både mainstream och ”progressiv”) De kommer inte berätta sanningen om något viktigt.

För dem som vill lära sig mer, har jag tre länkar som utgångspunkter.

Robert Steele: The DHS-FBI Report Against the Russians is Absolute Crap — Our Own Traitors, Not the Russians, Are the Real Enemy – UPDATE 3

Berto Jongman: James Scott, Institute for Critical Infrastructure Technology on John Brennan and CIA Being Full of Crap…

Russians (Search Results) @ Phi Beta Iota

För de som önskar förstå hur Donald Trump kunde vinna mot alla odds inom ett system som riggats på tolv olika vis, inbjuds att titta på två följande länkar nedan.

Robert Steele: Donald Trump, The Accidental President — Under Siege! A Soft Coup Rages within a Closed Rigged System…

Robert Steele: RIGGED – Twelve Ways the Two-Party Tyranny Rigs the US Electoral System to Block Out Independents, Small Parties, and 70% of the Eligible Voters

Som jag ser det så sänker sanningen till varje pris alla andra kostnader. Sanningen finns inte att tillgå från den amerikanska underrättelsevärlden eller USA-media. – För sanningen måste vi gå till varandra.

Översättarens egen kommentar:

Efter att ha läst strofer ur islams doktriner, samt lyssnat på apostater som ex. Salman Rushdie och Ayaan Hirsi Ali har jag inga som helst tvivel på att ca 10% av alla muslimer lätt kan radikaliseras till ett mer medeltida tänkande, på samma vis som massmedia-läsande människor kan bli tokiga av rysskräck i Sverige p.g.a. alla fantasifoster som alla presstituerade producerar.

Huruvida terrorattackerna i Europa därför utförts av Mossad eller IS låter jag därför vara tveksamt i mina egna slutsatser. De arbetar sannolikt tillsammans för att söndra både Syrien och Europa. IS av sekteristiska skäl, Mossad sannolikt på order av fåtalet girigbukar, som tycks äga 95% av massmedia, som verkar vilja krossa Europa och i synnerhet Ryssland.

Orsaken är sannolikt att berika sig i själva konflikten genom det militärindustriella komplexet. Med risk för att bli kallad islamofob, anser jag att islams doktrin säkert ses som en perfekt religion av detta militärindustriella komplex eftersom islams doktrin är en alldeles utmärkt väg till konstant konflikt, precis som vilken annan fascistisk doktrin som helst. Doktrinerna används av eliterna mot folkens bästa intresse.

PS. När någon säger sig vara muslim, kristen eller jude, fråga dig då om du verkligen kan ha förtroende för någon som propagerar för flygande magiska varelser och andra medeltida ritualer år 2017! Fråga dig även vad som kan ske om en sådan individ radikaliseras! Framför allt varför folk envisas med att kalla sig ”sekulära” X! Vad betyder det egentligen? Jag tillhör en doktrin som jag inte tror på men jag tänker ändå kalla mig för denna doktrin?

2 reaktioner till “Översättning – Ryssarna ”hackade” inte det amerikanska valet – Några fakta från en tidigare CIA-spion

Kommentera enligt kommentarsreglerna