Storbritannien – Socialdemokratiska Israelvänner avslöjade i fabricering av antisemitism

I Al Jazeera-dokumentären ”The Lobby” går den intelligente reportern undercover som Labourmedlem i sex månader och låtsas att han har Israelsympatier. I dokumentären avslöjas det att staten Israel, genom sin ambassad i London, organiserar lobbyverksamhet, inom såväl vänstern [Labour] som högern [Tories] i Storbritannien.

Genom videobevis framgår det ur dokumentären att åtminstone ett av de fall av s.k. ”antisemitism”, som partiorganisationen ”Labour Friends of Israel” [motsvarande Socialdemokratiska Israelvänner] gjorde stor sak av i brittiska medier, var ren lögn och förbannad dikt.

Det kallar jag undersökande journalistik som är värt ett stort journalistpris, likt det som delades ut när Dan Josefsson avslöjade Aftonbladets förlorade heder.

Tack för tipset går till Robert Wettersten som skriver om den lögnaktiga kampanjen om s.k. ”antisemitism” inom vänstern via tidningen Proletären vars egen fundering är mycket relevant:

”Det är svårt att skaka av sig misstanken att drevet mot Labour har en hel del att göra med att partiordföranden Jeremy Corbyn är palestinavän, något som upprör de israelvänliga delarna av partiet. Säkert utnyttjas anklagelserna också av de som inte vill att Corbyn drar partiet åt vänster. ”

Med ”vänster” avser förmodligen Wettersten en socialpolitisk vänster, d.v.s. de demokratiska socialisternas traditionella grund, alltså inte den arbetarklass-fientliga massinvandring och arbetslöshet som drivits på av George Soros och hela det mutade politiska spektrumet de senaste 30 åren, en politikeradel vilka idag tillhör den välarvoderade elit som gynnas kortsiktigt av EU:s ”race to the bottom” … ungefär fram tills den dag då till den s.k. ”elitens” huvuden kanske kommer rulla … som vanligt … när folket fått nog av de mentalt sjuka lustigheterna som de representerar.

Värt att notera är dessutom att de medier som anklagar Ryssland
för att lägga sig i andra staters politik, således, på samma vis som de dragit olika OBEKRÄFTADE historier om gasatacker och politisk påverkan i månader om syrier och ryssar, nu rimligen borde rapportera om den här BEKRÄFTADE historien i flera månader på samma vis, OM det ska bli trovärdig balans i rapporteringen, vill säga, men det är väl kanske för mycket begärt?

Men om det INTE görs, i de fulmedier som du förmodligen fortfarande vilseleder dig själv med, så fråga dig:  – Varför är de inte konsekventa? – Kan det bero på ägarförhållandena? – Kan ägarna, av de medier du läser, sympatisera med exakt den Israel-lobby, som med stor sannolikhet uppmuntrar operatörer att begå landsförräderi i varje land där den existerar?

Fullt möjligt naturligtvis, men avgör för all del själva vad ni tror! Mitt personliga tips är att man bör undersöka exakt vilka som äger den media man väljer att läsa och ta intryck av, deras bakgrund, politiska färg, samt ev. interna sionistiska psykopatiska s.k. ”visdoms”-protokoll, som de kan tänkas arbeta efter för att söndra vårt samhälle med olika former av osanning. Och arbetar de inte enligt dem, så varför slutar de i så fall inte ljuga?

Hela ”The Lobby”-historien påminner mig om den judiska flickan i USA som målat ett hakkors på sin egen dörr för att få sympati och uppmärksamhet, ett brott som en ung flicka kanske kan tillåtas begå i en känslig ålder utan att dömas för hårt, men det här är inga småflickor, men fullvuxna politiska operatörer som arbetar åt främmande makts rasistiska/nazistiska sekterism.

I Israel lär de hyllas som hjältar av rasistiska sionister, som tror att de är utvalda av Demiurgen att invadera och ockupera, men jag tror att det rimligen kan, och bör, betecknas som olagligt landsförräderi i Storbritannien. Vad är straffet för landsförräderi i Storbritannien? Eller i Sverige för den delen om det skulle pågå här?

Omedvetna hjälpare var naturligtvis snabba att stötta, vilket är helt mänskligt och emotionellt korrekt, för alla människor är inte skeptiskt undersökande vetenskapsmän eller tekniskt utbildade kriminologer som kan behålla ett kallt sinne inför de som tagit på sig offerkoftan, men känslosamma och medkännande vanliga människor som lätt låter sig vilseledas.

Men vad blir emotionellt korrekt nu? Nu när plötsligt insikten landar i att mycket av det här snyftandet kan vara rent hittepå, lögn och förbannad dikt, precis som själva ordet ”antisemitism” helt evident är. Vargen kommer. Vargen kommer.  Panik! … illusionism.

Frågorna hopar sig. Är hela NMR som stödjer palestinierna ett gigantiskt hakkors påhittat av den ytterst märkliga organisationen Expo eller Israel-lobbyn, ex. via den Israeliska ambassaden i Stockholm, i syfte att locka till sig lättlurade att skapa interna nationella konflikter och panik med som ska gynna Israels ockupation i strid med FN:s resolution 242?

För vad är egentligen logiskt, eller ens emotionellt rimligt, i Sverige med Hitlerhälsningar åt Österrikaren, imperialisten, internationalglobalisten Hitler, som krossade Europa genom sin riktigt dumma psykopati, invaderade, ockuperade och skapade konflikt? Ingenting, naturligtvis.

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkors

Det hela verkar gå ut på vilseledning, panik och kaos, helt enkelt. Bisarr hokus pokus, mumbojumbo och illusionism. Svenskar är i allmänhet inte rasister, inte ens anti-religiösa såsom Vetenskapliga partiet eller Karl Marx …


”Religiöst lidande är, på en och samma gång, ett uttryck för verkligt lidande och en protest mot verkligt lidande. Religionen är sucken från den förtryckta varelsen, hjärtat i en hjärtlös värld, och själen i själlösa förhållanden. Den är ett opium för folket. Avskaffandet av religionen som folkets inbillade lycka krävs för deras verkliga lycka. Att uppmana dem att ge upp sina illusioner om sitt tillstånd är att uppmana dem att ge upp ett tillstånd som kräver illusioner. Kritiken av religionen är därför, likt ett frö, kritiken mot den dal av tårar i vilken religionen utgör glorian. Kritiken har plockat bort de inbillade blommorna på kedjan, inte för att människan ska fortsätta att bära den där kedjan utan fantasi eller tröst, men så att hon ska kasta av sig kedjan och plocka den levande blomman.”
/ Karl Marx bidrag ur Till kritiken av den hegelska rättsfilosofin , Introduktion …, s. 1 (1843).

…men Expo, sionister och s.k. ”nationalsocialister” spelar förmodligen i en helt annan liga, tror jag. Frågan är: – Åt vem? Den förskräcklige Demiurgen? Varför då?


”Gamla testamentets Gud är förmodligen den mest obehagliga karaktären i all fiktion: avundsjuk och stolt över det; ett småsint, orättvist, oförsonligt kontrollfreak; en hämndlysten, blodtörstig etnisk rensare; en misogynistisk, homofobisk, rasistisk, barnamördande, folkmördande, hedersmördande, plågande, storhetsvansinnig, sadomasochistisk, oberäknelig ond mobbare.”
/ Richard Dawkins

”The God of the Old Testament is arguably the most unpleasant character in all fiction: jealous and proud of it; a petty, unjust, unforgiving control-freak; a vindictive, bloodthirsty ethnic cleanser; a misogynistic, homophobic, racist, infanticidal, genocidal, filicidal, pestilential, megalomaniacal, sadomasochistic, capriciously malevolent bully.”
/ Richard Dawkins (Source: Richard Dawkins on Wikiquote)

Är detta det pinsamma svaret efter flera hundra år av upplysning och vetenskap? Kanske. Nya svaga människor som kan indoktrineras av psykopater in i sekteristiska doktriner föds givetvis varje dag. Jag kan inte annat än att ha sympati med dem alla och hoppas att de vaknar upp och börjar bete sig anständigt.

Mer intressant beteende från Israel-lobbyn:
Svensk översättning av Paul Craig RobertsHow Information Is Controlled by Washington, Israel, and Trolls, Leading to Our Destruction

7 reaktioner till “Storbritannien – Socialdemokratiska Israelvänner avslöjade i fabricering av antisemitism

 1. Massmedier (mean-stream media) är ett opium för den korkade nyfikna ”menigheten”, således fåfängan om att tro sig att få veta något, om vad de annars inte vet något alls om i realiteten, om vad som är sant och relevant.

  Det skulle bli väldigt svårt att ”styra staten” och maktutövningen om menigheten inte ”upplystes” på ”rätt sätt” om vilka värderingar, attityder och åsikter som presenteras av ”Von Oben” (foderstaten).

  Det är svinfodret från MSM som gör individerna maktlösa, slöa, hjälplösa och anpassningsbara.
  Eftersom MSM kontrolleras av den dominanta eliten. Där har vanliga människor ingenting att säga till om. Beakta alltid vem eller vilka som styr informationsflödet och varför, vem som gynnas av det sagda i vems intressen det ska spridas. (pameru)

  MSM är fullständigt värdelös, skamlös som informationsbärare av nyheter. Det har svenska folket sett åtskilliga exempel på genom åren, nu värre än tidigare. I stort sett ”allt” handlar om ett sätt att utöva politisk ”lobbying” i någons intresse.

 2. Israel-lobbyn infiltrerar alla politiska medier, organisationer och maktbärare i hela världen, i syfte att göra gemensam sak med Israels politik, d.v.s. legitimera olaglig ockupation och sionism. All form av kritik som vänder sig mot Israels utrikespolitik betecknas vara ”antisemitism”. En uppenbar lögn.

 3. Jag kopierade in en del av din intressanta text på min Facebooksida häromdagen och fick en kommentar: Menar du inte JAN Josefsson … inte DAN?
  Jag länkar då och då till dina artiklar på min FB-sida. :-)

  1. Nej. Dan Josefsson är en välkänd skribent och dokumentär-filmskapare som gjort många bra saker, väl värda att titta djupare på.

   Själv väljer jag att inte ha sociala medier som kontrolleras av främmande makt, samt samverkar med utvalda politiker i vårt land för att censurera ex. Newsvoice och Granskning Sverige på lögnaktiga grunder bara för att de granskar fulmedia och politikeradel.

   Om du går över till WordPress som är GPL och rekommenderas av FSF, samt stänger ned din Facebook, så berätta det gärna för alla dina vänner innan du stänger ned!

   När du berättar för dina vänner om mig via en WordPress-sida och länkar hit från den så kommer det dessutom en trackback tillbaka till din egen sida där jag kan läsa och kommentera vad du har skrivit.

   1. Hej Martin,
    OK, då förstår jag att du skrev rätt. Jag vet mycket väl vem Dan Josefsson är. Har läst mycket och lyssnat på flera av hans produkter.

    När det gäller det övriga som du berättar så blev det för tekniskt för mig. Jag är medveten om att FB kontrolleras, men jag är inte kapabel att göra något åt det. Fyller 77 snart och har nog med att klara FB, mailen och min egen hemsida och Boksida :-).
    Jag har arbetat 25 år som universitetslärare och ser väl min funktion på FB som en slags ”lärarfunktion”. Jag bara lägger ut sånt jag tycker är intressant, lärorikt och inspirerade. Jag vill inte vara med i diskussionsgrupper och går ogärna in i diskussioner ens på min egen FB-sida. Men jag försöker ”fostra” folk som kommer med kommentarer så de sköter språket :-). Som en gammaldags ”fröken” :-).

    För länge sen skrev jag till dig om att jag tycker det är trist att du använder vit text på svart botten. Vi som är lite äldre och kanske börjar få lite försvagad syn har svårare att läsa den texten. Ibland när det är något riktigt intressant så kopierar jag över din text på ett Worddokument och svärtar texten så det blir mera lättläst :-D.

    Jag vill också passa på och undra över varför du har den röda rosen som logga, socialismens röda ros, som i grunden är en sionistisk/socialistisk symbol. Men du behöver inte svara… :-).
    Varma Örebrohälsningar och jag önskar dig lycka till med din mission att fortsätta medvetandegöra oss!
    Pia Hellertz

    1. Du är 77 och säger att du har en egen hemsida och Boksida. Då är WordPress sannolikt mycket lätt för dig, precis ungefär lika lätt som Facebook, men ännu mer flexibelt. Det kan du förresten prova enkelt och gratis på WordPress.com

     Anledningarna till att vi valt Rosen och ett mörkt tema finns här: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/hemsidan/

     Med WordPress får du meddelanden uppe i högra hörnet när någon svarat dig på någon annan WordPress-blogg.

     På WordPress behöver du inte gå med i s.k. ”diskussionsgrupper” och på WordPress ”fostrar” var och en via sin egen blogg, enligt egna kommentarsregler, men ingen petar ned någon med dolda algoritmer, klistrar på dem symboler, censurerar eller utesluter någon som granskar och exponerar de som bör granskas och exponeras, såsom det klandervärda Facebook gör.

     Det är därför jag anser att alla bör lämna Facebook helt. Det handlar om princip och karaktär och här behöver kanske fler ”uppfostras”?

     Rosen har för oss inget med sionismen att göra. Sionismen är i vår egen mening inget socialistiskt, tvärtom, invasivt, rasistiskt och sekteristiskt, ungefär som Hitler och dagens Washington-regim som styrs av Israel-lobbyn. De som bryter mot FN:s konventioner och olagligen attackerar demokratier, men har du evidens för att rosen har med sionismen att göra så får du gärna visa detta. På Wikipedia hittade vi iallafall ingenting om den saken.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s