Varför tårtning av tyska Vänsterpartiets ledare Sahra Wagenknecht med chokladtårta?

Det tyska Die Linke (Vänsterpartiets) ledare Sahra Wagenknecht har fått chokladtårta på sig från politiska analfabeter, förmodligen för att människor i någon s.k. ”antifascistisk rörelse” ansett att hon börjat försvara nationella tyska värden såsom demokrati, lag och ordning, samt kanske kvinnofrid och på så vis dra vänstern bort från vettlös kapitalistisk kattsamlande globalism som förstör densamma.

Hon menade i en tysk talkshow som jag tittade på att människor som kommer för att begå brott i Tyskland skall avvisas, d.v.s. utvandra, från landet och portas. Något som är betydligt mer normalt i resten av världen än det daltande som Tysklands och Sveriges regeringar hållit på med hittills, ett daltande som naturligtvis lett till ytterligare ett natovurmande högerpartis framväxt.

Hon har även sagt följande enligt FNP vilket jag översatt från tyska till svenska:

Intervjuaren: De så kallade traditionella partierna har förlorat mycket väljarstöd i kölvattnet av flyktingkrisen. Men också Vänstern har ”lidit”. Vad har ditt parti gjort fel i ”släptåget” efter Merkels flyktingpolitik?

Sahra Wagenknecht: Vi är inte i släptåg med Merkels flyktingpolitik. Tvärtom, tror vi att Merkels politik är förödande. Hon har i höstas utgett sig vara den stora flyktingvännen. Samtidigt har oförändrat vapen levererats till krigszoner eller så har frihandelsöverenskommelser dikterats mot fattiga länder, vars marknader blir offer för internationella jordbrukskorporationer och industrikoncerner som förstör för lokala leverantörer. Så gör man att kriget fortsätter och att fler människor av rädsla för sin överlevnad eller av desperation och fattigdom lämnar sina hem. Vänsterpartiet vill inte att så många flyktingar som möjligt kommer till Tyskland, men att så många människor som möjligt kan stanna i sina hem och där ha framtidsutsikter.

Denna vackra intelligenta vänsterkvinna förtjänat idag verkligen att översättas och förevigas. Här några citat om demokrati som jag fann på tyska wikiquote av Sahra Wagenknecht:

sahra-wagenknecht-80x80
”Men verklig demokrati finns det lika lite under kapitalism som i DDR.”
/Sahra Wagenknecht

”But real democracy there is as little under capitalism as in DDR.”
/Sahra Wagenknecht

”Aber wirkliche Demokratie gibt es im Kapitalismus so wenig wie in der DDR.”
/Sahra Wagenknecht

”För mig är socialismen en förutsättning för demokrati.”
/Sahra Wagenknecht

”For me socialism is a precondition for democracy.”
/Sahra Wagenknecht

”Für mich ist Sozialismus Voraussetzung für Demokratie.”
/Sahra Wagenknecht

”Representanter för en stat som av bankdirektörer eller vissa bilföretagskoncerners ledningar låter sig dras i en näsring likt dumma dansbjörnar, förnedrar demokratin.”
/Sahra Wagenknecht

”Representatives for a state who by bank executives or certain car manufacture corporations managements let themselves be pulled in a nosering like stupid dancing bears, humiliate democracy.”
/Sahra Wagenknecht

”Repräsentanten eines Staates, die sich von Bankvorständen oder vom Management gewisser Automobilkonzerne wie dumme Tanzbären am Nasenring durch die Manege ziehen lassen, entwürdigen die Demokratie.”
/Sahra Wagenknecht

”Om ett land låter sig föreskrivas av minoriteten, ägarna och storkapitalets chefer, vilka prioriteringar det sätter, då har det ingenting med demokrati att göra.”
/Sahra Wagenknecht

”If a country let itself be prescribed by the minority, the owners and the bosses of big capital, what priorities it makes, then this has nothing to do with democracy.”
/Sahra Wagenknecht

”Wenn ein Land sich von einer Minderheit, den Eignern und Dirigenten des großen Kapitals, vorschreiben lässt, welche Prioritäten es setzt, dann hat das mit Demokratie nichts zu tun.”
/Sahra Wagenknecht

Jag lägger dessa citat till Vetenskapliga partiets samlade Demokaticitat.

Jag lägger också till Wagenknecht i blogglistan tillsammans med andra vänsterbloggare som är kritiska till den förda migrationspolitiken:

Jag noterar dessutom, som Wagenknecht påpekar, att terroristerna i Syrien fått sina vapen av imperialisterna i kampen mot den demokratiskt valda regeringen i Syrien. Den kapitalistiska imperialistiska alliansen, USA, Turkiet och Saudiarabien, utnyttjar den obildade religiösa massan, inkl. Merkel och svenska medlöpande demokrati-förrädare att bekämpa grundläggande demokratiska värden om välfärd och demokrati för alla människor i alla nationer i världen, även i våra egna s.k. demokratier.

Likväl fortsätter ändå Vänsterns ovilja att ta tag i problemet med sekterismen och dess sektmedlemmar och således fortsätter Vänsterns egen kamp mot sig självt. Vänstern har ännu inte förstått vad sekterismen leder till. Vänstern tar för lätt på kvinnornas underkastelse under mannen som pågår i dessa sekter och på de våldsbejakande verser de innehåller.

Frågan är varför Vänstern fortfarande håller käften istället för att ta avstånd från dessa sekter? Då skulle de borgerliga partierna, det tyska borgerliga AfD och det natovurmande högerpartiet Sverigedemokraterna, likväl som de andra kattsamlande högerpartierna, verkligen få det hett om öronen. Moderna människor tillhör nämligen inga sekter.

Vanligt folk tillhör inte heller den överbetalda korrumperade politikeradeln och de underkastar sig inte religiösa skrifter heller. De flyr från dem. De är ateister, likt Karl Marx och de ser på religion likt ett skadligt opium för folket, ett opium som gör att folket underkastar sig makten.

Det är de människor som spottar på vår demokrati och på vår välfärd som borde få brun tårta på sig, d.v.s. de borgerliga partier som är för frihandel och nedmontering av demokratin och som sålt sig till nato. De borgerliga partiena är Alliansen, Sverigedemokraterna, Miljöpartiet och Socialdemokraterna, men även den delen av Vänstern som fortfarande kattsamlar människor eller vill dalta med kriminella utlänningar utan verkliga flyktingskäl, för de skapar alla rasismen.

Wagenkecht är inget av detta. Hon är minst brun av alla och förtjänar verkligen inte att tårtas. Ut med icke-flyktingarna som förstör våra länder, tillbaka med dem över medelhavet, tillbaka med de som skapar rasismen och konflikten i våra länder och satsa istället pengarna på att lösa problemen långsiktigt genom att angripa grundproblemen där de uppkommit!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Mer om saken:
mobil.folkbladet.se/nyheter/tysk-politiker-fick-tarta-i-ansiktet-om4156848.aspx
www.ostrasmaland.se/tt-utrikes/tysk-politiker-fick-tarta-i-ansiktet/
http://www.pt.se/nyheter/tysk-politiker-fick-tarta-i-ansiktet-10054610.aspx
www.trelleborgsallehanda.se/tt-utrikes/tysk-politiker-fick-tarta-i-ansiktet/

PS. Kommentarsfältet är öppet för hövliga kommentarer.

13 reaktioner till “Varför tårtning av tyska Vänsterpartiets ledare Sahra Wagenknecht med chokladtårta?

  1. Vad säger Wagenknecht själv om tårtningen av en politisk analfabet?

    Det är helt klart ett dåligt skämt. Naturligtvis är det inte trevligt alls att, nu överallt på Internet och i tidningarna, se dessa förödmjukande bilder. Jag hade tusen gånger hellre tagit del av saklig kritik och diskuterat därom. För övrigt är de regelmässiga skillnaderna med medierna också överskattade.

    ”Das ist ja wohl ein schlechter Scherz. Natürlich ist es überhaupt nicht angenehm, jetzt überall im Internet und in den Zeitungen diese demütigenden Fotos zu sehen. Ich hätte tausend Mal lieber sachliche Kritik gehört und darüber diskutiert. Im Übrigen werden die Differenzen aber auch regelmäßig in den Medien überschätzt.”

    http://www.sahra-wagenknecht.de/de/article/2361.wagenknecht-%C3%BCber-tortenwurf-nat%C3%BCrlich-ist-es-nicht-angenehm.html

    Hon liknar rapporteringen av de presstituerade massmedierna om Vänstern i Tyskland med tårtning. Visst är det intressant hur lågt ”demokratin” sjunkit med hjälp av massmedierna.

  2. Såg något intressant hette ( Ide`världen), kanske läggs ut på tuben elle rfinns att ladda ner på SVT.
    En ung sociolog, (filosof) vid namn Roland Paulsen. Handlade om människans förslavning, och exploatering under arbetslivet, usla lönevillkor,( meningslösta arbeten och helt onödiga tjänster) och utbredda fattigdom bland befolkningen under marknadsliberalismen och frihandeln mm, samt intevju med ett par politiker i studion. ”jättebra”. Han jobbade som spärrvakt medan han studerade berättade han. Exploatering och utsugning medan produktionsöverskottet försvinner till kapitalförvaltning åt överklassen (ungefär)

Kommentera enligt kommentarsreglerna