Bilbränder – Vad är poängen med ologiska skygglappar egentligen?

Vetenskapliga partiet är vänster, p.g.a. att vetenskapen visar att mer jämlika samhällen har lägre mordfrekvens, lägre kriminalitet och större tillit människor emellan, men nu när bilbränderna härjar så undrar jag hur vissa vänstermänniskor är funtade i kommentarsfältet på Anders Romelsjös blogg.

Flera av vänsterkommentatorerna verkar faktiskt ha ett problem med att högerpolitiken, med de senaste decennierna av globalism och EU-race mot bottnen, har skapat ett stort problem. De verkar ha ett problem med att högerns arbetslöshet och införsel av diametralt annorlunda kulturer, som segregerats i förorten, har skapat invandrarbarn som tänker i kriminella klan- och heders-strukturer.

Flera av kommentatorerna verkar märkligt nog ha ett problem med att sittande högervridna politikeradel både har stöttat terrorn, massmigrationen, drunkningsolyckorna, de kriminella klan-strukturerna (mångkultur), samt t.o.m. dragit in jihadister iförda svartvita Adidas-kläder och burqa in i de svenska förorterna, ett problem som många invandrare faktiskt har flytt. Kommentatorerna verkar vara på den daltande naiva sidan av problemet, i hop med Alice Bah Kuhnke. Varför då?

Varför ha problem med högerns, höger-MP:s och högersossarnas egna politiska självmord? Det är ett beklagligt självmord för Sverige, med tanke på deras fina historia fram till Palmemordet, men också ett utmärkt tillfälle att ta över ledarskapet!

Vad är problemet med att se problemet, likt Guluzar Tarhan, Amine Kakabaweh, Bassam Al-Baghdady eller Mona Walter? Utan att vilja se problemet kan man naturligtvis inte vara en del av lösningen. Löser inte etablerad politikeradel detta, vilket de inte verkar vilja eftersom de MÄRKLIGT NOG verkar vilja ha mer av samma politik, så kommer det Hitlerhälsande NMR, samt högerpartierna AfS och SD givetvis fortsätta att växa. Vill ni det? Varför vill ni det?

Skrikandes och skränande om ”rasism”, när människor helt enkelt vill få ordning på Sverige, biter ju faktiskt inte. Jag skiter väl i om de är höger eller vänster. eller t.o.m. heilar åt en lika skränig liten gubbe med mustasch som inledde tvåfrontskrig helt i onödan och gjorde hela Tyskland kaputt.

De flesta vill ha ordning och reda, även om de ibland saknar hjärna och därför inte inser hur de ska få det. Ohly provade ohövlighet genom att inte ta Åkesson i hand. Det fungerade inte heller. Ser ni inte det? Det skapar enbart sympati för de som så ohövligt blir utsatta för det odemokratiska ohövliga beteendet.

Bild på Mahatma Gandhi
”Intolerans, oartighet och hårda ord….. är tabu i alla goda samhällen och strider helt klart mot demokratianda.”
/ Mahatma Gandhi

Om KP och SKP är villiga att lösa problem i hop med V, istället för att blunda för problemen, så skulle givetvis även V, SKP och KP kunna växa. Tag intryck av den hedervärda, men chokladtårtade, Sarah Wagenknecht i Tyskland! Vi måste faktiskt få stopp på de här kriminella ungdomarna permanent, för annars riskerar oskyldiga invandrare som flytt det här eländet bli offer för mer extrema krafter.

Vill inte KP, SKP och V växa? Vad är syftet med era organisationer om ni varken vill valsamverka, inte vill se sanningen, eller inte vill se kreativa lösningar på de problem som sittande politikeradel har skapat? Jag vet att det finns balanserade lösningar, men det lönar sig knappast att ha skygglappar. Det förlorar V, SKP och KP på.

Den riktiga vänstern har inte varit med i Riksdagen och därför inte skapat problemet, lika lite som de Hitlerhälsande mikroskopiska NMR, eller högerpartierna AfS och SD har gjort det, så varför förneka det som korrumperad politikeradel skapat ihop med finanskapital på Bilderberggruppens möten? Varför förneka att dessa monopolkapitalets sumprunkare har ställt ut krediter på det svenska folket, splittrat vårt samhälle och gett näring till förstörelsen av välfärdssamhället?

Vetenskapliga partiets valsamverkans-lista är fortfarande öppen för de av er som är med på det vänsternationella konceptet, men även för er som inte är det, om ni eller era partiers medlemmar bara kan få tummen ur och valsamverka någon gång. Vill ni verkligen inte slippa det osakliga kärring-käbblet och skygglapparna? Men OK, så skaffa er en ryggrad och en fungerande hjärna någon gång! Sverige har en 4%-spärr. Inse det! Välkomna allihop! Fraktionera och ena vänstern samtidigt!

Mer intressant om bilbränder:

https://whatifinsurance.wordpress.com/2012/05/22/forsakringsbedrageri-bakom-manga-bilbrander/
https://rorqvist.wordpress.com/category/bilbrander-2/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s