Beröm till Regeringen och till USA, samt kompetenhöjning till alla som vill hjälpa svältande barn

Dan Josefsson  tar i en artikel, via en numera lågt ansedd svensk dagstidning, upp att en ny terrorlag gör att svältande människor under terroristers kontroll inte får hjälpas av hjälparbetare från ex. Röda korset. Korrumperade organisationer under religiöst flagg eller kortsiktighet i frågan är dock inte lösningen. Jag ska nu försöka hjälpa oss alla till kompetenshöjning i frågan.

(Tidingen vill jag inte ens nämna vid namn pga. ägarförhållandena. Här en länk till Dan Josefssons blogg om terrorism i brist på annat.)

Terroristernas taktik

Om man betänker terroristernas taktik, vilket f.ö. tycks vara relaterad till Army Special Operations Forces Unconventional Warfare, inser man att både USA och regeringen nu alltså gör helt rätt, i alla fall i denna fråga. Förhoppningsvis kan det bero på att de för en gång skull börjat lyssna på analyser som gjorts av intelligenta människor? Att Dan Josefsson och Röda korset inte tycks ha samma åsikt är lätt att förstå, men det är sannolikt alltså ett fatalt misstag.

Terroristernas taktik går alltså ut på att deras religiösa ledare nästlar sig in hos befolkningen i byar och städer och på så vis undersöker vilka som är för smarta för dem och vilka som är dumma nog eller fega nog att följa en extrem form av sekteristisk religion.

Sedan tar de över, kidnappar, mördar hoten mot den extrema sekten, skapar konflikt med en yttre fiende som gör att de blir attackerade för att sedan efter slakten i nöden kunna framstå som om de hjälper folket och samtidigt föda hatet mot ”de otrogna”. Det är en utstuderad taktik, vilket framgår av dokumenten.

Sekten får i denna hatsituation fler soldater som villigt ställer upp på att bekämpa ”de otrogna”. Detta blir då soldater som villigt offrar sig i kriget eller ex. för kriget in i det naiva Sverige.

Lösningen

Rätt sätt att bekämpa extrema sekter är sannolikt därför att folket som följt sekten får ta konsekvensen av det, samtidigt som man meddelar detta folk om varför, dvs. att hjälpsändningar vare sig kan komma in under eget flagg, ej heller bör komma in alls pga. sektens taktik, samt meddela folket hur sektens egen taktik lett till detta och deras egna misär, samt repatriera sekten oavsett om det handlar om söta fluffiga ”sekt-gremlins” eller mer otrevliga radikaliserade ”sekt-gremlins” och spärra deras möjligheter på alla de vis som är praktiskt och politiskt möjliga.

Att vara en del av lösningen är alltså att motarbeta sektens taktik. Att vara en del av lösningen är att värna yttrandefrihet och demokrati och när jag talar om demokrati menar jag en en demokrati som styrs av folket, inte av oligarker som vilseleder folket genom massmedia ägd av girigbukar.

Rätt taktik kommer med stor sannolikhet alltså leda till revolt mot sekten och massiva avhopp från sekten och förhoppningsvis till ett slut på misären för folket, vilket givetvis är det långsiktiga slutmålet. Malthus 250-årsdag vore ex. ett utmärkt datum att få ett slut på alla extremreligiösa barnavlande sekter. När de extremreligiösa sekterna fallit kan vi hjälpa människorna på riktigt under bättre flagg.

Man kan även informera folket om att sektens olika ledare är förrädare som samarbetat med det mest kriminella ledarskapet som någonsin existerat på planeten, ett ledarskap som dessutom kommer från ett av världens mest sekteristiska länder. Genom information om hur dessa sekter arbetar kan man kanalisera om hatet mot de sekteristiska ledarna och deras religioner, vilka bevisligen leder till misär.

Västs framtida hjälp, vilken förhoppningsvis kommer ha med vetenskaplighet och medmänsklighet att göra, bör naturligtvis helst inte gå under någon religiös symbol alls, inte ens ett gult kors med blå bakgrund. Olämpligheten med religiösa symboler på flaggor behöver jag inte ens gå in på närmare med tanke på religionens roll i olika vidrigheter genom historien.

Ska hjälpen gå under någon som helst existerande flagg bör det vara FN-flagg, helst i ett nytt FN-flagg där inte USA kan spärra varje världsligt initiativ till rättvisa och fred genom odemokratiska veton. Men som sagt, hjälpen ska naturligtvis inte komma en sekund innan dess att sektens ledare ersatts med mänskligare ledare.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Vetenskapliga partiet är för att alla människor ska ha rätten att basera sin tro på en bred vetenskapligt grundad utbildning och egna undersökningar. Därför är vi emot alla typer av sekterism, även om den felaktigt skulle gå under namnet vetenskap.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s