Glada Nyheter – Kent Ekeroth ger Vänsterpartiet en vetenskaplig tillrättavisning

Det är glada nyheter att diskursen blir mer vetenskapligt grundad.

Via Avpixlat läser jag att Kent Ekeroth ger Vänsterpartiet en vetenskaplig tillrättavisning.

Tittar man närmare på fenomenet ser man att det inte bara handlar om ”män” i största allmänhet, utan utländska män i synnerhet. Men till och med denna nivå räcker inte. Borrar man ner sig ännu djupare i analysen ser man att det är män från vissa regioner och kulturer.

Det där med att ryta mot kvinnor är dock mer medeltida religiöst än vetenskapligt, anser jag. Kent lär vara en ofrivilligt skrikande och lemlästat barn, eftersom han är jude, så jag antar att vi får se detta skrikande/rytande som en del av vår ”mångkultur” idag.

Får man föreslå att Vänsterpartiet ignorerar den talmudska mångkulturen från Kent Ekeroth ovan, för det kan ju bero på ett hat mot kvinnan som svek barnet och tillfogade det en extrem smärta. Tacka istället för tillrättavisningen och ändra er politk så att SD inte får 43% av rösterna nästa val!

Ni behöver alls inte lyssna på SDs stenhårda högerpolitik som slår mot facket, det som slår mot de lågavlönade och mot kvinnornas rättigheter. Ni behöver alls inte lyssna på det som slår mot de homosexuellas rättigheter.

Jo. Det finns mängder av högerståndpunkter som SD står för som människor inte känner till, ex. frihandeln. Jo. De har förenklat sin retorik till att handla om invandring. Men vakna upp! Kuckeliku! Folket vill varken ha högerpolitiken eller mer invandring längre.

Om V och SD inte kan gå halva vägen var så kan både Sverigedemokraternas medlemmar och Vänsterpartiets medlemmar överväga att stödja Vetenskapliga partiet istället. Då kan vi få både en nationell såväl som demokratisk socialism igen som på Palmes tid, helt utan frihandel och med permanent passkontroll vid gränsen. Denna gång kan ni även få en sund ekonomisk nedväxt, samt grön tillväxt som bonus för vår miljö och för framtidens generationer.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Ps. Så här röstar man på Vetenskapliga partiet

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s