Jonas Sjöstedt spelar ut monopolkapitalismens favoritkort, nämligen att fördöma kommunismen.

När vänstern borde valsamverka för att skapa mer demokrati i Sverige då sätter Jonas Sjöstedt kniven i ryggen på ett sådant samarbete, enligt Kommunistiska partiet, men helt utan att specificera vad han menar. Den demokratiska socialismen är ju faktiskt tänkt att leda till Kommunism till slut med folkets stöd.

Men Vetenskapliga partiet antar att han kanske menar Stalinismen, så vi rekommenderar härmed att alla försöker lära känna den hårt propagandistiskt bespottade Stalin lite, men inte genom borgerliga tankesmedjors dynga via Rothchild-sionistisk media, men genom helt andra kanaler:

Stalins säkerhetsvakt talar om Stalin.

Tio saker du inte visste om Stalin

 

josef-stalin-80x80
“Allmänna, lika, direkta och hemliga val blir en piska i handen på befolkningen mot de myndighetsorgan som fungerar dåligt. Enligt min uppfattning blir den nya sovjetkonstitutionen den mest demokratiska i världen.”
/ Josef Stalin

”General, equal, direct and secret ballot becomes a whip of the population against the government agency that works poorly. In my view, the new Soviet Constitution the most democratic in the world. ”
/ Joseph Stalin

Här har ni fler översatta citat av Stalin. Jag vet inte, men jag antar att anledningen att Josef Stalin måste bespottas så hårt av monopolkapitalets lakejer är att eliten är livrädd för verkligt folkstyre, direktdemokrati och välfärd?

meg_greenfield_80x80

”Alla är för demokrati i princip. Det är bara i praktiken som saken orsakar kraftiga protester.”
/ Meg Greenfield

”Everybody’s for democracy in principle. It’s only in practice that the thing gives rise to stiff objections.”
/ Meg Greenfield

Och kanske är Sjöstedt nu en del av den elit som varje val har till uppgift att krossa folkviljan åt Rothchild-sionismen?

…fyll gärna på kommentarsfältet med mer av intresse!

Kommentera enligt kommentarsreglerna