Ingen konspirationsteori – Terrororganisationen Hamas och raketbeskjutingen är skapad av Israel

Inte undra på att det skjuts raketer mot Israel inför det demokratiska valet så lägligt för krigshetsande sionister. Hamas har förmodligen i uppdrag att hjälpa israeliska krigshetare till makten.

“Den israeliska militärguvernör i Gaza, brigadgeneral Yitzhak Segev, berättade en gång för mig om hur han hade finansierat islamiska rörelsen för att skapa en motvikt till PLO och kommunister. “Den israeliska regeringen gav mig en budget och militären gav den till moskéerna,” Källa: https://www.globalpolitics.se/krig-mot-hamas-gynnar-netanyahu/

Pengar luktar inte, som en romare en gång sade när han införde avgift på offentliga toalettbesök.

Kommer det israeliska folket låta sig vilseledas av lite fyrverkerier på det viset? Förmodligen. Jag har träffat israeler på mina resor. De har ofta genomgått lång indoktrinering genom militärtjänst av eliten, är deprimerade och röker på Marijuana, till synes för att bli lite gladare, men paranoian, den militära ytligheten och machokulturen är givetvis ingen äkta eller djup källa till glädje. Inte ens skrattyoga tycks hjälpa på de stackars israelerna.

Det finns givetvis massvis med mentalt friska israeler också, men de är oftast relativt lågmälda, tycker synd om sitt eget vildeledda folk och utmanar oftast inte de vilseledda individerna av sitt eget folk, men försöker fly landet på olika vis. De har gett upp.

Men undantaget General Golan är ett utmärkt exempel på en israel som har ryggrad nog att säga sanningen till sitt eget folk, även om många israeler tycker det är obehagligt att höra den, men sanningen gör inte ont, enbart motståndet.

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkors

Nazi-sionismen påhejad av finanskapitalet har kanske nått vägs ände snart, såväl som Väst-Israel-finansierad fundamentalistisk islam? Låt oss alla hoppas det! Jag har en dröm om en värld utan religoner och med hederliga ledare som talar likt general Golan i Israel! Ett passande namn just nu. Kanske det blir fred redan 11:e april 2022?

Efter en snabb titt kan jag rekommendera alla israeleiska medorgare att rösta på motsvarigheten till Valsamverkanspartiet, nämligen Joint list, men givetvis att avstå joints under hela valspurten!

Tänk på barnen!

Mycket hänger på dig som läsare! Du kan vara med och rädda massvis med oskyldiga barn från lidande! Informera din omgivning om sanningen! Om vi alla gör det och sprider fredstanken så kan det klappa!

Tänk på barnen!

Se även till att rösta på en fredlig och vetenskapligt lagd representant, alltså inga virrpannor eller bombliberaler! Välj gärna ett parti som valsamverkar brett inkluderande och fredligt med andra partier så att fedliga partier kan få mandat i beslutande församlingar!

Tänk på barnen!

Vill inte ditt eget parti göra rätt så skapa en utbrytning och ta med dig alla som vill skapa fred på riktigt och anslut ert nya parti till Valsamverkanspartiet eller i Israel till Joint list! Lycka till!

2 reaktioner till “Ingen konspirationsteori – Terrororganisationen Hamas och raketbeskjutingen är skapad av Israel

  1. Jag antar att denna kommentar är lite malplacerad.
    Men som Bibeltroende vill jag hävda att trots alla fel vi anser Israel gör, så är det förutsagt att Judarna skall återfå och återvandra till sitt land. Detta är förutsagt på flera ställen i Gamla Testamentet. I Hesekiels bok t ex läser vi ; ”Jag skall församla er från folkslagen och hämta er tillhopa från de länder dit ni har blivit förströdda, och skall ge er Israels land.” (Hes 11;16-17) Detta är samma land Gud lovade Abraham en gång och där hans efterkommande också har bott i innan de skingrades ut i världen.
    Judarna kommer mer och mer förstå vem Jesus Kristus var och omvända sig. De är fortfarande Guds egendomsfolk och andra folk som är sant kristna blir ”inympade” i detta folk som man kan ympa in grenar i ett träd. Jesaja m fl talar också om detta återvändande till Löfteslandet. (Återvandringen från fångenskapen i Babylon var en händelse som inte omfattade hela världen. Så detta blir en världsvid nutida återvandring .)

    1. Profetian verkar ha varit självuppfyllande och genomförd av Nazi-Rotschild-sionismen. Frågan är väl mest hur det kommer sluta, och där tror jag att Ole har rätt. Det hänger på att vi vanliga människor når ut till varandra och ser våra gemensamma intressen av fred och förståelse.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s