Fred & Kärlek – Glad Midsommar kära Sverigevänner! – Se upp med alkoholen!

Har du under året läst, mediterat och kommenterat flitigt enligt kommentarsreglerna, eller åtminstone publicerat våra kommentarer, så har du ett högt människovärde för oss medlemmar i Vetenskapliga partiet. Då ser vi att du även har ett högt värde för framtidens generationer, som sannolikt kommer ge dig ett gott eftermäle, när du väl trillar av pinnen. Men gör nu inte denna fruktbarhetsdag till något annat än vad den bör vara, enligt vår svenska kultur!

Bild på kvinna på en äng

Det är ok att tillbe Frej, freds- och kärleksguden, försedd med en väldig stående manslem, för den som tillber freden och kärleken tillber även Jesus-energin och Buddha-energin, även om själva passionen och ståndet inte tycks vara huvudpoängen i de senares energi, fastän ståndet säkerligen behandlas med full acceptans och förståelse även i deras sekter, eftersom vi är människor och levande varelser som förökar oss, förhoppningsvis med intelligens i balans med naturen. Huvudsaken är att alla försöker vara fredsprinsar och fredsprinsessor denna dag.

Krigsgudar får ev. tillbes vid annat tillfälle, ex. när det handlar om att försvara freden och demokratin mot krigsförbrytare och krigsherrar.

Bild på babian med baksmälla
Se upp för baksmälla!

Alkohol är en dålig dryck och har inte med fred, kärlek eller ett glädjande rejält stånd att göra, så drick INTE alkohol, i alla fall inte i för stor mängd! Det leder även till baksmälla. Det blir ingen glad av. Det kan även vara riktigt farligt. Dansa gärna runt fallossymbolen, Midsommarstången! Det är bra för den metabola hälsan!

Sjung gärna barnvänliga visor om där finns barn och sjung gärna svenska fräckisar om det inte finns barn i närheten! Att sjunga och berätta fräckisar nämligen svensk kultur. Upplev den innan den med matematisk logik kan ha utrotas!

För Sveriges yngre män, som tänker rösta för beredskap i valet 2022, så kan jag rekommendera:

  • Sveriges kompani av Eddie Medusa.
    (Tänker du rösta för något annat folkförrädiskt parti så förtjänar du inte att vara med i Sveriges kompani, heller inte att sjunga den.)

För ekologiskt efterblivna män som har span på en lika ekologiskt efterbliven kvinna som tänder på Volvo med V8-motor:

För båda könen:

För moderater:

För EU-vurmande Sossar och Vänsterpartister som inte driver på en folkomröstning om ut ur EU med målet Nordiskt förbund och som därmed har tappat våra vänsternationella ideal, de ekologiskt hållbara idealen och de socialistiska idealen:

För negativa gnälliga gubbar:

För alkoholister som inte tänker äta metadon på Midsommarafton:

Om du inte har människovärde, ex. är en krigsförbrytare eller har låtit främmande makt föda dig, eller har röstat på krigsförbrytarepartier utan att vilja veta vad du gör, eller tänker rösta på ett parti fullt med Nato/EU-vurmare i valet 2022, eller själv har ljugit för folket genom orwellskt nyspråk, som så många fula journalister har gjort, då rekommenderar jag att du bidrar genom blot, ex. låter hänga dig i lämplig kraftig gren i lämpligt stort träd och därmed gör både Sverige och framtidens generationer, i alla möjliga nationer, en stor tjänst.

Skulle det förra stycket göra att du får en mental störning, så se då den störningen som en signal om att du kan ha missförstått något som du trodde att du förstod! Undersök det som stör dig djupare! Tag sanningen som en glad överraskning om att du i framtiden kan ha människovärde genom att göra det rätta för framtidens generationer!

Eller sammanfattningsvis:

Bild med två kvinnor med munskydd och texten BE THE BEST VERSION OF YOURSELF
VAR DEN BÄSTA VERSIONEN AV DIG SJÄLV IDAG!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s