Joe Bidens kycklinghökar är livrädda – Kallar in nationalgardet

Joe Biden och hans kycklinghökar har kallat in Nationalgardet kring Kapitolium. Visst är det trevligt för den korrumperade politikeradeln att inte bli gripna av handlingskraftiga individer, mitt i en uppretad folkmassa som ser ner på valfusk och korruption, men att kalla in Nationalgardet kan faktiskt visa sig bli helt kontraproduktivt av flera orsaker.

Stödet för både fuskfria demokratiska val, såväl som stödet för Donald Trump, som enligt egen utsaga har satt USA först, kan nämligen vara ganska stort inom Nationalgardet. Jag anser inte att Trump talar sanning om att sätta USA först, eftersom det skulle kräva folkvett och moral.

Nationalgardets lojalitet ligger dessutom främst hos nationens konstitution och till USA:s demokrati, knappast mot vare sig Biden eller Trump, eller till andra korrumperade kycklinghökar, vilka helt tydligt verkar bryta mot USA:s konstitution.

Dessutom är soldaterna missnöjda med förhållandena som de utsätts för i de kontinuerliga krigen, men även missnöjda med förhållandena i Washington DC, enligt RT.

Någon gång i Mars ska tydligen Trump dömas, av de som sannolikt är med på valfusk-kuppen mot honom, samt sannolikt dömas av en mutad jury, för att han har uttryckt sitt missnöje med valfusk…

Hur ”demokratiskt” kommer det uppfattas av nationalgardet, eller av USA:s medborgare i övrigt, att Donald Trumps yttrandefrihet inskränks i en sådan viktig fråga för demokratin som rättvisa val, helt oavsett moralisk degenerering, samt att han döms för sina yttranden i ett land med en konstitution som lägger en mycket stor vikt vid att skydda alla medborgares yttrandefrihet?

Visst har Trump ertappats med många lögner, men när blev det olagligt för någon att ljuga i USA? Vore det olagligt att ljuga skulle nästan alla journalister på alla stora mediehus i USA skaka galler också, förutom en mängd presidenter och alla deras kycklinghökar.

Nationalgardet ska nu alltså, i flera månader, vakta Kapitolium åt människor som är medansvariga för olagliga krig, i strid med FN, i strid med de amerikanska folkets vilja, i strid med konstitutionens och i strid med andra förtryckta folks vilja, vilket går stick i stäv emot landsfädernas vilja och varningar. Konstitution har skapats för att skydda USA:s folk, inkl. Nationalgardet, just från sådana moraliskt degenererade människor. Låt mig bara ta ett citat från James Madison:

”Av alla fiender till allmänhetens frihet är krig kanske det vi mest bör frukta, för det omfattar och utvecklar bakterien för varje annan. Krig är förälder till arméer; ur dessa skapas skulder och skatter; och arméer, och skulder och skatter är de kända instrumenten för att sätta de många under de få. I krig utvidgas ÄVEN den verkställande ledningens diskretionära makt; dess inflytande att upprätta myndigheter, utmärkelser och ersättningar multipliceras; och alla medel för att förföra sinnen läggs till dessa för att undertrycka folkets styrka. Samma elakartade aspekt i republikanismen kan spåras i ojämlikheten mellan förmögenheter, och möjligheterna till bedrägeri, som växer ut ur ett krigstillstånd och i degenereringen av manér och moral som skapas av båda. Ingen nation skulle kunna bevara sin frihet mitt i kontinuerlig krigföring.”
/James Madison

”Of all the enemies to public liberty war is, perhaps, the most to be dreaded, because it comprises and develops the germ of every other. War is the parent of armies; from these proceed debts and taxes; and armies, and debts, and taxes are the known instruments for bringing the many under the domination of the few. In war, too, the discretionary power of the Executive is extended; its influence in dealing out offices, honors, and emoluments is multiplied; and all the means of seducing the minds, are added to those of subduing the force, of the people. The same malignant aspect in republicanism may be traced in the inequality of fortunes, and the opportunities of fraud, growing out of a state of war, and in the degeneracy of manners and of morals engendered by both. No nation could preserve its freedom in the midst of continual warfare.”
/James Madison Source: https://en.wikiquote.org/wiki/James_Madison

Själv ser jag både Trump och Biden, samt deras kumpaner, som degenererade. Jag anser att fredsprinsessan Tulsi Gabbard, med erfarenhet av krig och dess konsekvenser, samt fredliga libertarianer, fredliga socialister, kommunister och gröna, vore bättre för USA:s folk, inkl. för de militärer som vaktar de korrumperade kycklinghökarna.

Undantaget är väl kanske fåtalet stridspittar inom nationalgardet som har en indoktrinerad vilja att komma hem i liksäck, efter något av USA:s ständiga olagliga och onödiga krig, i vilka de beordras till krigsförbrytelser, som de sedan tvingas återuppleva i sina mardrömmar och tvingas skämmas för i resten av sina liv, ofta med följden självmord eller drogmissbruk.

Nationalgardet och folket i USA skulle nog hellre vilja se ett starkt totalförsvar i USA, samt öva på egen mark och kunna vara med sina vänner och familjer, tror jag, så jag skulle inte bli det minsta förvånad om Nationalgardet ställer sig på det beväpnade folkets sida mot de degenererade makthavarna.

Hur många läsare från USA vill förresten se Tulsi Gabbard som president i USA? USA skulle inte bara få en president, men en verkligt karismatisk fredsdrottning, anser jag.

Det är väl enbart en sak som ligger Gabbard i fatet, nämligen att hon själv har deltagit i krigsförbrytelser. Att olagligen invadera andra nationer är nämligen en krigsförbrytelse, inte enbart massmorden på alla civila som det innebär. Jag anser ändå att hon kompenserar otroligt bra för sin medbrottslighet, genom att upplysa om krigens konsekvenser och att verka för fred på en mängd olika vis.

Mer intressant:
”Bill of Rights Explained: Breaking down the amendments”
”63 Documents the Government Doesn’t Want You to Read | Jesse Ventura”
https://peacecompassionunderstanding.wordpress.com/2021/01/24/music-video-the-peace-day-24-january-2021-international-peace-bureau-noam-chomsky/

Annons

En reaktion till “Joe Bidens kycklinghökar är livrädda – Kallar in nationalgardet

 1. Jag repeterar: Kommentera enligt kommentarsreglerna!

  Det betyder i detta fall:

  * Kommentera vänligt och respektfullt med en civiliserad ton.
  * Håll dig till ämnet med sakliga och underbyggda argument.
  * Undvik irrelevanta kommentarer som avviker från ämnet.
  * Undvik kommentarer som är irrelevanta för tråden.
  * Undvik evident osant resonerande.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s