Covid-19 – Visselblåsaren och kardiologen Aseem Malhotra pekar på forskare med dålig karaktär

Bild på Annika DahlqvistAnnika Dahlqvist, f.d. läkare och specialist i allmänmedicin, som har visat en mycket god karaktär och har räddat massvis med människor från diabetes typ 2, meddelar oss att kardiologen Aseem Malhotra via GBNews Youtube-kanal misstänker att Covid-injektionerna kan orsaka en inflammation i kroppen, även i hjärtats kärl, vilket ökar risken för hjärtinfarkt och plötslig oväntad (hjärt)död.

Bild på Dr Aseem Malhootra på GBNews

Malhotra hänvisar till en visselblåsande forskare som han har personlig kontakt med. Visselblåsaren påstår att hans team var oroliga för att förlora forskningspengar från läkemedelsindustrin om de publicerade sina fynd.

albert_einstein_80x80”De flesta säger att intellektet är vad som kännetecknar en stor vetenskapsman. De har fel: Det är karaktär.”
/Albert Einstein

Malhotra menar att risken att drabbas, för de som redan har en förhöjd risk, har skjutit i höjden från 11% till 25%. Han rekommenderar nu därför ett stopp på både vaccinationerna och nedstängningarna, men säger samtidigt att flera faktorer förmodligen är inblandade, inte enbart injektionerna. Nedstängningarna leder förmodligen till sämre kosthållning och mindre motion, menar han.

Malhotra varnar makthavarna att om de inte sätter stopp för injektioner och nedstängningar så kanske inte folket kommer förlåta dem.


Min personliga reflektion är att det knappast inte gäller för vuxna som har tagit sina egna beslut att delta frivilligt och valt aktivt att injicera experimentellt, samt vräka i sig osund mat, samt välja stillasittande.

Men om oskyldiga barn dör i hjärtinfarkt p.g.a. dominans och grupptryck att ta injektioner som skadar dem, så kan det ev. leda till hårda straff eller rentutav lynchning av de politiker, mediapersonligheter, läkare och sjuksköterskor, som faktiskt har brutit mot Barnkonventionen.

Jag tror nämligen inte att alla föräldrar vill se sitt eget ansvar i detta, eller ens kan anses ha ansvar, eftersom tillit till de som bör ha kompetens och karaktär är nödvändigt när man själv saknar den, samt att föräldrar till dödade skolbarn ev. kommer hålla makthavare och medicinsk personal ansvariga, när de väl tar sig tid och börjar gräva i saken.

Folk brukar inte bry sig nämnvärt om evident sanning eller massmord i andra länder, men accepterar våra ”truppers” ”insatser” och ”missioner” [som ofta är krigsförbrytelser i strid med FN], för annars hade de givetvis mediterat flitigt och varit aktiva i Vetenskapliga partiet, eller åtminstone varit aktiva genom annat valsamverkande fredligt parti för äkta demokrati.

Hade folk haft ett hjärta för andra människor och barn i andra nationer så hade folk sannolikt inte stöttat sanktioner, som skapar migrantströmmar, eller gör att barn svälter ihjäl i andra länder.

Men när makthavare och lydig feg personal massmördar oskyldiga skolbarn i vår egen nation så är jag inte säker på att denna ignorans och lättja kommer fortsätta.

raya_dunayevskaya_80x80”Demokrati, som denna [Franska revolutionen], uppfanns inte av filosofisk teori eller av överklassens ledarskap. Den upptäcktes av massorna i deras sätt att agera.”
/ Raya Dunayevskaya

Tiden från folkets enormt befogade hatkänslor till mycket befogade giljotineringar är betydligt kortare och människor i allmänhet mediterar inte flitigt, så de kommer sällan lyckas vara lugna, medkännande och förstående.

Bild på Michael Parenti”Alla ekonomiska och politiska institutioner är anordningar som borde tjäna folkets intressen. När de misslyckas med att göra det, så bör de ersättas av något mer mottagligt, mer rättvist och mer demokratiskt. Marx sa detta, och det gjorde också Jefferson. Det är en revolutionär doktrin, och väldigt mycket en amerikansk sådan. ”
/ Michael Parenti Källa: Demokrati för de få (2010 [1974]), sjätte upplagan, kapitel 17, sid. 335 https://sv.wikiquote.org/wiki/Michael_Parenti


Malhotras personliga bekräftelsefördom anges av honom själv, d.v.s. att hans far nyligen gick bort i hjärtinfarkt, vilket är vetenskapligt hederligt och objektiv av honom att ange.

Sorgen över faderns död, i kombination med kollegornas egna girighet och feghet inför läkemedelsindustrin, har förmodligen drivit honom att gå ut offentligt med det han vet. Om doktor Malhotra har rätt så borde vi i framtiden få se en ökad frekvens av hjärtsjukdom i befolkningen kopplat till injektionerna.

Covid-19-sjukdomen kan ev. också öka risken för hjärtsjukdom, vilket Dahlqvist objektivt påpekar. Därför är det viktigt, enligt Dahlqvist, att fråga personer som drabbats av hjärtinfarkt, eller annan hjärtsjukdom, om de haft sjukdomen och om de har fått injektionerna.


Jag anser även att man bör tvinga fram data från läkemedelsbolagen om vad varje parti med experimentella injektioner faktiskt innehåller, eftersom de sannolikt är olika och vissa sannolikt är placebo. Detta måste naturligtvis vara en del av analysen! Jag anser även att Annika Dahlqvist borde stå på Vetenskapliga partiets valsedel inför valet 2022, så att vi kan utgöra en blåslampa på svensk politik tillsammans.

Annons

4 reaktioner till “Covid-19 – Visselblåsaren och kardiologen Aseem Malhotra pekar på forskare med dålig karaktär

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s