FN ska bli en demokratisk human organisation

FN är inte demokratiskt och inte heller effektivt i att bevara freden i världen, ej heller humant än.

Vetorätten blockerar rimliga insatser mot finanskapitalistiskt drivna regimer som tränger undan andra folk, invaderar andra folks territorier med sina välbetalda/underbetalda legoknektar. Finanskapitalistiskt drivna regimer bryter ofta, utan minsta skam, öppet mot FN:s regler och förordningar, stödjer terrorgrupper, samt ignorerar FN:s domslut, medelst den odemokratiska vetorätten.

Vetenskapliga partiet vill därför att Sverige, tillsammans med andra länder, organiserar att ett nytt kraftfullare FN som är demokratiskt och som genom effektiva insatser kan skapa världsfred. Detta nya FN bör placeras i ett land där folkmakt råder, ex. i Schweiz, som har mycket hög nivå av demokrati genom stora inslag av direktdemokrati.

Vissa menar att FN skall lägga sig i nationers interna politik, men det är naturligtvis helt odemokratiskt och kan skapa interna konflikter mellan olika kulturer, vilket inte leder till fred. Att förflytta horder med människor från överbefolkade och krisdrabbade länder för att segregera dem i andra nationer med annan kultur skall inte vara FN:s uppgift, snarare att hjälpa på plats att lösa dessa människors och nationers problem kortsiktigt och långsiktigt.

Människor är dessutom anpassade efter den miljö där de har existerat i årtusenden. FN skall INTE uppmuntra massförflyttning av människor till en annan miljö, än den de är anpassade till! Det kan givetvis leda till massmord på dem, vilket vore inhumant.

Två exempel på sådana inhumana massmord är tvångsförflyttningen av britter till Australien där de dog av hudcancer, samt uppmuntran till massdöd i Medelhavet, samt förflyttningen av afroafrikaner till ljusfattigt klimat, med D-vitaminbrist, depressioner och dåligt immunförsvar som följd.

3 reaktioner till “FN ska bli en demokratisk human organisation

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s