Granskning Sverige – Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) beskriver Expos välkända kopplingar till våldsbejakande extremism

Granskning Sverige skriver att Totalförsvarets forskningsinstitut (FOI) beskriver Expos välkända kopplingar till AFA & våldsbejakande extremism. Jag väljer själv att undvika att kalla våldsverkarna för ”vänster”, eftersom de i min mening INTE är ”vänster”, men istället har vilseletts av fascismen för att utgöra dess boxboll.


”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element”
/ Georgi Dimitrov

Denna extremism, precis som NMR:s extremism, är i girigbukars intresse av att skapa konflikt och splittring i olika nationer, sannolikt för att gynna militärindustriella komplexet, men även Israel-lobbyn och sionismen i Israel.

Att militär personal och forskare vill kalla de våldsbejakande för ”vänster” är förmodligen av det enda skälet att dessa organisationer ofta kallar sig själva för ”vänster”, men de har naturligtvis inget gemensamt med en demokratisk vänster alls, vilka utnyttjar den demokrati som vi faktiskt har för att försöka införa mer vänsterpolitik i samhället. För att inse detta är det enbart att citera två välkända vänsterikoner:

che_guevara_80x80

”Där en regering har kommit till makten genom någon form av folkomröstning, falsk eller inte, och åtminstone bevarar ett intryck av rättsstatens principer, kan gerillans utbrott kan inte främjas, eftersom möjligheterna till en fredlig kamp ännu inte har uttömts.”
/ Che Guevara

Så var det i nationen Kuba. Den demokratiska revolutionen startade först när kommunisterna började försvinna spårlöst och rättsstaten inte längre ingav något hopp om rättvisa för ca 80% av människorna där, d.v.s. att människorna inte längre hade något val.

vladimir_lenin_80x80

”Den som vill nå socialismen genom en annan väg än den politiska demokratin kommer oundvikligen att komma fram till slutsatser som är absurda och reaktionära både i den ekonomiska och den politiska betydelsen.”
/Vladimir Lenin

Eftersom dessa våldsbejakande s.k. ”vänster”-organisationer går emot principerna av sina egna påstådda ikoner, är de knappast ”vänster” alls. Det är en dålig illusion, förmodligen skapad av exakt de illusionister som lever på konflikt.

Mer intressant:
https://www.flashback.org/t1531407

Kommentera enligt kommentarsreglerna