En varning till USA:s marinkår – Ni kommer sannolikt snart att attackeras av Iran

Det har sannolikt ingen betydelse att USA:s kongress beslutat att inte låta presidenten starta krig mot Iran. Det är sannolikt en rökridå. Sannolikt kommer strax en falsk-flagg-operation iscensättas av det militärindustriella komplexet, extrema islamister och Israel-lobbyn, vilka vill att det amerikanska folket och väst ska dras in i ytterligare ett krig.

Hur kommer ni känna igen operationen kära sälar?

Jag gissar att den kommer se ut ungefär som vanligt. Terrorister i någon form av fordon eller farkost, kanske till hurrarop av israeliska spioner utklädda highfivande till araber, kanske gas? Denna gång kommer det förmodligen hittas Iranska pass och de redan rika kommer med stor sannolikhet vinna på karusellen, som vanligt, medan folken i USA och Iran, kommer få betala dyrt med sina liv.

Jag gissar själv att attacken kommer ske i närheten av Iran, mot marinkåren, ex. i sundet mellan Iran och Saudiarabien, kanske genom en bepansrad båt, radiostyrd laddad med lagom mycket sprängämne, samt en hög döda terrorister och Iranska pass som efter attacken kommer kunna fiskas upp av marinkårens egna duktiga vältränade sälar. Ho-yah!

Jag gissar att en amerikansk marinkårssoldat med muslimsk bakgrund, kanske också en med judisk, med föräldrar från området, kommer få ”äran” av att dö ”säldöden” och bli hjältar tillsammans med amerikanska soldater och att deras fäder stolt kommer få gråta i TV intill den amerikanska flaggan.

Ev. kommer detta kombineras med en överbefälhavare som pekar ut nya fynd av massförstörelsevapen i Iran, vilka sedan visar sig vara bluff … som vanligt, samt Europas och Sveriges bombhöger som vill ”hjälpa” USA och DET är förmodligen bara början på eländet…

OH-OH SAY CANT YOU SEE? – Har ni hört när Jimmie Hendrix gör parodi på USA:s nationalsång?

Oh-oh, say do you hear?

”Och säg, fladdrar vår stjärnglittrande baner fortfarande
över de frias land, och över de modigas hem?”

”And say, doth our star-spangled banner yet wave
O’er the land of the free, and the home of the brave?”

Hur ska marinkårens sälar kunna leva med skammen? Vad måste varje säl med heder göra om de inte vill fortsätta hyckla? Nåväl. Inte för att Sveriges egen nationalsång gör mig särskilt imponerad heller i dagsläget. Jag försöker i alla fall göra något åt den saken.

2 reaktioner till “En varning till USA:s marinkår – Ni kommer sannolikt snart att attackeras av Iran

 1. Det är mycket skrammel i USA och hotbilder mot omvärlden, sannolikt för att alla länder ska foga sig i USA:s vilja.

  Det är nog inga intelligenta politiker i något land som köper dravlet därifrån, snarare mindre mentalt bemedlade (ev. korrumperade) högersossar, moderater och liberaler i försvarsberedningen. Sverige visar ”tänderna” och har 350 ”stridsberedda” militärer på Gotland för att skrämma ryssen från invasion (jösses). Dessutom ska vi försvara Baltikum enligt marknadsliberala medier. Man frågar sig, mot vadå?

  1. Precis. Att ryssarna skulle vilja inta Gotland förefaller extremt osannolikt.

   Krim, var till skillnad från Gotland, ryskt och dessa ryssar ville tillhöra Ryssland när en odemokratisk kupp genomfördes i Ukraina, en kupp stöttad av USA.

   Sannolikt används skrämselpropagandan ”ryssen kommer” för att motivera amerikanska övningar, förmodligen med krigsskepp som innehåller kärnvapen vid Gotland, vilket är en direkt provokation mot Ryssland.

   Orsaken är förmodligen marknadsliberal. Finanskapitalet och det militärindustriella komplexets oligarkar lever på rädsla och konflikt och dess vapenskrammel, imperialism och fascism är lukrativ.

   Problemet är att Sverige, som borde vara neutralt och alliansfritt nu gör sig till rysk måltavla helt i onödan, när vi hade kunnat ha haft ett statligt ägt fungerande konventionellt totalförsvar.

   Ryssarna har nu utvecklat missiler som går med 10 gånger ljudhastigheten och de är i princip omöjliga att skjuta ned med dagens teknologi.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s