Har svenska politiker, i strid med grundlagen och demokratiska principer, smyg-anslutit Sverige till Nato?

Anders Romelsjö beskriver mer i detalj vad, de för mig hittills okända, organisationerna kallas och sammanfattar:

”I verkligheten har Sverige och Finland redan gått med i NATO genom andra grupper och överenskommelser. Detta har de gjort på ett informellt sätt, genom att undvika folkomröstningar och relevanta parlamentariska procedurer i respektive länder.”

Varför har svenska politiker och partier undvikit folkomröstningar och parlamentariska procedurer? Kanske för att Svenska folket, med tanke på Nato:s senaste skamliga historik, skulle kunna tänkas vara emot följande?

”Förra året gick Sverige och Finland med i den brittiskledda Joint Expeditionary Force (JEF). Joint Expeditionary Force (Jef) har inget med nationellt försvar att göra. Alla övriga medlemmar i denna sammanslutning av nio länder är medlemmar i NATO. Det innebär att i en krissituation kommer deras väpnade styrkor att operera under NATO:s ledning, och därmed dras in i en konflikt de skulle kunnat undvika om de verkligen varit neutrala.”

Man kan således fråga sig om politikerna inte i realiteten bryter mot grundlagen om att all makt skall utgå från folket när de genomför en politik som INTE diskuterats inför folket innan valen, INTE tydligt redovisats inför folket, eller att folket INTE fått säga sitt om detta genom direktdemokratisk folkomröstning?

Nu är kanske inte beteendet straffbart enligt brottsbalken, förutom kanske vad gäller 22 kap. Om landsförräderi 7§? Trots att fientligheter inte utbrutit ännu, så kanske det här kan ses som att de förbereder olovlig kärnsprängning som kan komma att utgå från landets territorium, eftersom utländska krigsskepp tydligen INTE bordas och kontrolleras så att de INTE innehar för Sverige olagliga ABC-stridsmedel?

Lagen säger att man är skyldig att anmäla misstanke om landsförräderi om man misstänker detta.

Jag betraktar det här som misstänkt stöld av demokratin, ev. tagande av muta av främmande makt, kanske stöld av förståndet hos svenska politiker om det inte är psykopati? Kanske bedrägeri genom olagliga krediter utställda på svenska skattebetalares kontokort?

Nåväl. Jag väljer stöld av demokratin som misstänkt rubricering.

Till Polisen: En stöld utan inbrott kan ha skett

Jag är, enligt brottsbalken 22 kap. Om landsförräderi 7§, skyldig att anmäla eftersom jag misstänker att demokratin kan ha stulits av politiker.

1. Svenskt förstånd kan ha stulits genom utlandsägd/utlandsstyrd massmedia, enligt psykologisk krigföring mot ett land enligt Soldathandboken.

2. Demokratistölden kan ha skett genom de beslut i riksdagen som, i strid med grundlagen, om att demokratin ska utgå från folket, godkänt smyg-anslutningen till Nato, som folket med största sannolikhet är emot. Motståndet mot Nato-medlemskap har ökat från 40 till 44% sedan motsvarande mätning för ett år sedan. Ja-sidan har minskat från 35 till 31% enligt Ipsos även publicerad i DN 2018-01-06.

Ev. gärningsmän befinner sig i Riksdagshuset, samt i större mediehus. Spår finns säkerligen i de register som förs i samband med röstning i Riksdagen, samt Nato-artiklar. De kan ha funktionsnedsättningen psykopati, dvs. att de inte kan känna skam.

Vad har kanske förlorats?
Tillverkare: Folket
Användningsområde: Beslutsfattande
Modell: Representativ
Tillverkningsnr: Saknas.
Märkning : symboler/blommor.
Material: Bräcklig samhällsväv.
Färg: Regnbågens alla färger.
Marknadsvärde i kronor: 9999999999 (gick inte att skriva större siffra)
Särskilda kännetecken: Ett fungerande samhälle med stor nationell enhet, välfärd, ett väl fungerande totalförsvar och låg brottslighet.

Så. Anmälan är gjord, såsom lagen föreskriver. Fler vittnen kan anmäla misstanken om brott till polisen, såsom lagen föreskriver i det här fallet, kanske särskilt om ni har uppgifter som kan hjälpa polisen att utreda misstanke om brott. Ange gärna samtidigt här i kommentarsfältet vilka evidens som ni lämnat i så fall! Det är säkerligen av intresse för folket.

4 reaktioner till “Har svenska politiker, i strid med grundlagen och demokratiska principer, smyg-anslutit Sverige till Nato?

 1. STATEN och MEDIERNA i ”armkrok”

  Man kanske bör hålla med om, att det är något ”mycket sjukt” i maktutövningen, liksom bristen på demokratin. Detta ser de flesta! Åtmistone de som har dator.

  Att det hela tiden pågår ”Psyops” från andra makter än Sverige är lätt att konstatera. Det tillhandahåller ”TT” medierna med. Sedan kan man ju fundera på vad TT fått allt dravel ifrån osv. Svenska etablisemangsmedier bara återlevererar skiten. (Ubåts-lögner och ryska hotbilder, kemgasattacker och annan strunt) allt gratis rakt in i brevlådan hos intet ont anande medelsvensson.

  Ja , demokratin har stulits från folket. Allt är styrt uppifrån av politiska ”teknokrater” som har fått för sig att man enkelt kan styra opinioner, åsikter, liksom folks värderingar och attityder med ”Orwellska propagandakampanjer” i medierna.

  Det bekräftas också väl av den totala splittring bland väljargrupperna som tydligt uttrycker sitt missnöje med alla etablissemangspartier, dels om att det hela tiden bildas nya partier, som svar på rådande missförhållanden. Dels på att folk har tröttnat på lögnaktiga och hycklande etablisemangs- medier som uppfostringsanstalter och åsiktskorridorer som bedriver propaganda-hets mot avvikare och oppositionella och ren ”hjärntvätt” på svenska folket.

  Att det finns ett enormt sug av nystartade tidningar som kan ge en annan ”verklighetsbild” och ett mer nyanserat utbud är ett sundhetstecken.

  Om vi inte visar vårt missnöje med den liberal lögn-högern kan det bli som i USA (där den ekonomiska makten köper upp alla medier till sin egen välgång och lämmnar 70% av befolkningen utanför allt inflytande över politiken och demokratin)

  Det är inte ett dugg konstigt att det är kris i journalistkåren. De har ju inte ens rätt att utöva sitt journalistiska arbete av att redovisa fakta ocensurerat, utan att det politiska mediekonglomeratet (ägarna) ska lägga sig i vilken policy / agenda som ska redovisas i offentligheten.

  Etablissemangspressen har blivit ett ”skithus” för politiska, moralupplösta avträden, (som gör vad som helst för att komma in i riksdagen).

  1. Splittringen bland väljargrupperna verkar bero på att eliten smyger in sina operatörer i de olika väljargrupperna och på olika vis försöker vilseleda och splittra sammanhållningen hos folket, för alla de här fraktionerna valsamverkar inte. Det kan rimligen enbart bero på infiltration och medvetet konfliktskapande mot betalning, för medlemmarna som deltar eller folket självt tjänar ju inte på det här.

   Den ekonomiska makten har förmodligen köpt upp 95% av alla de medier som finns att tillgå, antingen direkt eller indirekt, så visst finns det läge att starta nya bättre medier, men man får se upp! De kan når som helst säljas ut, likt alla andra fumedier och måste då överges.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s