Konspirationsteori – Kommer Annie Lööf skapa inbördeskrig i Sverige?

Efter mycket tjafs kommer det sannolikt bli Annie Lööf som blir statsminister i en mittenregering där Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna medverkar. Om M, KD eller V kommer legitimera detta är svårt att förutse, men jag tror det.

Bild på Annie Lööf i slöja
Lööf – En riktig snygg pladdermaja?

Kristdemokraterna och Moderaterna kan sannolikt motivera det med att Sverige åtminstone leds av en alliansmedlem och att de var tvungna för att blockera SD eller liknande. Vänsterpartiet kan sannolikt motivera det med att det inte blir ”rasism” som kommer styra Sverige, fastän SD har rensat ut uttalade rasister och har människor av olika raser i sitt parti.

Det är naturligtvis inte ”rasism” att vara ”identitär”, att kritisera religioner eller att vara emot extrema former av islam, eller att vara emot massinvandringen av icke-flyktingar och icke-barn och strössla svenska skattebetalares pengar över dem, men saknar man argument för att förstöra välfärden, för 90% av folket, så får man givetvis ta till sådana kontrollord.

Evidens som tyder på att det sannolikt blir Annie Lööf som blir statsminister är i min mening främst sambandet med folk som frotterar sig med mediemoguler och bankirer på Bilderberggruppens hemlighållna möten tenderar att bli statsministrar.

Svenska statsministrars medverkan på Bilderberggruppen:

Exakt hur det går till praktiskt är lätt att föreställa sig. Jag antar själv att det handlar om finanskapitalets korruption av fåtalet toppar inom politikeradeln via konton i olika skatteparadis, men även kanske framtida positioner inom svenskt eller rentutav amerikanskt näringsliv såsom Fredrik Reinfeldt numera är ”senior rådgivare” på Bank of America. Filmen Godheten beskriver andra politikers positioner efter avslutad politisk karriär.

Bild på Anna Lindh
”… världen har fler demokratier än någonsin, och mänskliga rättigheter befinner sig högt på nästan alla länders dagordning. Ändå, är korruption och förtryck alldeles för vanliga hot mot det demokratiska samhället. Och vi har sett en dramatisk ökning, de senaste 10 -15 åren, av etniska konflikter och humanitära kriser med brott mot mänskliga rättigheter som viktiga delar., men också mer av korruption. Mänskliga rättigheter prisas mer än någonsin – och kränks mer än någonsin.”
/Anna Lindh

Mona Sahlin som besökt Bilderberggruppen vittnar om att det är ”hemskt” där och att det är en ”klubb för högermänniskor”. Det har inte gått så bra för Sahlin.

Enda undantaget är förmodligen Olof Palme som var en demokratisk socialist, som jämfört Kissingers massmördande i Vietnam med massmorden under andra världskriget, mördades ca två år efter sitt sista möte på Bilderberggruppen. Världens största ostraffade folkmördare, Henry Kissinger, var då ordförande för Bilderberggruppen.

Efter mordet på Olof Palme så har alla statsministrar som vi haft sannolikt underkastat sig Bilderberggruppens agenda blint. Agendan är inte officiell, men med tanke på deltagarna så är den lätt att förstå, nämligen mer makt till bankirer, mediemoguler och de politiker som samarbetar med dem.

Det kommer sannolikt bli hårda år för Sveriges folk med Lööf vid rodret. Bankirer kommer smörja kråset, bli räddade av henne och hennes kumpaner. Mediemogulernas medier kommer sannolikt samtidigt berömma henne för hennes hårda nypor mot svenska folket.

Det verkar sannolikt att Sverigedemokraterna då kommer öka ytterligare. Människor får vid en viss punkt nog. Mängden slöjor och burka i Sverige kommer sannolikt öka med s.k. anhöriginvandring.

Bild på en burqa
Vilken ”ras”?

2021 bjuds sannolikt Jimmie Åkesson in till Bilderberggruppen av någon svensk Krösus. Strax efter nästa val kommer SD sannolikt till makten men SD kommer då vända kappan efter vinden vad gäller folkomröstning om Ut ur EU, sannolikt som en del av dealen med Bilderberggruppen. Topparna i SD kommer då sannolikt vara välmutade och de gillar säkert de pengarna.

Men ändå, så påbörjas sannolikt allt fler gripanden av terrorister som våldtagit och mördat i Syrien, men även återvandring och deportationer av icke-flyktingar och icke-barn kan då också bli aktuellt.

Ett  mindre inbördeskrig, eller revolution, kan ev. då utbryta i Sverige, tror jag, vilket kan bli startskottet för resten av EU-länderna att ta krafttag mot både religions- höger- och vänster-extremism, vilket i själva verket inskränker yttrandefriheten ännu mer. Ev. kan en fallskärmssoldat eller en korpral med god retorisk förmåga i AfS då strax få bli hjälte och bli en ny maktspelare i Europa åt finanskapitalet, som vanligt…

Saudiarabien och Qatar kommer sannolikt finansiera det lilla inbördeskriget. USA kommer sannolikt leverera vapnen och Sveriges ledare, som är för en ”nationell front”, kommer då sannolikt utmålas som ”diktator”, precis som i Syrien.

Mer intressant:

Vem blir statsminister i Sverige?

Den nyliberala världen väntar på Annie Lööf


https://bodilbergh.wordpress.com/2018/09/09/och-dar-vann-annie-loof-valet/
https://parnassen.wordpress.com/2018/09/11/om-annie-loof-blir-statsminister-ar-valfusket-ett-faktum/
https://andersekegren.wordpress.com/2017/06/18/annie-loof-borde-bli-alliansens-statministerkandidat/

Blir Annie Lööf nästa statsminister?


https://gotiskaklubben.wordpress.com/2011/12/02/den-overerotiska-roboten-annie-loof/
https://omretorik.wordpress.com/2015/10/13/statsministern-sager-och/

Bild på ett öppet öga med upplyst pupill.
The New World Order – with Russel Brand & Bill de Berg (RAP NEWS 30)