Kritik av Malin Bergendal – Återigen är det marknadsliberala hyckleriet i farten

Godnatt på centralstationen heter bloggposten i Tidningen Syre av Bergendal. När ska dessa marknadsliberala hycklare som välkomnar förtryckar-kulturer, samt välkomnar 500-tals-former av slakt av djur, samt välkomnar ohållbar barnavel, sluta med sitt hyckleri och vakna upp ur sin slummer med en brakfis? Det tänker jag när jag läser den.

Det är ju dessa s.k. ”gröna” individers imperialistiska globaliserings-iver, privatiseringar, EU-vurm och massmigrations-vurm, åt monopolkapitalister som George Soros, som faktiskt skapat detta ”Godnatt”-tillstånd.

Kriminella ligor tvingar numera barn att väcka naiva svenska medborgares känslor i syfte att finansiera sina egna vräkiga husbyggen och lyxbilsinköp. Inte ett ord om detta av Bergendal. Istället eldar hon på de känslor som INTE kommer lösa problemet med förnuft OCH känsla på ett långsiktigt sätt, men istället förvärra för dessa barn och för ännu fler barn.

7-klöverns signalpolitik gör att miljontals människor, riktiga barn, riktiga flyktingar, icke-barn och icke-flyktingar, tar risken att drunkna för att sedan hamna i ett kallt överkonsumerande land där de kan leva på olika bidrag, vilket givetvis ökar överpopulation och ekologiskt belastande fotavtryck ännu mer, men även har skapat bostadsbrist och folk som blivit uteliggare.

Dessutom undergräver Bergendal demokratin, samt stärker andra marknadsliberala högerpartier såsom SD, AfS, NMR och Medborgerlig samling. Dessa partier ropar på fler poliser, t.o.m. militär, för att lösa problemen, vilket naturligtvis är förståeligt när de själva och deras egna barn drabbas av kriminaliteten, men vad vi verkligen behöver är givetvis att göra samhället mer rättvist och integrerat och kasta ut de kulturer som inte är kompatibla med svensk demokrati, yttrandefrihet och respekt för kvinnan, men även hjälpa lokalt.

Dessa högerpartier, som jag nämnt ovan, inkl. Miljöpartiet, som Bergendal sannolikt gynnar, är naturligtvis INGA ”miljöpartier”, men tvärtom marknadsliberala högerpartier för fortsatt ojämlikhet och ohållbar tillväxt på miljöns och samhällets enhets bekostnad.

Signalpolitiken och de känslosamma snyftningarna, med frånvaron av förstånd, har inte enbart skapat sörjande anhöriga som gråter i floder över de anhöriga som drunknat, men dessutom drabbat det långsiktiga biståndet som har potential att lösa många av problemen på riktigt, med ex. utbildning av flickor och kvinnor, tillgång till preventivmedel och lokala ekologiska odlingar som blir bärkraftiga.

En budget handlar nämligen om att ta från ett kostnadsställe och ge till ett annat kostnadsställe och om inte företagen och arbetande svenskar, som betalar skatt, ska fly landet i den frihandelskonkurrens, där vi tyvärr medverkar, så kan vi rimligen inte ta alla sociala kostnader för alla fattiga i världen, utan att det får sjukt negativa konsekvenser, för de skattebetalande människorna i Sverige, i denna frihandelskonkurrens.

Pengar kan inte trollas fram ur tomma luften, så vida inte politikeradeln är ute efter att förstöra nationens valuta i maskopi med George Soros. Om den Bilderberg-besökande politikeradeln under ledning av Trilateralen Lööf, som Lövin föreslagit, leder Sverige och INTE vaknar upp, vilket INTE verkar troligt under kommande mandatperiod, så får du givetvis snart ännu fler människor på våra gator att tycka synd om i hycklande gråt.

Du kan då även skrika ”inga rasister på våra gator” i falsett åt de du kallar ”nazister”, men då ser du inte nazist-bjälken i ditt eget öga, kära Bergendal. Du eldade precis på tillståndet som föder s.k. ”rasism”.

Sov på saken! Meditera på saken!

Kuckeliku och Godnatt.

P.S. F.ö. Förlåter jag dig för att du är lurad av monopolkapitalets klimat-agenda. Det har jag också varit. Vi är nu många som inte köper bluffen längre och vi behöver inte den bluffen som tillhygge heller. Lögnen gynnar inte ekologisk hållbarhet alls. Miljöpartiets valresultat är väl talande nog för den saken, eller?

5 reaktioner till “Kritik av Malin Bergendal – Återigen är det marknadsliberala hyckleriet i farten

 1. Jag bara undrar hur du fick för dig att min ledare överhuvudtaget handlar om invandring. Det fanns ingenting som tydde på att familjen kom någon annanstans ifrån och det står inget om det i ledaren (inte ”bloggposten”) heller.

  1. Jag har inte angett någon nationalitet på din tiggare.

   Det du betraktar i samhället har samband med den politik som förs och har förts, vilket leder till det lidande du ser. Du snyftar för det du ser, vilket är känslomässigt förståeligt, men vill inte se grundorsaken och vilka som orkeststrerat det hela.

   Den globalistiska EU-vurmande bankmaffian som äger gammelmedia och de karriärister som jamsar med och de som röstar in dem är medbrottslingar. Om du vill hjälpa alla fattiga och barnen bli då en del av lösningen! Ge bättre partier uppmärksamhet! Rösta mer rätt än fel!

   Tänk ut, diskutera och föreslå hållbara långsiktiga lösningar på problemen du ser, tag hjälp av människor med hög intelligens om du inte förstår, rösta för de partier som har lösningar, inte på de som skapar problemen med krig, massmigration, ojämlikhet, konfliktkulturer, misär och tiggeri (oavsett nationalitet)!

   Innan du lär dig tänka korrekt i flera steg och blir en del av lösningen som hjälper rätt och långsiktigt så är ditt känslomässiga snyftande enbart en del av problemet som splittrar Sverige i två käbblande läger.

 2. Ah, jag föreställde mig att du i ditt svar hade någon tanke om att beröra det jag skrev om. Familjen jag skrev om tiggde inte och jag föreslår lösningar. Ditt övriga rantande kanske du kan komma tillrätta med i samarbete med någon intelligent person.

  1. Klart att nyfattigdomen och ökad hemlöshet och tiggeri berör det vi diskuterar. DET DRABBAR BARN. Din lösning är ingen lösning, anser jag. Miljörörelsen förstår inte vad de håller på med. Inte du heller.

   De EU-vurmande högerregeringar de flesta s.k. ”miljömedvetna” stödjer, och har stöttat i decennier, leder till det här eländet för människor.

   DET ÄR INGEN LÖSNING FÖR DE BARN SOM DRABBAS ATT FORTSÄTTA SÅ.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s