Migration – Rättsmedicinalverket – 77% av de undersökta barnen visade sig vara vuxna

Via Motgift och Fria Tider får jag reda på att De första medicinska åldersbedömningarna är klara hos Rättsmedicinalverket.

”Rättsmedicinalverket har hittills tagit emot cirka 4 200 beställningar från Migrationsverket på medicinska åldersbedömningar i ärenden där de bedömt att den sökandes ålder är oklar. Av dessa asylsökande är 4 procent av kvinnligt kön och 96 procent av manligt kön.”

Anledningen till att ”män” och pojkar flyr från krig är väl sannolikt att de annars måste bli soldater på ena eller andra sidan i dessa krig, d.v.s. en slags värnplikt. De är således ett slags värnpliktsvägrare. Sådana hade vi även förr i tiden i Sverige då vi hade allmän värnplikt. Både feghet, desertering p.g.a. intelligens eller desertering på familjens uppmaningar kan naturligtvis anses vara ett helt korrekt och tillfälligt asylskäl om barnen är minderåriga, i alla fall tills de fyllt 18 år, anser jag.

”Den medicinska åldersbedömningen är frivillig. Som underlag för den medicinska åldersbedömningen får den sökande göra två undersökningar: En röntgenundersökning av visdomständerna och en magnetkameraundersökning av knäleden. Rättsmedicinalverket har upphandlat leverantörer som gör de undersökningar som behövs. En rättsläkare tar därefter fram ett rättsmedicinskt utlåtande om ålder som skickas till Migrationsverket. Utlåtandet ligger tillsammans med annan stödbevisning till grund för Migrationsverkets beslut om uppehållstillstånd.”

Intressant. Man kan således anta att individer som vet att de är äldre än 18 år sannolikt ofta kommer avstå en sådan undersökning. Detta gör det relativt enkelt för Migrationsverket att prioritera vilka de anser har störst skäl till asyl beroende på ålder. Ingen under 18 år kommer sannolikt vägra. Mycket intelligent.

”I 442 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning talar för att den undersökta är 18 år eller äldre (12 asylsökande av kvinnligt kön och 430 av manligt kön).
I 5 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning möjligen talar för att den undersökta är 18 år eller äldre (endast för asylsökande av kvinnligt kön, bland annat på grund av tidigare skelettmognad).
I 134 ärenden bedömer Rättsmedicinalverket att utförd undersökning möjligen talar för att den undersökta är under 18 år (1 asylsökande av kvinnligt kön och 133 asylsökande av manligt kön).”

Således har 134 av totalt 581, d.v.s. hela 77%, av de undersökta hittills bedömts vara över 18 år och jag antar dessutom att de har en viss förlåtande marginal i den bedömningen. De glada återföreningarna i hemländerna kan börja i stor skala och statens ekonomi kan nu förbättras avsevärt.

Vi får hoppas att Regeringen, Migrationsverket och Polisen är intelligenta nog att förstå att häktning av avvisade migranter, från länder med extrema religioner kan vara YTTERST lämpligt, men sannolikt även lämpligt även om de inte skulle vara extremt religiösa, med tanke på att avvisningen och indragna bidrag annars kan leda till helt vanlig kriminalitet, vilket kan bli ännu dyrare för samhället på lång sikt än ett terrordåd.

Jag hoppas även att regeringen efter valet 2018 kommer inse vikten av att ha en väl bemannade passkontroller vid gränsen, om vi så måste ta oss ur EU för att få ha en sådan, samt att vi inrättar trygga asylområden likt Ungern, samt att vi avslutar alla samarbeten med Nato, eftersom Nato givetvis är en stor del av problemet. Det är Nato-länder och deras monopolkapitalister är orsaken till de olagliga krigen och massmorden och ofta är delaktiga att leverera vapen som de vet kommer hamna i terroristers händer.

Nåväl. Hur det blir beror på dig som väljare 2018. Det beror på om du kommer rösta exakt så som du vill ha det, på ett valsamverkande vettigt parti eller svälja betet som monopolkapitalet presenterat på väl bespottad plats i sina fulmedier, allt för att du antingen ska rösta för snyftande monopolkapitalism eller icke-snyftande monopolkapitalism.

Om du på något vis skulle tro att ett monopolkapitalistiskt parti som SD, lett av en f.d. Nato-vurmande moderat, på något minsta vis skulle kunna leda tillbaka till välfärd och folkhem så fundera du en stund till skeptiskt på den saken! Var inte naiv! Stå inte efter valet med skägget i brevlådan likt en idiot! Var intelligent istället! Om SD får 25% eller 35% efter valet saknar betydelse. Rösta på ett parti som löser hela ekvationen, ett parti som förstår poängen med valsamverkan och demokrati!

20 reaktioner till “Migration – Rättsmedicinalverket – 77% av de undersökta barnen visade sig vara vuxna

Kommentera enligt kommentarsreglerna