Naturligtvis ska vi fundera över orsakerna till att svenska jihadistresor firar trettioårsjubileum!

Det är bara att hålla med Doku:

”Det finns all anledning att ha det i minnet, när man 2019 tar del av alla yrvakna politiska reaktioner på hur man ska agera ifråga om terror-resenärer. Sedan kan man naturligtvis börja fundera över orsakerna till att man valt att blunda i tre decennier.”
https://doku.nu/2019/03/11/med-azzam-fyller-de-svenska-jihadresorna-30-ar/

Naturligtvis ska vi fundera över orsakerna till svenskt stöd av seriemord, massmord, överbefolkning, miljöförstöring, korruption och påföljande massmigration av icke-flyktingar, icke-barn, samt annat strösslande med folkets/statens skattemedel på asylbaronsindustri och ”IS-resenärer”! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Naturligtvis ska vi fundera över orsakerna till nyspråk för icke-integration, samt  segregation under namnet ”mångkultur”, samt användandet av ”ofobakontrollord mot kritiken av fenomenet! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Naturligtvis ska vi fundera över orsakerna till införeln, samt bugandet inför, reaktionära fundamentalister, samt ökat antal våldtäkter, sprängningar av kyrkor i Kosovo, samt diverse moskébyggen, finansierade från Saudiarabien! Kan det vara pengar?

Bild på Johannes Regell
”Våra pionjärer fängslades för de drev med präster och gud och dagens vänster bugar för präster som är minst lika reaktionära. Bara att de kommer från en annan del av världen.”
/ Johannes Regell (Källa: https://nyheteridag.se/plus/socialisterna-i-vastervik-om-vansterns-installning-till-boneutrop-man-sviker-sin-rorelses-historia/)

Självklart ska vi också fundera över orsakerna till Israel-lobbyns, Israels och västmakternas ytterst villiga medverkan i detta och varför ex. Fredrik ”öppna era hjärtan” Reinfeldt plötsligt blivit ”senior rådgivare” för Bank of America, där George Soros tidigare var storägare, samt varför Hanif Bali som protesterar vilt, faktiskt INTE är konsekvent och lämnar det vidriga partiet! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Självklart ska vi också fundera på varför Trump, Tillerson och Ross dansar med svärd i Saudiarabien och varför plötsligt Bernie Sanders agerar sockpuppet åt det militärindustriella komplexet för att legitimera invasionskrig mot Venezuela! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Självklart ska vi också fundera på varför George Soros använder NGO:er och politiker till att öppna folks hjärtan, samt varför de skanderar ”No borders. No nations. No deportations” och vad Karl Marx själv hade tyckt om att kalla detta för ”kulturmarxism”, samt vilka som uppmuntrar detta, samt varför de gör det, samt varför de som betalar stor summor till mäniskosmugglare kallas för ”fattiga”, samt varför marknadsvärdet på fastigheter stiger i Europa och 90% av folket blir skinnade på sina förmögenheter! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Självklart ska vi också fundera på varför förespråkaren för Bodströmsamhället numera är bosatt i USA, allt medan medan färsäljning av övervakningsutrustning ökar, och svenska topp-politikers besöker Bilderberggruppens hemliga möten! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Självklart ska vi också fundera på varför fulmedierna och politikeradeln unisont pampigt och storvulet propagerar för tillväxt, krig och Nato, åt det militärindustriella komplexet, fastän fred, nedväxt till balans med naturen och ekologisk hållbarhet vore det mest logiska i världen, för precis ALLA folk, och det som 15’000 forskare rekommenderar, enligt Population Matters! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Självklart ska vi också fundera på varför ungdomar i Sverige hoppar av skolan och ansluter sig till IS och varför det finns kriminella, osynliga nätverk som rekryterar dem för stora pengar, samt varför samhället efter 1990 har gått från ca 2-4% arbetslöshet till ca 8-10% konstant arbetslöshet, samt varför kriminalitet och drogmissbruk ökar! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Självklart ska vi också fundera på varför Expo fokuserar så enormt på svensk rasism, som är en direkt konsekvens av den politik de förordat de senaste tre decennierna för Sverige, samtidigt som de helt struntat i Israel-lobbyns och Israels nazism! Kan det vara pengar?

Bild på plånbok med sedlar av Euro och Kronor som sticker upp ur en plånbok med texten BAD MOTHER FUCKER

Självklart ska vi fundera på allt detta med öppna ögon och fundera på en eventuell lösning INNAN vi engagerar oss i ett parti eller röstar på ett parti i EU-valet och i nästa rikdsagsval!

Bild på ett öppet öga med upplyst pupill.
Är det dags för svenska folket att öppna ögonen?

Samtidigt som du läser detta och kanske funderar djupt i stillhet, samt kanske så sakta börjar vakna lite yrvaket, så känner jag åter stor tacksamhet idag för de som lyfte fram Vetenskapliga partiet genom Valsamverkanspartiet förra valet, samt donerade totalt 20’000kr till mig högst personligen. Det visar att det faktiskt finns ett högre medvetande och hederlighet i Sverige.

Det värmde gott i hjärtat på mig och kommer säkert värma gott i hjärtat på framtidens barn i eviga tider genom ett gott eftermäle, särskilt om om ni berättar detta för utvalda vänner, familj och bekanta.

Ni är alla hjältar för mig. De 20’000 kronorna och mina sparade pengar från arbete har börjat sina och snart måste jag nog ta ett vanligt lönearbete igen, men jag tackar er alla! Alla ni som vaknat och har stöttat mig i mitt arbete, eller röstat på mig.

Pengarna har i huvudsak gått till husrum och mat, samt internet och vissa nödvändiga resor. Kläder och mediciner har nästan inte haft några kostnader för på flera år.

Jag hoppas en dag att ni som hjälpt mig känner att ni kan och vill träda fram och hjälpa mig helt öppet, utan rädsla för repressalier från de ljugande fulmedia-trollen som i sin omedvetenhet, ledda av psykopatiska protokoll, jagar människor som har drabbats av fullt naturliga fenomen, och att ni hjältar istället kommer firas som de hjältar ni faktiskt är, lång tid efter att ni lämnat detta jordeliv. Meditera på saken! Tänk igenom det!

Jag tror att vi tillsammans kan lyckas om Vetenskapliga partiet lyfts fram ännu mer för att ta över ledningen av Sverige, Europa och Världen, tillsammans med fler vakna individer och fler vakna valsamverkande partier. Tala med varann! Hjälp till! Ni är alla jätteviktiga! (Matematiskt bevis att du och varje individ du kan göra mer sann är viktig)

I processen mot en upplyst värld, låt oss alla komma ihåg att behandla okontrollerad ilska med långsiktig medkänsla, ondska med långsiktig godhet, naiv eller falsk generositet med långsiktig generositet, samt smutsig lögn med ren sanning!

Låt oss enas om normer och politik som är underbara för oss alla, för barnen i början av sina liv, för ungdomarna så att de känner hopp och trygghet, för de vuxna så att de känner välmående och för de gamla och sjuka så att de känner värdighet!

Bild på Vetenskapliga partiets ros.

3 reaktioner till “Naturligtvis ska vi fundera över orsakerna till att svenska jihadistresor firar trettioårsjubileum!

  1. Ytterligare en ingrediens kan vara hot som kan förnekas. eller konstiga, till synes farliga, sjukdomssymptom. Jag vet inte om Lennart Bodström menade något sådant, men han berättade om en sådan underlig fas. Jag fick för mig att han misstänkte att sjukdomen inte var naturligt orsakad, men valde att som offentlig person förbli diplomatisk.

    Efter Palme och Anna Lind så finns det nog en beredskap för såna tolkningar. Om politikerna spelar med blir det fördelar, kanske inte bara mutor, men kanske bokkontrakt eller dylikt? Tänk ex. på säpochefen som dog vid sitt skrivbord 2007, precis när han motsatte sig mer övervakning. Inte ett skeptiskt ord i offentligheten om det.

Kommentera enligt kommentarsreglerna