Med svajande ballar – Den patriotiska gamla Sverigevänligheten från vänster behövs också

Jag tror inte att det Israel-regim-vurmande höger-SD är hela lösningen. För oavsett ism som dyrkas behöver vi, mer än allt annat, FRED. Nato-vurms-media måste därför bytas ut av folket självt och den mer humana vänsternationalismen i de gamla Socialdemokraterna och i den vilseledda vänstern måste nog väckas på riktigt, om den patriotiska gamla fredliga Sverigevänligheten ska komma upp över 50% och fara fram över stock och sten med svajande ballar ordentligt och enat!

Nisse och Gunbritt i Hökarängen har nämligen inte informerats om saken korrekt via fulmedia. När någon flicka eller kvinna i familjen eller vänkretsen blir våldtagen är det bara ”schlumpen” som avgjort att mannen var ett ett s.k. ”baarn” från ”en annan kultur” och när om det var ett ”baarn” som tillhörde den egna ideologiska gruppen så var det bara »unga flickor med långa ögonfransar som ställer till ett helvete för män« och olika mörka antydningar om att flickan »kommer få sitt straff«.

Fi säger ofta att det är ”männen” generellt, eller t.o.m. de ”vita (d.v.s. rasism på riktigt) männen” som är problemet, inte ”baarnen”!!!

Gunbritt vill inte heller sticka ut hakan för långt och bli drabbad av kontrollordet ”rasist!!!” eller ”islamofob!!!”. Tryggare att tycka som flocken, känner hon. ”Hjärtat på rätta stället” har Gunbritt, men med den långsiktiga intelligensen i övrigt har hon INTE haft tur med i gen-lotteriet.

Gunbritt ser därför inte osanningarna, och Gunbritt som har haft otur med intelligensen vill naturligtvis inte veta om det. Varken latheten eller egot tillåter det, och förresten kan ju inte alla bli filosofer eller raketingenjörer. Någon måste ju städa avskjutningsrampen också eller dalta med ”baarnen”, särskilt de kusin-giftes-inavlade naturligtvis, naturligtvis utan att beskylla de ansvariga kulturerna för barnens lidande!

Fulmedia upplyser heller inte. Fokus ligger medvetet illusionistiskt istället oftast på berömda män som anmäls rättsosäkert av bittra kvinnor i grupp via Metoo, fotboll, Lets Dance eller enstaka svenska vettvillingar, och Gunbritt känner sig också ibland bitter på Nisse. Egot leder henne till det.

Nisse råkar vara en ”vit man”, eller bara en ”man”, för det låter mindre rasistiskt. Nisse har lämnat henne, p.g.a. hennes egna dumheter, men Gunbritt vill INTE se detta. Det skapar bitterhet hos Gunbritt som vill agera offer, istället för att se sin egen del i konflikten.

Bitterheten mot ”männen” repeteras och slukas med hull och hår av Gunbritt och förstärks givetvis av de lesbiska kvinnorna, för att locka henne till nya kittlande upplevelser. Jodå. Fina fisken! Bitterheten mot ”männen” repeteras så ofta att det hjärntvättar Gunbritt till en en helt extrem s.k. normkritisk ”PK-uppfattning”. Verkliga vetenskapliga fakta om könet i kroppen eller i knoppen, eller ex. brottsstatistik, förnekas genom att ljuga sig blå som smurfar eller genom Sarnecki såsom ”ökad anmälningsbenägenhet”.

Sarnecki menar att kriminaliteten istället har minskat (!!!!), vilket alltså det rättsosäkra Metoo-hittepå-fenomenet bekräftar som en del av hjärntvätten.

Ingen journalist i Toklandet Sverige frågar Sarnecki hur mycket av ökningen som är ”den. s.k. anmälningsbenägenheten” sedan 1975? Vad skulle svaret då bli OM det var ärligt och brottsligheten verkligen minskat, fastän det ser ut som den ökat med 1500%? En ökad anmälningsbenägenhet på typ 2000%? Inte heller EU:s race mot bottnen, vilket monopolkapitalismen lett till, anges som orsak. Säg att du skojar, Sarnecki!

Nåväl. ”Anmälningsbenägenheten”, den lär öka mer, med den nya politiska tolkningen av HMF-lagen och det psykopatiska nättrollet ”Näthatgranskaren” eller andra PSYOPS som får betalt av regeringen för att splittra Sverige åt Bilderberggruppen som lever på konflikt … men nu är det ”rätt nationalitet” och ”lämplig politisk tillhörighet” som attackeras för att öka på statistiken.

Simsalabim så är det svensken som reagerar med ilska på kaoset, samt inte lägger orden intellektuellt likt en slingerkuk, en ”kriminell” som ska slussas till högerpartiet SD, som ska öka ojämlikheten ytterligare i hop med högern, vilket ytterligare kommer öka konflikten, fastän ca 90% av folket med stor sannolikhet skulle gynnas mer av vänsternationalism.

Människorättsaktivisten Rebecca Sommers kommer aldrig till tals i svensk fulmedia. Sanningen hon förmedlar vore givetvis hets mot folkgrupp i Sverige. Sommers som arbetat på UNHCR skulle direkt få skaka galler såsom lagen tolkas idag (eller i morgon kanske stenas till döds).

Att bara våga intervjua de som arbetat med eländet, likt Jens Ganman gjort och ”spela SD rakt i händerna” är förmodligen också olagligt (eller blir väl snart det?), och det är därför min signal är tydlig! Rösta vänsternationellt i valet 2018 och valsamverka! INGET annat kan lösa HELA problemet OCH det kan vara bråttom om vi vill undvika Syriens öde eller Tysklands öde!

Toklandets sittande politikeradel-regim, som inte vill lyssna på hela folket, men springer på Bilderberggruppens hemliga möten, samt splittrar oss, har ju medvetet importerat sina allierade terrorister för att kunna radikalisera Sverige och skapa konflikt genom megafoner. Är inte det att ”spela SD rakt i händerna”? Varför har eliten gjort det? De sitter naturligtvis i samma båt.

En reaktion till “Med svajande ballar – Den patriotiska gamla Sverigevänligheten från vänster behövs också

Kommentera enligt kommentarsreglerna