Rebecca Sommer – Människorättsaktivist erkänner att hon och hennes kollegor blivit grundlurade

Den mycket humana och välrenommerade Rebecca Sommer har känsla och arbetar via den tyska Arbetsgruppen för flykt- och människorätt. Hon har nu vaknat upp och förstått att en majoritet av de män som migrerar har allvarliga ideologiska problem.

Rebecca Sommer är en tysk konstnär, journalist, fotograf och flerfaldigt prisbelönad filmskapare.

Sommer kom till sin nya slutsats, precis som jag, genom egen erfarenhet även om hennes erfarenheter förmodligen var senare och betydligt värre än mina. Så här skriver hon:

Bild på Rebecca Sommer
”Kvinnan är ett underordnat objekt med vissa uppgifter. Västerländska kvinnor är allt som oftast hängmattor och språngbrädor och blir trampade på i slutändan. De är i sig själva därför aldrig någonsin riktigt ”material” eftersom de är ”slampor” ”Slampor” eftersom de sov med honom, men om en västerländsk kvinna vill lämna honom, så kan det hända, att hon bli mördad.”
/ Rebecca Sommer

”Die Frau ist ein untergeordnetes Objekt mit gewissen Aufgaben. Westliche Frauen sind allemal Hängematte und Sprungbrett und werden zum Schluss auch noch mit Füßen getreten. Sie sind allein schon deshalb kein richtiges „Material“, weil sie „Schlampen“ sind. „Schlampen“, weil sie mit ihm geschlafen haben. Will sich aber eine westliche Frau von ihm trennen, kann es ihr passieren, dass sie dafür ermordet wird.”
/ Rebecca Sommer

Bild på Rebecca Sommer
”De är hänsynslösa och går brutalt tillväga, och återigen stöds detta av en muslimsk religiös ideologi, men som, och det är rättvist att säga, avvisas av andra moderata muslimer i denna form.”
/ Rebecca Sommer

”Sie sind skrupellos und gehen brutal vor, und wieder einmal ist das durch eine muslimisch-religiöse Ideologie unterstützt, was aber, das muss man fairerweise sagen, von vielen anderen moderateren Muslimen in dieser Form abgelehnt wird.”
/ Rebecca Sommer

Notera här att det inte finns något ”moderat” med de muslimer som vill invadera Syrien och avskaffa demokratin där. De ”moderata”, d.v.s. måttfulla, är naturligtvis de syrier som försvarar sin demokrati från dessa invaderande utländska jihadister som olagligen befinner sig där. Det pinsamma för oss är att dessa jihadister är i maskopi med västs regeringar, Israel och USA genom Saudiarabien och Qatar.

Även tidningen Nya Tider, där kommunisten Jan Myrdal medverkat, har intervjuat Sommer och översatt sin intervju med henne till svenska:


”Efter att ha sett kvinnliga hjälparbetare dras i håret in på toaletten av påstådda flyktingar som de försökt att hjälpa, och själv attackerats fem gånger av arabiska män, gav den kända asylaktivisten upp. Vändpunkten blev massvåldtäkterna under nyårsnatten 2015/16 i Köln, där uppemot två tusen muslimska asylsökare organiserat förgrep sig på hundratals tyska kvinnor. Nu ångrar hon sig och kämpar för ett islamfritt Europa.”

Bild på Rebecca Sommer
”Jag har tvingats inse att muslimerna föraktar oss, och det går inte att ändra, hatet är för djupt rotat”.
/ Rebecca Sommer

Visst finns det människor som saknar känslor och ser ner på känslor. Det gör inte jag. Känslor är precis lika viktiga som förnuft.

Sommers kanske frågar sig varför allt detta tillåts ske av våra politiker? – Jag tror det beror på olika monopolkapitalisters samverkande agenda. Islamisterna vill sprida islam, Israel:s, USA:s och västs militärindustriella komplex vill tjäna pengar på konflikt och George Soros vill sannolikt destabilisera EU. Politikerna tar sannolikt mutor eller så är de hjärntvättade av olika former av osanning som skapats av de medier som ägs av samma slags monopolkapitalister.

Integrationen kan medvetet ha förhindrats på olika vis, ex. genom skapandet av ”särskilt utsatta områden”, arbetslöshet genom EU:s race mot bottnen, samt importen och gynnande av den extrema form av islam som utgör själva problemet.

Nyheten ovan ger även perspektiv till kommunisterna Stigsson och Romelsjös diskussion om den s.k. ”högerpopulismen”. Sommers kan knappast anklagas för ”högerextremism” som är för hjälp via UNHCR, men vad ska vi egentligen benämna henne och dessa män med?  Personligen anser jag att det räcker med exakt det som de kallar sig för ex. ”journalist”, ”filmskapare” eller ”wahhabi-muslimer”. Det är dessutom hövligt att kalla folk för vad de är och vad de vill kalla sig för.

mahatma_gandhi_80x80

”Intolerans, oartighet och hårda ord….. är tabu i alla goda samhällen och strider helt klart mot demokratianda.”
/ Mahatma Gandhi

Den tyska Arbetsgruppen för flykt- och människorätt dementerar olika falska nyheter som spridits om Rebecca Sommers här.

Vi tackar ödmjukast för tipset som kom från Hllviken via Toklandet

Mer intressant som påminner om Rebecca Sommers beskrivning:
https://jensganman.wordpress.com/2017/06/12/det-har-kommer-att-spela-sd-rakt-i-handerna-rapport-fran-den-humanitara-stormakten/

13 reaktioner till “Rebecca Sommer – Människorättsaktivist erkänner att hon och hennes kollegor blivit grundlurade

 1. Ingenting förvånar mig längre. Härligt att Rebecca Sommer vaknat, även om det bara är i Tyskland. I Sverige finns det nog inget hopp om ett sådant uppvaknande och det gör mig ledsen. Det går så dåligt för högersossarna och Löfvèn (som alltför länge varit en aktiv del av införseln av dessa brutala män) att de nu, för att få sitta kvar som regeringsbildare, börjat flörta med ”Centern” och Annie Löf.

  Men Löf har sagt blankt ”NEJ”. Löf är en drivande kraft ”för” fortsatt flyktingmottagande av kvinnoförtryckande wahhabism-islamister, tvärtemot den här intelligenta tyska tjejen med både känsla och nytt förnuft.

  Löfs politik går ju inte ihop med sossarnas nya ”stopp”-politik heller. Att flörta högerut bör ju inte vanligtvis vara en ”normal” sossepolitik, men här är tydligen ”officiellt” orsaken att sopa bort ”populister” till varje pris, men själva kallar de sig för ”demokrater”, ”sociala” … och hör och häpna ”feminister”… fastän de står för införseln av denna brutalitet mot kvinnor.

  1. Det var okänt för mig, men det förvånar mig föga, men ändå bra gjort av Löfven att öppna för Centerpartiet att komma bort från Löfs nuvarande totala migrations-idioti. Jag kan bara hoppas att Centerpartiets medlemmar, d.v.s. de som som valt henne, inser att denna dam och ev. fler i den ledningen, sannolikt sålt sig till monopolkapitalets konfliktskapande krig, massmord och massmigration av massvis med ideologiskt mentalsjuka män.

   Centerpartiets ledning har sannolikt sålt sig till samma folk som sitter i den hemliga odemokratiska Bilderberggruppen, d.v.s. säga samma folk som skapat dessa klandervärda krig. Ja. Bilderberggruppen har hon gladeligen besökt, och där har hon sannolikt instruerats av dessa girigbukar i hur hon ska köra med sina floskler, plattityder och självmotsägelser i samma girigbukars lögnmedier, så att det sovande folket ska rösta för införsel av ännu fler brutala män som kommer våldta och förtrycka ännu fler kvinnor, kvinnor som vi, om vi skulle vara det minsta för jämställdhet, istället skulle hjälpa i Sverige och lokalt mot detta elände.

   Det Sommers insett, d.v.s. att dessa män förmodligen behöver låsas in på mentalsjukhus, samt att de verkliga flyktingarna sannolikt är kvinnor som vill fly dessa män och deras mentalsjuka ideologi, är naturligtvis helt uppenbart om man bara har ena ögat på glänt.

   Jo. Det är sannerligen makabert hur sossarna ändå kan flirta högerut när de kallar sig ”demokrater”, ”sociala” och ”feminister”, men förhoppningsvis har flirten ändå den verkan att centerpartister istället börjar vandra mot partier som är för en humanare flyktingpolitik, ex. genom UNHCR och en politik där dessa män skickas till länder där deras mentalsjuka ideologi tillhör vardagen eller helt enkelt får begå apostasi offentligt och be om ursäkt och får ta sina straff.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s