Extrem sekterism – En liknelse av Romelsjö som riskerar att bli alltför sann

En bra liknelse av Anders Romelsjö idag. men det faktum som ca 80% av Sverige inte verkar förstå är att det faktiskt riskerar att bli som i Syrien, d.v.s. att en liten grupp sekteristiska individer, som nästlat sig in, kommer infiltrera de sekt-täta områdena, enligt de terror-dokument som redan uppdagats, för att lära känna människornas svagheter och vilka som är ledarna.

Sedan kommer den extrema sekten sannolikt plötsligt börja slakta ”otrogna” för att aktivera reptilhjärnan/ödlekomplexet hos resten, de som de vet förskrämt kommer underkasta sig och inte bekämpa dem.

Dessa nya sektmedlemmar kommer sedan sannolikt att domineras och hållas som gisslan, kvinnorna kommer sannolikt iföras burkas, förslavas, tvångsbortgiftas och våldtas, precis som skett i Syrien där dessa extremister tagit över.

  • Lista de kraftfulla familjerna.
  • Nämn de kraftfulla individerna i dessa familjer.
  • Ta reda på deras inkomstkällor.
  • Nämn namn och storlekar av (rebell) brigader i byn.
  • Ta reda på namnen på deras ledare, som styr brigaderna och deras politiska inriktning.
  • Ta reda på deras olagliga aktiviteter (enligt sharia-lagen), vilket kan användas för att utpressa dem om det behövs.

 

  • List the powerful families.
  • Name the powerful individuals in these families.
  • Find out their sources of income.
  • Name names and the sizes of (rebel) brigades in the village.
  • Find out the names of their leaders, who controls the brigades and their political orientation.
  • Find out their illegal activities (according to Sharia law), which could be used to blackmail them if necessary.

Som den kvinnliga apostaten Ayaan Hirsi Ali, sade om den bokstavstroende sekten:

Bild på Ayaan Hirsi Ali
”Islam är inte en fredlig religion. Det är en politisk teori om erövring som söker dominans på varje sätt den kan.”
/ Ayaan Hirsi Ali (Källa: Wikiquote Ayaan Hirsi Ali)

Jag förstår även liknelsen med Ryssland, av Romelsjö, även om det sannolikt INTE kommer vara Rysslands oligarker, men exakt samma konstellation som tidigare, vilka kommer stödja terrorn, precis som i Syrien.

Pengarna för spektaklet kommer sannolikt främst komma från Saudiarabien och Qatar, vars olja närt extrem sekterism, pengar som det militärindustriella komplexet profiterar på.

Men jag anser inte att vi ska hålla enbart denna extrema sekt ansvarig för att detta fenomen sannolikt kommer uppstå i Sverige, för det är verkligen synd om dem som fastnat i sekten. Vi bör snarare hålla de politiker ansvariga som låtit sig korrumperas av monopolkapitalets plan att förstöra land efter land, inkl. Europa, med denna extrema sekterism.

Det är en sekt som många flytt från, en sekt som Amineh kakabaveh reagerat mot, en sekt som, med exponentialfunktionens logik, kommer ta över och kasta oss alla tillbaka till 500-talets öken, kusingiften, skärandet oskyldiga barns i genitalier och giftermål med minderåriga, om inga åtgärder vidtas.

Skulden för detta fenomen ligger egentligen hos oss själva när vi röstar, men även hos väst, enligt Salman Rushdie:

Bild på Salman Rushdie
”Västs misstag var att sätta Huset Saud på tronen av Saudiarabien och ge dem kontrollen över världens oljerikedom, vilket de sedan använde för att sprida Wahhabism-Islam”
/ Salman Rushdie (Källa: https://www.goodreads.com/author/quotes/3299.Salman_Rushdie)

Det bör också tilläggas att Soros själv förmodligen tillhör en precis lika extrem sekt, om inte värre, en sekt som också den helt tydligt stöttat denna extrema sekt mot demokratin i Syrien, sannolikt i syfte att behålla Golanhöjderna, vilka, enligt FN:s resolution 242, tillhör Syrien.

Men är det inte märkligt att dessa båda extrema sekter samverkar fastän de, enligt de skrifter som de följer, egentligen verkar vara huvudfiender som vill erövra och dominera varann?

Det enda sätt detta kan förklaras synes mig vara att de som leder sekterna faktiskt är ”otrogna” själva och faktiskt styrs av pengaguden Mammon mot all anständighet, mot all ekologisk hållbarhet, mot naturens alla djurarter och mot den upplysthet som tar oss närmare högre kollektiv förståelse, eller det som kanske Romelsjö kallar Gud, d.v.s. det som Jesus predikade.

Är då min text s.k. ”islamofobi” i betydelsen sjuklig rädsla för islam? Nej. Inte alls. Överallt där den extrema formen av sekten tillåtits utbreda sig har andra kulturer och religioner efter hand utrotats.

Jag är inte ens rädd för fenomenet, men konstaterar kallt att det skett och är inte mest kafir enligt Muhammed. Den som påtalar faktum och vad som ligger bakom är heller inte sjukligt rädd, har ingen ”fobi”, men försöker helt evident enbart tala sanning.

Det är en väckarklocka att följande två intellektuella uttalande idag sannolikt gjorts om till uppvigling och förmodligen är olagligt att ens säga i Sverige längre:

Bild på Christopher Hitchens
”Detta är mycket brådskande ärenden, mina damer och herrar, jag ber er: Motstå det medan du fortfarande kan och innan rätten att klaga tas ifrån dig, vilket kommer att bli nästa sak. Du kommer bli tillsagd att du inte kan klaga eftersom du är islamofob. Termen håller redan på att föras in i kulturen, som om det vore en anklagelse av ex. rashat eller trångsynthet, medan det enbart är invändningar mot predikningar av en mycket extrem och absolutistisk religion.”
/Christopher Hitchens (Källa: Rational Wiki Islamofobi)

Bild på Richard Dawkins
”De tror att islam är en ras, vilket det naturligtvis inte är. Om du anses kritisera islam så anklagas du ofta för rasism, vilket är absurt. Jag är helt för att kränka människors religion. Jag tycker att den borde förolämpas då tillfälle ges. När det gäller invandrare från Syrien och Irak skulle jag vilja se särskilt företräde till apostater, människor som har slutat upp med Islam, de är i särskild fara. ”
/ Richard Dawkins (Källa: Richard Dawkins via Wikiquote)

I Sverige anser polis och rättsstat nu plötsligt att de ytterst sannolika evidensen om brottslingars bakgrund är ”hets mot folkgrupp”. Det är makabert. En extrem sekt är ingen folkgrupp!

Brottslingar AV en viss folkgrupp är INTE en HEL folkgrupp. Sekten i fråga är en doktrin med politiska konsekvenser som måste få kritiseras om man ska kunna ha yttrandefrihet och demokrati i ett land, och vad viktigare är, så är detta på väg att tas i från oss, vilket även Juholt påpekat.

Och vad gör den s.k. ”vänstern” åt saken? Tystar Kakabaveh, skriker ”rasism” och ”islamofobi” och ställer sig i en osund motposition på en av de mest fascistiska konservativa sekteristiska höger-ideologiernas sida mot demokrati, mot jämställdhet och mot kvinnorna, trots att de kan ta Karl Marx vackra ord eller hjälparbetaren Rebecca Sommers ord som stöd mot fenomenet.

Varför sker det inte? För ett sketet bankkonto i Lichtenstein eller att få sitta som ”senior rådgivare”, likt Fredrik ”öppna era hjärtan” Reinfeldt, för Bank of America, som Soros varit delägare i, Soros och de bakom honom, profiterar på, belåningen av de stater där massinvandringen och globalismens frihandel tynger ned deras ekonomier? Är det verkligen något att eftersträva som eftermäle? Det är märkligt. Det är makabert.

Så här röstar du på den äkta vänstern som GIVETVIS valsamverkar för att ena folket mot mutkolvarna! Som den lille killen, som jag känner, sade till sin far: Ba-a gö de!

5 reaktioner till “Extrem sekterism – En liknelse av Romelsjö som riskerar att bli alltför sann

  1. Bra skrivet. Jag är helt i motsatsställning till ”mitt” parti gällande de här frågorna. På twitter kallas jag felaktigt av vissa för kommunist och av andra lika felaktigt för rasist för att jag inte köper hela det politiska paketet. Det är irriterande.

    I migrationsfrågan kan man, om man vill uttrycka sig ur filosofiska termer se två skolor: Kants moraletik och Heideggers ansvarsetik där jag tillhör den senare varianten :-)

    Politikerna måste ta ansvar för oss svenskar och även för dem som kommer hit, att det inte ska kunna skapas utanförskapssamhällen här och att vissa grupperingar där tar med sig sitt krig och religionskrig inom främst islam hit.

    Religiösa friskolor (friskolor ö.h.t) ska förbjudas. Liksom att vi inte ska ge bidrag till religiösa föreningar eller byggnader. Det ska i så fall medlemmarna själva bekosta. Vilken religion man än bekänner sig till.

    // Kao

    1. Ha medlidande med dem! De rår inte för att de hjärnförsmutsats i åratal av fulmedierna.

      Prestigen förbjuder dem att vara öppna för det faktumet, men något är samtidigt på väg att ske nu.

      Snacket om fake news har gjort människor allt mer skeptiska och öppna för alternativa källor och det kan vara bra.

      Jag tror att meditation i enskildhet och tystnad är hjälpsamt för kunna se saker tydligare.

      1. Jag har ALLTID knäpptyst fram till 18-19-tiden då jag knäpper på teven. Älskar tystnaden. Nån enstaka gång kollar jag nån video på Youtube om saker som intresserar mej, oftast intervjuer av olika slag.

        // Kao

Kommentera enligt kommentarsreglerna