Dokumentärfilm från Norge om det muslimska brödraskapet

I denna video från Norge, textad på engelska, berättas om det ”muslimska brödraskapet” och deras plan att ta över Europa demokratiskt och fredligt och sedan sannolikt avskaffa de fri- och rättigheter som kännetecknar demokrati. Feminism och vetenskaplighet ska vi nog inte ens fantisera om i framtiden om det lyckas.

En spillra av vetenskaplighet kanske överlever likt zoroastrismen, religionen som har ”kärleken till tänkandet”?

Jag vill i sammanhanget meddela att planen på ökad dogmatisk barnavel som planerar att skicka Europa in i överbefolkning och tillbaka till medeltid kultur, religion och accelerad resursbrist går stick i stäv med Vetenskapliga partiets linje. Vi vill verka för intelligens, balans med naturen, nedväxt och upplysning.

MEN jag måste kritisera att siffrorna i filmen inte underbyggs matematiskt. Att det endast skulle ta 20 år för Islam att komma i majoritet med 25-30 miljoner muslimer är synnerligen tveksamt.

Europas befolkningsmängd är ca 730 miljoner. Om vi antar att 700 miljoner är icke-muslimer och dessa kommer vara i konstant antal och varje muslimsk kvinna har ca. sex barn kommer det ta ungefär tre generationer, dvs, ca sextio år innan vi kan förvänta oss att börja bli dhimmis. Men, det är klart att barnafödandet kan vara större eller invandringen större. Hur detta blir är det givetvis ingen som vet, men siffror vore givetvis trevligt.

För barn som är vetenskapligt lagda får vi sannolikt inget beskydd så vida vi inte blir muslimska kafirer, dvs. lär våra barn att hyckla.

Så vad är det politiska alternativet? Vad behövs?

Kanske man kan beteckna extrema, religiösa och farliga religiösa fantasier som mental sjukdom som leder till permanent inlåsning och tvångsterilisering? Tvåbarns policy? Är det någon mer som har några bra idéer? Här gäller det att skademinimera relativt snabbt, även om man tänker långsiktigt, anser jag.

Anser du att det vore ett rimligt politiskt ledarskap?

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Annons

25 reaktioner till “Dokumentärfilm från Norge om det muslimska brödraskapet

 1. Hej.

  Det allra bästa för de europeiska folken är att de får leva i sina länder i fred. Stoppa massinvandringen och repatriera alla rasfrämlingar. Man kan se det som ett religionproblem, vilket det visserligen är, men viktigare så är det ett etniskt problem. Mångetniska samhällen håller inte samman och ofta blir ursprungsbefolkningen lidande.

  Repatriering kanske kan uppfattas som humanistiskt tvivelaktigt och rasistiskt men, vad är alternativet? En fullständig undanträngning eller underkastelse.

  Tack så mycket för Intressanta artiklar. // Emil

  1. Hej Emil!
   Intressant teori. Kan du ge exempel på Mångetniska samhällen som inte håller samman där människor har samma tro/kultur?

   Personligen har jag på känn att vetenskapen kan samla olika etniciteter i harmoni och att viss blandning av etniciteter utgör något naturligt, men jag tror att vissa etniciteter måste utsättas för ett visst urval för att nå en mental kapacitet som matchar värdlandet för att inte skapa rasism och konflikt. Ett genomsnittligt IQ på de som invandrar som ligger i ungefärlig nivå med svenskar är rimligt, anser jag:

   Mängden invandring bör ligga i nivå med utvandring, anser jag, pga. att vi, pga. vetenskapliga rapporter vill skapa populationsbalans med naturen i Sverige och istället ha nedväxt av populationen.

   Repatriering av islamister verkar efter videon ovan fullkomligt logiskt och känslomässigt korrekt. Den enda anledningen till permanent inlåsning och sterilisering är givetvis att skydda resten av världen från dessa människor, som jag ser det. Halaslakt av dem är nog inte politiskt genomförbart även om de själva säkert skulle föredra en sådan behandling framför sterilisering och inlåsning, eftersom de då kanske kan tro att de får jungfrur i himlen.

  2. Har på sätt å vis ett exempel på en etnisk grupp med samma kultur som svenskar där många människor inte känner samhörighet med svenskarna och istället håller samman internt. Jag talar om adopterade koreaner som flyttar till Stockholm för att bo och leva med varann där. Jag har talat med en kvinna som är korean och tror jag förstår hur hon känner sig. Hon känner sig oattraktiv tillsammans med svenskar och söker de som är lika henne själv till utseendet för att må bättre.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s