Politisk Satir – Kalla inte Miljöpartiets ledarskap för kuvade, horor eller luder!

Man ska verkligen INTE kalla Miljöpartiets ledarskap för kuvade, horor eller luder!

Visserligen underkastar sig Miljöpartiet EUs frihandel som de flesta extremkapitalistiska partier i riksdagen genom att ha tagt bort sitt utträdeskrav och visserligen ska nu Miljöpartiet strax kanske underkasta sig NATO, enligt Birger Schlaug:

Värdlandavtalet har språkrör meddelat att man är stolt över…

Visserligen innebär detta att vi sannolikt strax kommer få ryska kärnstridsspetsar riktade mot Sveriges alla stora städer, samt därigenom ger tummen upp för utdelandet av granater som träffar barn i fler olagligt invaderade länder, eller kanske tom. i Sverige? Men detta behöver alls inte bero på att MP är kuvade. Att Miljöpartiet är kuvade av EU och Nato KAN nämligen vara osanning.

Miljöpartiets ledning kan istället vara modiga i övermått med tanke på vad Paul Craig Roberts avslöjar om planerade anfallskrig med kärnvapen.

Om det är osanning att MP är kuvade eller fega, men heller inte övermodiga, behöver det alls inte bero på hor heller. För kanske det INTE är så att de likt glädjeflickor horar gladeliden för EU eller NATO helt utan betaling, och vem vet, kanske är det INTE heller dubbelt hor?

För kanske har Natolandet USA, med muslimsk ledare som levererat vapen till Natolandet Turkiet med muslimsk ledare som levererat vapen till IS med muslimsk ledare i utbyte mot olja och pengar från de muslimska länderna Saudiarabien och Qatar INTE gjort det för att tillfredställa Miljöpartiets muslimske bostadsminister Mehmet Kaplans sannolika vilja att skapa en muslimsk invasion av Europa innan muslimerna utplånas och äntligen Imam Mahdi kan kravla upp ur en brunn någonstans i Mellanöstern och rädda muslimerna?

Det kanske INTE beror på ren ondska heller att Miljöpartiets ledning vill öka den gudibehagliga tillväxten medelst boende i ett nordligt klimat med hög välfärd för muslimer på bekostnad av Svenska pensionärer och skenande statsskuld?

Nej, det kan ju vara så att det beror på något helt annat. ex. att Miljöpartiets ledning vill ha fler kristna som korsfärsts i världen och ”feltrogna” muslimska barn som slits i bitar av granater? Eller lockar kanske synen av homosexuella som bestraffas eller kastas från små höghus i hela mellanöstern? Kanske det kittlar när stolta kurder kämpar med AK-47 mot både extremreligiösa turkar och extremreligiösa legknektar tränade av CIA?

Kanske är det en vilja av att få se fler 3-åringar drunkna i medelhavet, så att Miljöpartiets medlemmar ska få snyfta, känna känslorna flöda? Eller att få de vällande massorna av skäggiga döttrar befriade från burka i öknen i framtiden? Eller kanske att äntligen få se andra helt osannolikt finkammade skäggiga naiva barn, eller välrakade, våldta kvinnor på nyårsafton? Eller är det kanske viljan att till sist äntligen få injecera oxytocin i gamla intoleranta f.d. Socialdemokratiska pensionärer som Jan Milld? Eller är det enbart ett sätt för den välrakade påläggskalven Gustav Fridolin att äntligen få djävlas med den skäggige naive Peter Eriksson eller den skäggige och rimligt framsynte Birger Schlaug?

Kanske är det själva migrationen från NATOs världskrig som Miljöpartisterna dyrkar, älskar och upphöjer som något gott, något nytt som skapar en sprudlande ”mångkultur” som i sin tur leder till alla möjlig lustigheter i Sverige istället för att behöva kulturshockas av dessa små lustiga saker på resande fot på egen hand? Ja. Vem vet? Kanske är de ute efter att hjälpa Vänsterpartiets egen Kurd, Amine, så att hon riktigt ordentligt kan motverka fenomenet med hedersvåld och på så vis ”skapa jobb” i kampanjen Varken hora eller kuvad?

Eller är det kanske så att de försöker hjälpa hela planeten och Vetenskapliga partiet med kraftig populationsnedväxt? Eller skapa en extrem populationstillväxt genom att hjälpa mullorna med en muslimsk invasion och överbefolkning?

Ja. Kanske är det så att Miljöpartiet vill knäppa forskaren Jane Goodall på näsan?

jane_goodall_80x80
”Det är vår befolkningstillväxt som ligger bakom nästan varenda ett av de problem som vi har tillfogat planeten. Om det endast fanns några få av oss, så skulle de otäcka saker som vi gör egentligen inte spela någon roll och Moder Natur skulle ta hand om det – men det finns så många av oss.”
/ Jane Goodall
Källa: Citat om demokrati

Vem vet? Kanske duger inte familjeplanering och utbildning för flickor för de religiösa i partiledningen som proppsat på muslimska privatskolor? Eller är det kanske själva halal-slakten som lockar (så länge inga söta djur som sälar utsätts naturligtvis)?

Och beror det INTE på dubbelt hor, enkelt hor eller kuvade Miljöpartister så behöver det heller inte bero på Luder-beteende. Ledande Miljöpartister behöver alltså inte göra detta för luder-pengar i egen ficka från ex. NATO-landet USAs försvunna biljoner, eller från EU-maffians oligarker eller från Saudiarabiens wahhabister.

Kanske är de helt omedvetna om att det angloamerikanska imperiet har forklarat krig mot hela mänskligheten? Så kan det vara. I sådana fall behöver det alltså alls inte bero på Luder-beteende! Det kan nämligen bero på inkompetens också.

Men kanske kan vi inte åberopa inkompetens såsom John Cleese beskriver fenomenet? Det kan exempelvis bero på ren tradition i den sk. ”gröna rörelsen”, dvs. en slags religiös sekteristisk hjärntvätt där inga logiska eller känslomässiga argument biter,  eftersom huvud-delen av de medverkande verkar komma från tidigare religiöst lallande bombhögerpartier för just extremkapitalistisk tillväxt? Eller kan traditionen av öppna armar komma från de äldre kvinnorna i batikmönstrade kläder som söker unga kåta män eller från de feminina männen i lusekofta som anser att det är ”Aum” även med kärnvapenkrig i ett kosmiskt perspektiv? Kanske vill Miljöpartiets ledning att vi alla ska sluta tillsammans i en gigantisk mini big bang? Alla ska med!?

Kanske kan det vara blygsamhet som ligger bakom? Kanske är de rädda att för att gå till historien som hedervärda fredliga ministrar såsom Olof Palme fick göra? Ja. Kanske är de rädda att ligga där i graven och rodna för att människor från hela världen kommer och hedrar minnet av dem vid deras gravar och tänka på hur modigt de räddade oss från kärnvapenkrig? Vem vet?

olof_palme_80x80

”Historien ger många exempel på att demokratin krossats av människor som sagt sig kämpa för ”verklig demokrati” och ”folkets egentliga mening. Insikten härom kan leda oss till en försvarsposition som döljer att demokratin är ett utomordentligt krävande styrelseskick. Det måste ständigt hittas nya vägar till vitalisering, till att nå ut till människorna och göra dem aktiva. Diktaturer bjuder ett maskineri av lydnad, slutet och till det yttre väloljat. Demokrati bygger på lojalitet, öppenhet och pulserande liv. Den måste därför ständigt vinnas på nytt.
/ Olof Palme
Källa: Citat om demokrati

Kanske lockar det mer med bajs på sin gravsten från strålskadade överlevande barn? Att bli bajsad på är en läggning som helt säkert finns inom HBTQ-rörelsen. Kanske har den spritt sig till Miljöpartiets ledarskap?

Ja, man kan inte veta vad som ligger bakom. Kanske är det hypnos eller så har individerna kanske bytts ut av plastikopererade IS-soldater med hjälp av Mossad och CIA? Eller är det kanske en kombination av alltihop eller ett resultat av något helt annat? Vi behöver fler hypoteser som kan falsifieras eller bekräftas genom vetenskaplig hypotetiskt-deduktiv metod! Jag vill veta om detta ex. handlar om karaktär.

albert_einstein_80x80
”De flesta säger att intellektet är vad som kännetecknar en stor vetenskapsman. De har fel: Det är karakrär.”
/Albert Einstein
Källa: Citat om Vetenskap

Jag vill veta vad som är orsaken till denna NATO-kåthet och kärnvapenkåthet hos Miljöpartiets ledarskap!

Som sagt. Man ska verkligen INTE kalla Miljöpartiets ledarskap för kuvade, horor eller luder! Det finns nämligen inga vetenskapliga bevis för den saken. Dessutom vore det ohövligt att kalla någon sådant.

mahatma_gandhi_80x80
”Intolerans, oartighet och hårda ord….. är tabu i alla goda samhällen och strider helt klart mot demokratianda.”
/ Mahatma Gandhi
Källa: Citat om demokrati

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

Yttermera! Kalla inte Expressen för hora eller hortidningen! …för det är säkert endast Nordkoreanska psykologer som skulle stämma in i en sådan kör.