Pga. bloggportalers smygande censur – En informationsvideo från en Vietnamesisk psykolog

[Edit Fejkad propaganda från Nordkorea – Vetenskapliga partiet grundlurade av Slavko Martinov]

Varför skriver jag denna post om censur idag?
-Jo. Jag skriver den för att jag anser att du förtjänar hela sanningen, du förtjänar en media som har reell yttrandefrihet och du förtjänar en demokrati värd namnet.

Så vad är då censur-problemet?
Jo. jag insåg plötsligt att det pågår en smygcensurering som de flesta av oss bloggare inte känner till. Vi pingar olika bloggportaler utan att veta om att det pågår en smygcensurering av dem. Vi antar att alla som vill yttra sig finns med i flödet, men se så är det defacto inte och det är viktigt att vi bloggare känner till detta.

En bloggare på vaken.se informerar:

Censurföretaget Interaktiv Säkerhet i Norden AB … Interaktiv Säkerhet i Varberg modererar, i princip, Sveriges samtliga medier, bloggar och forum på internet, tex: GP, DN, AB, Expressen, SVD, TV4, Dagens Industri, Dalarnas Tidningar, Sydsvenskan, Newsmill, Sveriges Radio, Kamratposten, Familjeliv, Hamsterpaj, Twingly, Bröllopstorget, Bilddagboken, Mötesplatsen, Lunarstorm, Sveriges Radio med flera, med flera. De kontrollerar också annonser, bloggar, bilder och filmer. Dessutom modererar Interaktiv Säkerhet både norska, danska och finska medier, tex norska VG Nett, TV2 och norska Motesplassen.

Infowars.se kommenterar:

SVD, DN, Expressen och Aftonbladet har alla sionistsympatisörer vid rodren. Därmed inte sagt att dom aldrig spottar ur sig en och annan ”riktig” nyhet ibland. Men i 9 fall av 10 är det ren tankepolis-verksamhet. Ett formande av läsarna som allt som oftast försvarar tidningarnas publiceringar utan att ha satt sig in i ägarstrukturer eller i vilka ämnen som ska tystas ner resp blåsas upp. Det ända pålitliga som finns kvar är varje individs sunda förnuft och magkänsla när man tolkar nyhetsutbudet. Den svenska bloggosfären och alternativmedia producerar utan tvekan mer värdefulla nyhetsrapporteringar än all privatägd media gör tillsammans. Så leta nya källor. Debatter i öppna allmänna forum har nästan helt dött ut i Sverige sista 2åren. Mycket av detta beror på dom stora tidningarnas uppfinnesrikedom i infokriget som nu råder. Beslutsfattarna vill inte låta sig exponeras inför folket… Man kan verkligen undra vem och vilka krafter det är som är ”mot demokratin”. Vilken demokrati förresten? Ja…just det.

Jag blev helt omotiverat smyg-censurerad när jag kritiserade Folkpartiets, i mina ögon, vidriga EU-politik.  När jag efter en stund efter mitt ping gick in och kontrollerade publiceringen så fanns jag helt enkelt inte med på denna bloggportal, ingen anledning angavs heller, inget meddelande gick ens ut om att det inte tagits in. Det hela sker i smyg. De vill inte ens att du eller någon annan ska veta om att censurmaskineriet agerar.

Vad är ett rimligt motdrag från oss bloggare?
Jag har några ideer på lösningar för framtidens bloggare.
1. Vi kan sluta läsa dem och sluta länka till de smygcensurerade bloggportalerna.
2. Vi kan länka till varann.
3. Vi kan börja bojkotta politrukbesmittade tidningar och partier som ”äger” de smyg-censurerade bloggportalerna eftersom de, de facto, är ett direkt hot mot rättvis yttrandefrihet och därmed ett hot mot en upplyst demokrati..
4. Vi kan skapa och stödja ocensurerade bloggportaler.
5. När vi blir censurerade ska vi ge dem på pälsen såsom jag gör idag.

Här kommer politruk-pisket för den censurering de så skamligt utför i smyg!

Idag tänker jag ge igen ordentligt för smyg-censuren med
North-Korean Documentary – Western Propaganda – american propaganda documentary som berättar vilka mordiska psykopater vi defacto har att göra med här.

[Edit: Fejkad propaganda från Nordkorea – Vetenskapliga partiet grundlurade av Slavko Martinov]

Jag påstår inte på intet sätt att videon är opartisk, men kan den bli det av ett land och ett folk som fick utstå en sådan psykopatisk folkmördande invasion? Nåväl. Den kan i alla fall väga upp lite grann av den dynga som sprids av en majoritet av svenska journalister i Sverige idag.

I filmen tas dessutom definitionen av demokrati upp, dvs. direktdemokrati, och Noam Chomsky citeras även flitigt. Väl värd att se och begrunda, speciellt för alla politiska bloggare, men även för modebloggare som även de får sig en tankeställare i videon.

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Partiet presenteras med hjälp av det utmärkta publiceringsverktyget WordPress.com

Mer intressant:
Anledningen till varför bloggportaler censurerar dig.

Annons

15 reaktioner till “Pga. bloggportalers smygande censur – En informationsvideo från en Vietnamesisk psykolog

 1. Rättelse. Psykologen är inte från Vietnam men från Nordkorea, men poängen i meddelandet kvarstår till 100% ändå så jag ändrar inte rubriken. Faktum är att psykologen hade kunnat komma från vilket land som helst, inte enbart ett av alla invaderade länder i globaliseringens fotspår. Varje mentalt frisk psykolog som analyserar saken kommer sannolikt till liknande slutsatser.

  Världen invaderas och censureras med stöd av majoriteten av medias journalister.
  Världen invaderas med en majoritet av riksdagens ledamöter (utom V och SD och ett fåtal MP).
  Världen invaderas med stöd av majoriteten av bloggportalernas politruker.
  Världen invaderas med indirekt stöd av ovetande bloggare som bloggar om mode som distraherar humanistiskt, demokratiskt och moraliskt handlande..

  Vietnam och Sydkorea har fått utstå liknande och väldigt grymma invasioner av USA och deras hantlangare och de som arbetar med att censurera kritik mot denna politik och distraherar i övrigt är defacto hantlangare till dessa satans mördare, oavsett om de leker ovetandes om den saken eller inte..

  Det är inte en åsikt, men ett tydligt faktum.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s