Kritik – Vetenskapliga partiet utser Birger Schlaug som en välförtjänt kandidat till Årets förvillare

Vi uppmanar alla läsare, vänner och medlemmar att deltaga i röstningen och nominerandet på Årets förvillare, vilken föreningen Vetenskap och Folkbildning.nu tagit initativet till, samt sprida denna utnämning!

Förra gången det begav sig utsåg jag Hans Rosling för att han på ett blint religiöst vis agerade illusionist inför stora mängder människor där han på ett ovetenskapligt vis påstod att tillväxten av populationen och deras inköp av tvättmaskiner alls inte var något problem (Han har ännu inte benådats även om Rosling visat prov på att vara objektiv nog att ge Sverigedemokraterna rätt, när de faktiskt har rätt, vad gäller bistånd.)

Detta år funderade vi på att utse det nyliberalt infiltrerade Miljöpartiet de Gröna, men så slog det oss att de alls inte förvillar så värst mycket, eftersom nyliberalismen som skapar det miljövidriga extremkapitalistiska beteendet tillsammans med Socialdemokraterna ändå är ganska öppet och väl synligt, såväl som vurmandet för religiösa extrema doktriner genom det nedsättande sekteristiska ordet islamofobi, mot de som kritiserar islam och inte lyder den inslagna politiskt sekteristiska galna vägen, oavsett vad verkligheten visar.

Namnet på det nyliberalt och islamistiskt infiltrerade “Miljöpartiet de Gröna” kan förvilla några få i rent självbedrägeri, men det tar ändå inte priset. Peter Eriksson själv som EU-förespråkare framstår för oss som totalt förvillad när EU-landet Finland bygger ett nytt ryskt kärnkraftverk intill Erikssons hembygd, men kan inte anses vara den förvillare som bör få priset, eftersom de som själva lurats och förvillats inte är förtjänta av ett sådant pris, speciellt inte då de redan bestraffats med ett ryskt kärnkraftverk.

Birger Schlaug, däremot, en till synes utmärkt kritiker av Miljöpartiet, samt politikers korruption via asylbaroner, samt kritiker av det galna med tillväxt, helt i linje med Vetenskapliga partiet kan till en början verka något motsägelsefull som pristagare. Rentutav konstigt. Märkligt. Förvillande. Ja. Det bär mig därför emot, men jag anser att mannen varit så duktig på att förvilla den gröna rörelsen till passivitet och makabra förvillande konstruktioner att han t.o.m. verkar ha förvillat sig själv. Det tar för mig därför verkligen priset.

Utnämningen går därför till Birger Schlaug:

+ För Schlauggate, d.v.s. skyddandet av minglande islamister med extrema islamister som mördar, nedstängningen av bloggen efter s.k. “hackning”, inkl. avstängandet av kommentarsfält, inkl. framträdande med ett flin i DN, av alla förvillande fulmedia-tidningar, p.g.a. denna s.k. “hackning”.

+ För den kontinuerliga sakliga men förvillande kritiken av Miljöpartiet de Gröna utan att sedan stödja eller driva nybildade gröna partier skapade av människor i den gröna rörelsen såsom Ekologiska partiet, Gröna partiet, Ekosolid, Sveriges Ekologiska Demokratiska Socialister eller Vetenskapliga partiet, vilka skulle kunna utgöra den nystart som den gröna rörelsen så väl behöver, vilket framgår av hans egen och andras kritik mot Miljöpartiet de Gröna, speciellt om de valsamverkar sig över 4% med andra nya initiativ genom Valsamverkanspartiet.

+ För den förvillande dåliga jämförelsen med Nils Flyg, en Sverigevänlig socialist/kommunist, förmodligen hotad till livet av Stalin, likt Leo Trotsky, förmodligen i kamp mot det internationella förslavande miljövidriga kapitalet, förmodligen då lyckligt ovetandes om Hitlertysklands förbrytelser mot oskyldiga judar, i tider av hot mot Sveriges nationella självständighet.

+ För motverkandet av deliberativ demokrati, genom att likna samtal med Sverigevänliga krafter med att byta hjärnceller med dem, vilket kan skapa en förvillande sekteristisk rädsla, vilken kan leda bort från hövlighet människor emellan och bort från enad samhällsordning och demokrati.

Benådning sker om Birger Schlaug stödjer eller startar ett nytt grönt ekologiskt initiativ som är uttalat rättvist, Sverigevänligt och demokratiskt socialistiskt, i vilket människor som följer extrema fascistiska doktriner, nyliberaler, liberaler, samt tokliberaler för tillväxt är permanent portade.

Det nya gröna partiet i min vision måste också i sina stadgar permanent fastställa att de valsamverkar brett med andra demokratiska initiativ i demokratins namn och avser att vara öppna, bemötande och i möjligaste mån hövliga. Då kan Birger Schlaug bli benådad och kritiken mot honom försvinna.

Benådning sker också om han och hans gröna vänner, mot förmodan, lyckas göra om det tokliberalt nedlusade Miljöpartiet till ett grönt och rättvist vettigt miljöparti igen.

Deltag, kommentera och sprid!

6 reaktioner till “Kritik – Vetenskapliga partiet utser Birger Schlaug som en välförtjänt kandidat till Årets förvillare

Kommentera enligt kommentarsreglerna