Du är viktig för fred – Svara på dessa 4 frågor! – Samverkan för fred och Swexit

Fred och fredlig samverkan för barnen, av hederliga människor som du, som vill barnen väl. Finns det något viktigare när krigshetsarna skapar konflikter i världen? Jag anser att jag har fått ett ett MYCKET viktigt och fredligt förslag, om förändring av Valsamverkanspartiet, som Vetenskapliga partiet går till val igenom. Tanken är att inkludera fred och Swexit som krav för medverkan. Din åsikt är viktig för mig.

Frågorna nedan är ställda till alla fredliga människor. Vill ni svara anonymt så skriv det i kommentaren så publiceras jag inte kommentaren, eller så kan du svara med ett anonymt namn om du vill.


Själv tycker jag förslaget är bra, men vill givetvis veta vad du tycker. Svenskar och människor i allmänhet är ofta mycket fredliga. EU:s stater är ofta krigiska medlemmar i Nato, men vi behöver faktiskt fred och avspänning i världen, även mellan Ryssland och Europas stater. Domedagsklockan står nu faktiskt på två minuter i tolv. Det här handlar alltså om trygghet för barnen och framtidens generationer, vilket jag vet att du bryr dig om.

EU:s stater är ofta inblandade i krigsförbrytelser, som Nato och Natos vasallstater bedriver, och som Hans Blix och Julian Assange m.fl. har avslöjat och fördömt, säkert du också.

Daniel Ellsberg har också försökt skydda oss alla från totalt kärnvapenkrig, men svenska medborgare har idag inga riksdagspartier över 4% att rösta på som är fredliga på riktigt, tyvärr, även om du kanske har lurats till det. Även den bäste gör fel, men vi kan rimligen inte säga att vi är för fred och samtidigt klappa klubben för krig medhårs? Vi båste se till att våra röster räknas! Valsamverkanspartiet, för fred och Swexit, skulle kunna vara detta parti som bryter hyckleriet, tror jag. Vad tror du?

Fred i Europa och i världen kommer kanske börja med allt fler fria demokratiska stater som är neutrala och alliansfria i fredlig Europeisk samverkan? Neutralitet och alliansfrihet räddade faktiskt de svenska och de schweiziska medborgarna från två helt onödiga världskrig mellan imperialistiska stormakter. Folket kanske inte vill ha krig? Folket kanske inte vill ha EU:s alla onödiga transporter? Eller så kanske de vill satsa pengar på beredskap mot hoten istället för att kasta bort pengar på EU-avgift? Jag tror därför att folket kan vara mycket motiverat att rösta för fred och Swexit.

En fredlig Swexit-agenda är nog också en mycket stor lockfågel, inte enbart för 90% av folket som har drabbats ekonomiskt av EU de senaste tre decennierna, men kanske även för några politiker med samvete i Riksdagen som tror på demokrati, eftersom EU undergräver Europas alla demokratier?

Visserligen är alla rikdsagspartiers karriärister för EU idag, eftersom EU innebär karriärvägar för dem som EU:s medborgare får betala, men jag tror att en ny grupp av valsamverkande och hederligare partier, som står rakryggat tillsammans i frågan, samt blir vågmästare, säkert kan vända detta fenomen hos de partier som idag underkastar sig EU på olika vis, särskilt om folket till slut får nog på den förmögenhetsstöld som pågått de senaste tre decennierna.

Miljontals oskyldiga dödsoffer i krig i världen, även barn, såväl som alla onödiga dödsoffer i Medelhavet, samt alla gråtande anhöriga, såväl som det ökande våldet i vårt samhälle, kan kanske göra att samvetet gnager hos vissa av dem?

Kanske funderar dessa politiker på fraktioneringar och utbrytningar från de partier som skapat problemen under partipiskan av korrumperade ledargestalter? Kanske kan denna fredliga Swexit ge dem verkligt hopp om förändring?

Kanske klandervärda försäljningar av vapensystem till diktaturer och den svenska fascistiska bombliberalismen och massmorden, som EU:s krigspolitik bidrar till, gör att folk sover dåligt? Vem vill inte sova bättre? Och vem vill inte bli en aktad och hederlig människa, även om man har gjort fel förrut? Jag vet att både du och jag kan.

Så det är därför jag gärna vill att du ska berätta vad skulle du tycka om en valsamverkan för fred och Swexit!


Svara alltså på om du tycker att:

1. Fred ska vara en politisk fråga som utesluter valsamverkan med de partier som är för att Sverige ska vara en vasallstat till USA genom Nato?

2. Folkomröstning om Swexit ska vara ett krav för de partier som får medverka, vilket utesluter regeringssamverkan med alla riksdagspartier som inte går med på en folkomröstning om Swexit? 

3. Finns det någon mer viktig komponent som måste till, eller räcker dess två frågor som plattform eller bör vi enbart välja en av dem?

4. Vad skulle krävas för att du skulle stödja och rösta på denna valsamverkan?

Motivera gärna svaren för att ge ökad tyngd åt dem!

Jag pingar hederliga människor som jag vet är för fred, i hopp om att de publicerar pinget, eller skriver om detta enaståernde tillfälle för fredlig organisering, så att de själva och deras läsare ska komma hit och svara på frågorna:

https://runelanestrand.wordpress.com/2019/08/20/svensk-polis-kan-inte-langre-skydda-sina-egna-lokaler/
https://www.svenskafreds.se/upptack/vapenexport/14-empty-airframes-and-what-they-say-about-swedish-state-saab-relations/
http://www.nnn.se/nordic/assange/inledning.htm
https://www.julian-assange.se/
https://www.lindelof.nu/insider-jeffrey-epstein-var-mossad-agent-som-arrangerade-honeytraps/
https://svensk-kubanska.se/trump-vill-infora-flottblockad-av-venezuela/
http://www.nejtillnato.se/2019/06/24/baltops/
https://www.globalpolitics.se/valdsamma-us-stodda-hong-kong-demonstrationer-syftar-till-att-framkalla-tiananmen-incident/
https://humanistbloggen.blogspot.com/2014/09/fruktansvarda-bevis-for-etnisk-rensning.html
https://nyhetsfodet.blogspot.com/2015/05/nyhetsflodet-torsdag-den-28-maj.html
https://newsvoice.se/2019/08/amerikanska-partiet-eu-parlamentet/
https://toklandet.wordpress.com/2019/08/21/hushall-fullt-med-alibin/
https://jennypiper.blog/2019/08/24/attackerna-mot-blaljuspersonalen-fortsatter-i-oforminskad-styrka/

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s