Överbefolkningen i Zimbabwe dödar elefanterna och Birger Schlaug gnyr lite försiktigt

Jag är mäkta förbannad när jag ser de döda elefanterna. Enligt CIA är ökningen av befolkningen ca 4.38% per år. Den som är slängd i matematik kan räkna ut hur ofta befolkningen fördubblas i Zimbabwe. Rätt svar bevisar intelligens nog att ha rätt att svara i kommentarerna.

Överbefolkningen orsaker givetvis fattigdom. Jag citerar Aftonbladet:

”Mer än 100 elefanter har nu hittats döda i Zimbabwe, inom loppet av någon månad. De har förgiftats med cyanid. … Enligt byäldste borde myndigheterna benåda byborna eftersom de drivits till att döda elefanter av fattigdom.”

Elefantdödanet är en direkt konsekvens av överbefolkningen eftersom människan konkurrerar med elefanteerna. Ju fler människorna blir desto fattigare blir de, men varken Miljöpartiet eller Gröna partiet tänker medverka till lösningen. Varför inte det?

Nej, se det är inte politiskt korrekt av någon slags religiös tradition i dessa partier, men döda elefanter eller andra arter som hotas ex. vår egen varg, kan man minsann ojja sig över, få röster för och sedan fylla fickorna med pengar och sedan tugga på som vanligt med sopsortering, havskajaker, vegetariskt, eller ge en betydelselös slant till Naturskyddsföreningen etc., som om detta löser problemet långsiktigt.

Matematiken är glasklar, biologerna är eniga och arkeologerna spårar sådant hyckel och blind religiositet och konkluderar i att detta hyckel oomkullrunkeligen slutar i massiv artdöd och slutligen mänsklig kannibalism.

Jo. Vetenskapens konklusion är ganska glasklar och finns det någon s.k. ”vetenskapsman” som säger något annat har de oftast religiösa finansiärer i ryggen och presenterar ”begränsade” färgglada diagram som visar hur fint allting är och ignorerar sedan medvetet andra viktiga fakta helt okritiskt ex. resurser.

Se elefanten i vardagsrumssoffan ni som kallar er gröna! Se överbefolkningen och gör det enda gröna och det ända rätta och sluta med ert hyckel! Gå ur era hycklande partier och era katastrofala religioner och häng med mig! Det finns endast ett grönt parti i Sverige. Det finns endast ett parti som följer sanning, enhet och ren kärlek till naturen och det partiet heter Vetenskapliga partiet.

Välkomna om ni har en hjärna och ett hjärta som fungerar! Ni behövs! Ni andra kan spola ner er själva i närmsta avlopp! Ni behövs inte. Ni har inte samma värde som riktiga människor. Ni är i själva verket ett hot mot miljön och bör avskaffas eller gömma er någonstans under en sten! Ursäkta sanningen. Den är hård, men jag blir känslosam när jag ser de döda elefanterna och om sanningen stör er så se det som en signal om att ni bör vakna nu!

Sanningen skadar inte, den önskar enbart hjälpa er och framtidens generationer och även afrikanerna och eleanterna. Det är endast ert motstånd mot sanningen som stör er.

Huruvida Birger Schlaugs kritik mot Miljöpartiet i frågan om exponentiell tillväxt är verklig eller bara något som liknar en gammal elefanthannes sista gnyende bakom ett grått skägg får tiden utvisa, men jag misstänker att han inte har modet att göra det enda rätta längre. Han är nog som folk är mest vi ålderns höst. Han saknar nog mod och energi.

Jo. Jag anser att Birger har valt att sitta på läktaren just nu och han betraktar uppgivet spektaklet. I det nya Gröna partiet som jag hoppades var en ärlig reaktion på MPs förfall, styr idag varje motsträvig person som önskar det genom strikt konsensus. Grattis IQ fiskmås!

Birger, om du läser detta, ska du veta att jag är mäkta förbannad, men ändrar du dig och gör något mer konstruktivt än att gnälla på din blogg ska jag ge dig ros men just nu kan jag inte det, tyvärr. Jag är besviken på dig.

Nåväl. Välkomna ni som är intelligenta, har ungdomlig energi, är konsekventa och menar det ni säger! Kanske finns ni inom Ung Vänster eller Grön Ungdom? Med lite intelligens tar vi över!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Att importera fler individer som ska leva på västerländsk standardnivå på bekostnad av våra egna pensionärer löser givetvis inte problemet vare sig i Sverige eller i resten av världen långsiktigt och långsiktighet bör givetvis vara nyckelordet i all politisk aktivitet.

En reaktion till “Överbefolkningen i Zimbabwe dödar elefanterna och Birger Schlaug gnyr lite försiktigt

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s