Kongressledamöter lägger förslag om att USA ska lämna FN

Enligt Your News Wire lägger kongressledamöter förslag om att USA ska lämna FN. Jag är förvånad. Förbryllad. Vetorätten i FN ger USA och andra stormakter rätten att gå emot internationell rätt och internationella  ingripanden mot USA:s officiella sekteristiskt orienterade lilla gullegris, Israel när de beter sig illa.

Jag och andra har därför manat till ett nytt och mer demokratiskt FN, där makten kommer tillbaka till folken, just p.g.a. FN:s odemokratiska funktion, vilket USA:s olika regimer och Israels regimer utnyttjat på ett kortsiktigt sätt sedan FN skapades fram tills nu.

Kan det vara så att sekteristiska Sionister ligger bakom i syfte att utrota Israel, i det fall de tror/vet att förintelsen är en bluff, likt det anti-judiska NMR gör? Kanske är målet ett nytt rejält folkmord på riktiga ortodoxa sekteristiska judar, enligt sektens egen doktrin? Kanske de denna gång verkligen kan producera de 6 miljonerna döda judarna som behövs, dessutom helt utan tvivel på siffran denna gång? Tja. Den som lever får se.

Kanske behöver man inte leva längre än 25 år till för att få veta? Det verkar i alla fall Irans Ayatolla Ali Khamenei tro. Han tror att den stora satan, USA och Israel, är borta om 25 år. Personligen tror jag, med tanke på Islams huvudsakligen bakåtsträvande natur, samt västs vetenskaplighet, att det kan vara Islam som försvunnit, eller ännu bätter… Imagine no religion

Men klart är att det hänger på valet av intelligenta politiker som förstått exponentialfunktionen, samt vikten av att deportera problemen dit där de hör hemma, samt kanske ett accelererande antal människor som begår apostasi, helt enkelt för att de nu med ett knapptryck vet exakt varifrån religionerna kommer.

Kommentera enligt kommentarsreglerna