Libyen – Den verkliga anledningen att de vidriga högersossarna dumpade välfärds-sossen Håkan Juholt?

Via Nyhetsbanken läser jag om en mycket trovärdig anledning till att Rotchild-sionistisk media tillsammans med högersossar förmodligen valde att dumpa Håkan Juholt:

”Hans lägenhetsaffärer var obetydliga jämfört med Peter Hultqvists – eller Ulf Kristerssons. Klockorna ringde för Juholt först när han i ett tal sa att Sverige inte skulle delta i Nato:s planerade bombkrig mot Libyen. Då bestämde sig partiets inre kabinett för att snabbt dumpa honom.”

Jag noterar att de landsförrädare i Socialdemokraterna, vilka Juholt inte vill nämna, förmodligen bör nämnas och noteras inför en framtida Nürnbergprocess, för att de dragit ut Sverige i ett olagligt och omoraliskt krig på folkets bekostnad och dödade libyers bekostnad.

Efter att vi tagit tillbaka demokratin och välfärden igen, d.v.s. när politikerna som väljs faktiskt representerar de svenska medborgarnas vilja till fred och inte Rothchild-sionismens eller monopolkapitalets vilja till det militärindustriella komplexets olagliga kriminella krig och när våra medier slutat vilseleda och ljuga, samt när de håller sig till journalismens yrkesetiska regler igen, så finns det en grundförutsättning för en samtalsdemokrati, och det är, anser jag, ett absolut krav för en väl fungerande demokrati.

Jag uppmanar återigen Håkan Juholt att skapa ett nytt traditionellt socialdemokratiskt parti, med större inslag av direktdemokrati, valsamverka med detta via Valsamverkanspartiet, så att det inte blir åter en bortkastad röst, vilket så många minipartier ständigt envisas med, eller att Juholt demonstrativt går med i Vetenskapliga partiet, som f.ö. högaktar vänstersossen Olof Palmes rakryggade ärlighet om fulmediernas vilseledande verksamhet.

För även om vi gjort lite narr av Juholt och andra politikerrs tillväxt-vurm förut så var det ändå i all välmening för framtidens generationer.

Mer intressant:
https://greiderbloggen.wordpress.com/2012/01/22/694-greider-liten-dikt-till-hakan-juholt/

Annons

5 reaktioner till “Libyen – Den verkliga anledningen att de vidriga högersossarna dumpade välfärds-sossen Håkan Juholt?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s