Medkänsla med Donald Trump som stödjer Tulsi Gabbard indirekt

Efter att ha attackerat kvinnor med diverse nedlåtande tillmälen ger sig Donald Trump tydligen på lilla Kuba i samma ohövliga stil. Visst var inte dessa kvinnor så snälla mot honom heller, men man kan inte annat än undra om Trump vill skapa ett enormt stöd för den fredliga vänsternationella demokraten Tulsi Gabbard hos USA:s mentalt friska väljare?

Jag undrar även om Trump är någon slags hemlig miljö-socialist, eller ekologiskt medveten individ, som ger sig på Kuba och miljön, på ett sådant extremt överdrivet sätt, vilket kanske är tänkt att skapa en motreaktion?

Kanske vill Trump spela så extremt överdrivet obalanserad för att skapa sympati för miljön, samt för det ekologiskt hållbara Kuba, hos hela världens mentalt friska människor?

Spelar han kanske bara rollen av en galning åt Kuba? Kanske t.o.m. åt Ryssland? – I så fall bör han få en Oscar, precis som Vita hjälmarna fick för sitt skådespeleri åt proxy-terrorismen mot Syriens demokrati!

Eller är det en överkompensation för att Trump ännu inte har kommit ut ur garderoben, och därför överkompenserar med en aggressiv spelad dålig form av ”manlighet”, p.g.a. någon form av homofobi eller mindervärdighetskomplex p.g.a. att han är en kycklinghök [chickenhawk är i USA en person som är för krig men aldrig har utsatt sig för dess risker själv], vilket i själva verket kan bottna i osäkerhet eller rentutav i homosexualitet? Jag vet inte, men något är uppenbarligen inte i balans.

Innerst inne vill kanske Trump få smisk, eller bara bli kramad, eller lite av båda delar? Kanske bara få känna att han lever, genom lite olika känslor liksom? Men så är jag ingen psykolog som kan avgöra helt hur det står till eller varför.

En sak är säker. Det militärindustriella komplexets fulmedia ägd av bankmaffian, som lever på konflikt, hetsar och stressar Trump och tycks utsätta honom för s.k.  ”klassisk betingning”, vilket förmodligen förvärrar beteendet.

Med sådan illvillig fulmedia-manipulation skulle nog nästan vem som helst kunna överreagera, inte enbart Trump. Oavsett vilket så hade jag röstat för Tulsi Gabbard 2020 om jag hade varit medborgare i USA. Hon framstår som balanserad i fråga efter fråga.

Till Trump säger jag bara: – Meditera i stillhet! Ta gärna Gabbard till din lärare och ditt stöd i detta! Jag känner på mig att hon kan sådant. Låt dig inte provoceras till obalans, intolerans och konflikt-beteende av media! Det är deras plan.

Varför ska du gå fulmedias ärenden mot USA:s bästa intresse och mot ditt eget och din familjs intresse av fred och trygghet? Gå istället till historien som en bra fredlig trygg president, älskad av HELA folket, kanske hela världen, INNAN du ev. lämnar över till Gabbard!

Annons

2 reaktioner till “Medkänsla med Donald Trump som stödjer Tulsi Gabbard indirekt

  1. Det kan väl knappast stå rätt till i knoppen på den människan ”Trump”, med tanke på alla galna utspel han gjort. Nu har han beordrat bombning av hisbollaläger i Irak där en högt uppsatt viktig general från Iran befann sig och blev dödad, så nu kräver Iran hämd. En ytterst allvarlig upptrappning av situationen i Mellanösten. Kanske var det en väl planerad provokation från USA för att dra igång en attack mot Iran om de svarar och då dras väl USA:s bästa allierde in ”Israel”. Men vad kommer då att hända Ryssland och kina kommer nog inte att sitta med armarna i kors om Iran skulle attackeras. Otäck utvekling!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s