Obama är Usama? – Dubbelt fejkad Usama bin Laden historia?

Jag läser med stort intresse Paul Craig Roberts om den fejkade Usama bin Laden historien som RT presenterat.

Det Paul Craig Roberts glömmer bort att nämna är att ex. Fidel Castro var övertygad om att Usama bin Laden var en CIA-agent eftersom han alltid tycktes vara den perfekta fiende som USA önskade sig och som ständigt motiverade invasioner där resurser fanns.

Och hur gömmer man sedan CIA-agenten Usama bin Laden effektivt rent medialt efter utfört uppdrag? Jo. Givetvis kan man påstå att han dött pga. avsaknaden av dialys, men en fejkad avrättning med specialförbandet SEAL och snabb begravning till sjöss är lite mer spektakulärt och ger givetvis PR-poäng i valet.

Så jag tar det hela ett steg till. Frågan är alltså vilken skådespelare som passar beskrivningen av Usama bin Laden? Känner vi till en amerikan som kan arabiska, läser duktigt på teleprinter, helst är muslim och liknar Usama bin Laden? Jodå. Med lösnäsa, löskägg, lite mer ögonbryn och en turban är likheten faktskt slående.

Obama is Usama”? Får man spekulera i att Obama skojjar till de med sina vänner privat på maskerader? :-) Hoppas man blir inbjuden på en sådan maskerad i framtiden. High five till Obama!

Om det är sant är det bara att gratulera till väl utförd intelligent operation samt berömma insiktsfullheten i att gömma operatören rakt framför ögonen på oss alla. Så gömmer man nämligen saker allra bäst. Försöker man gömma sig i hål under marken, likt Saddm Hussein eller liknande, då går det oftast alls inte lika bra.

Hypotesen kan evidensbaseras eller falsifieras genom DNA-tester av Obama och bin Laden-familjen.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

PS. Noterar dessutom att Paul Craig Roberts story om mini-atombomb som jag skrivit om nyligen, är borttagen från hans sida helt utan kommentar.

10 reaktioner till “Obama är Usama? – Dubbelt fejkad Usama bin Laden historia?

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s