De borgerligt skapade konflikterna känns nu hos de hemlösa i Borås

Nationella vill inte att hemlöshet ska drabba den egna nationens hemlösa och just därför lägger de givetvs skulden på romerna, exempelvis som här i Borås, men de nationella vill inte själva se det fakum att många nationellas egen frihandelspolitik kommer leda till mer hemlöshet även för svenskar.

De är därför inte ett dugg bättre än de borgerliga partierna, nämligen hela Alliansen, det smygborgerliga Miljöpartiet, det borgerligt styrda Socialdemokraterna och de borgerligt styrda Sverigedemokraterna. Dessa samhällets frihandelsparasiter har med sin frihandelsiver skapat den hemlöshet som nu drar runt i Europa. Det är ingen åsikt, men ett tydligt faktum för den som förstår vad frihandel de facto leder till. Frihandel leder till lägre skatter och lägre välfärd.

Därför är alla partier som är för frihandel (eller lydigt sitter i knät på den) att betrakta som borgerliga, oavsett om de säger sig vara för EU eller ej.

Aggressivitet, oavsett från romer eller svenskar, när resurserna sinar med samtida ojämlikhet är dock inget enskiljt folkslags fel, ej heller det sätt på vilket de agerar i en pressad situation i kampen om begränsade resurser.

Nej. Det är tillväxtens och frihandelns fel, den frihandel som alla borgerliga partier förspråkar, den frihandel som ställer de fattiga mot varann och skapar rasism, den frihandel som tömmer Sveriges eget skafferi, den frihandel som Bilderberggruppen medvetet försöker förslava världen med.

Vänsterpartiet är idag inte direkt skyldigt till de hemlösas situation, de är alls inte ondskefulla på det planet, men Vänsterpartiet är ändå inte lösningen på problemet långsiktigt. Vänsterpartiets politik skulle visserligen göra att alla hemlösa fick det bättre kortsiktigt, dock inte långsiktigt, och det är viktigt att poängtera. Vänsterpartiet förespråkar nämligen tillväxt, den tillväxt som med matematikens kalla logik oomkullrunkeligen leder till civilisationens undergång.

Lösningen är inte enbart socialistisk, den är nationell och den är grön på riktigt och på ett internationellt plan är dessutom lösningen nationell i varje nation och varje nation kan hjälpa varje annan nation att lösa de olika problem vi står inför när vi försöker rädda vår civilisation.

Vetenskapliga partiet har en lösning på problemet. Läs mer om Vetenskapliga partiets viktigate fråga nämligen nedväxt!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

En reaktion till “De borgerligt skapade konflikterna känns nu hos de hemlösa i Borås

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s