Korruption? – Jan Eliasson & Mona Sahlin har tömt Anna Lindhs minnesfond

Exponerat – Jan Eliasson & Mona Sahlin har tömt Anna Lindhs minnesfond. I den ansvariga styrelsen sitter också två av Mona Sahlins närmaste vänner skådespelaren Rikard Wolff och författaren Liza Marklund, yttermera Jytte Guteland, Tobias Baudin, Ann Linde, Dan Svanell, Roger Berzell, Peter Örn. Ingen av de ansvariga i styrelsen verkar vilja kommentera saken enligt Exponerat.

– Jo. Det kan kanske tänka sig bli aningen komplicerat att förklara utan att framstå som fullkomligt korrumperade? Är det olagligt att tömma en minnesfond på detta vis? Är det omoraliskt? Hur hederligt ledarskapet blir i framtiden hänger på oss alla.

Det kan kanske vara intressant med ett citat om demokrati av Anna Lindh i sammanhanget:

”… världen har fler demokratier än någonsin, och mänskliga rättigheter befinner sig högt på nästan alla länders dagordning. Ändå, är korruption och förtryck alldeles för vanliga hot mot det demokratiska samhället. Och vi har sett en dramatisk ökning, de senaste 10 -15 åren, av etniska konflikter och humanitära kriser med brott mot mänskliga rättigheter som viktiga delar., men också mer av korruption. Mänskliga rättigheter prisas mer än någonsin – och kränks mer än någonsin.”
/Anna Lindh

Minnet av den hederliga Anna Lindh lever nu kvar ännu mer i kontrasten till det Socialdemokraterna utvecklats till. Finn eller starta ett bättre parti som valsamverkar sig in och kan ersätta korruptionens partier! Pengar är inget jämfört med ett gott eftermäle! Gör om, gör rätt! Det är aldrig för sent att bli hederlig!

MVH
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

P.S. I sammanhanget kan det kanske vara intressant hur man identifierar psykopater och i fall det är psykopater som ex. försöker skriva om världshistorien.

5 reaktioner till “Korruption? – Jan Eliasson & Mona Sahlin har tömt Anna Lindhs minnesfond

  1. – Hmm. Visste inte tidigare vilka aktörer dom agerade i fondens styrelse, men nu vet man alltså vilka dom är och har varit. Anande redan att något var väldigt, väldigt fel när man gav priset till Albright – ”Was it worth it? Yes, I believe it was worth it” – Tragiskt.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s