Facebook förfaller i omoraliskt bokbåls-beteende – Censurerar Newsvoice

Finns Sveriges motsvarighet till Hitlertysklands Joseph Goebbels på ett hemligt kontor i Stockholm på Sveavägen, i en av Hötorgs-skyskraporna på plan 6, och har han en egen säkerhetsvakt? Den frågan ställer jag mig när jag läser ett inlägg på Newsvoice om Facebooks senaste bokbål, en censur mot medborgarjournalismen med likheter från Hitlertyskland.

Ser ni en likhet?

Drar jag likhetstecken mellan Facebooks sverigechef och Joseph Goebbels? Är det rimligt? Finns det verkligen fog för den jämförelsen? Inte vill väl denne man fördriva judarna till Palestina såsom Hitler ville? Nej. Men vrider man bara en aning på detaljerna så finns det andra slående likheter som involverar fördrivning av ett annat folk. Låt mig förklara!

Facebook styrs av CIA och CIA styrs i stor utsträckning av Rotchild-sionismen som lett till det expansiva NATO:s och USA:s stöd av Israel i den etniska rensningen av palestinier från Palestina, en etnisk rensning och ockupation som t.o.m. jämförs med Nazismen av protesterande israeler och den jämförelsen haltar tyvärr inte det minsta.

Samma Rothchild-sionism tycks genom George Soros och USA ha verkat för söndrande och totalt kaos i många länder i Mellanöstern, samt den extrema massinvandringen av vilt främmande kulturer och religioner till Europa, till synes för att slå sönder de Europeiska folkens enhet, i kampen mellan olika kulturer och religioner, sannolikt så att profitörerna enklare ska kunna profitera på konflikt och elände inom EU obemärkta.

Det finns en sekteristisk kvinna som försagt sig. Barbara Lerner Spectre heter hon, vilket jag snappat upp från Jan Milld, och jag tror att hon avslöjat en mycket ond sekteristisk plan. Men man kan naturligtvis fråga sig om hon inte är en i raden av ett fåtal psykopater utan inverkan eller en helt vanlig virrpanna? Jo. Det kan man rimligen fråga sig.

Visst kan vi vara skeptiska till det som liknar makabra konspirationsteorier, men vi bör samtidigt komma ihåg att detta kan röra sig om en mycket mentalt sjuk sekt som tycks vara mentalt störd, eftersom delar av den håller på med skärande i barns genitalier och blodsugning av gossebarns blödande penisar, fortfarande år 2017, och precis som denna sjuka sekts expansiva beteende så måste ändå Hitlers ockultism och expansionism också betraktas som mentalt sjuk och däri ingick naturligtvis Goebbels.

Det kan röra sig om galen sekterism, ni vet som Knutbydramat, som i det muslimska brödraskapet, som IS, som i frimurarorden och som galningen i Norge. Det rör sig alltså inte nödvändigtvis om högt stående, mentalt friska, vetenskapligt tänkande, ateistiska, humanistiska människor här, eller ens sekulära, och då kan naturligtvis bokbål och borttagning av Newsvoice från Facebook vara fullt rimligt i en sådan extrem sektmedlems ögon.

Vad tror du? Är det en sannolik teori av Facebooks censureringar?

8 reaktioner till “Facebook förfaller i omoraliskt bokbåls-beteende – Censurerar Newsvoice

  1. Man bör inte ha med facebook att göra. Alla vet ju att det är en spioncentral åt USA och därmed den svenska statsmakten. Sälvfallet är det svenska myndigheter och säpo som har för avsikt att styra info-flödet. För övrigt finns aldeles för mycket lögner och trams som går där genom, ut över hela världen. Det är förvånande att facebook inte har något att anmärka mot alla idiotiska konspirationsteorier som de gladeligen släpper igenom.

Kommentera enligt kommentarsreglerna