Är Tulsi Gabbard ett sionistiskt troll?

Jag har tidigare berömt Tulsi Gabbard, insett att hennes småfel varit relativt betydelselösa, bländats av hennes kompetens och karisma, men kanske helt missat elefanten i vardagsrumssoffan. Tulsi Gabbard stödjer INTE FN:s resolution 242.

Bild på förvånad katt
Va! Är det verkligen sant?

Tulsi Gabbard har varit på krigs-marionetten Obamas linje om båda parters ansvar för fred, som om Israel kan förväntas skapa fred, när israeler själva anser att Israel är fullt jämförbart med Hitlertyskland.

Bild på Noam Chomsky
Noam Chomsky: Israel’s Actions in Palestine are “Much Worse Than Apartheid” in South Africa | Democracy Now!

Man behöver inte vara raketingenjör för att inse att Israels mål aldrig varit fred, lika lite som Hitlers mål var fred, men snarare kontinuerlig stöld av land med stöd av sionismens sekteristiska politiska ideologi, inte enbart över Israel, men sannolikt även för världsherravälde.

Bild på Davidsstjärna kombinerad med ett hakkors

Även palestinernas sekteristiska politiska ideologi tycks vara pådrivande för stenkastningen och fullkomligt bortkastad icke-precis raketbeskjutning av israeler som befinner sig olagligen på deras mark, även om den taktiken naturligtvis är helt fruktlös mot moderna prickskyttevapen och fosforbomber i händerna på psykopater, som får full support av landets ledande psykopater och ett folk som röstar fram dem.

När alla dessa tokiga sekt-människor alla tror på Demiurgen och hans olika profeters predikningar om de egna folkens utvaldhet att dominera över alla andra folk, eller att stjäla från dem eller att utrota dem, precis likt Hitler och hans arier och lebensraum, så kan det naturligtvis aldrig bli fred.

Katt med Hitler-utseende

Lebens-majum!

Alla vet att USA:s lobbystyrda stående veto till Israels favör är pudelns kärna. Israels krigsförbrytelser måste beivras, precis som Sveriges krigsförbrytelser måste beivras, precis som USA:s krigsförbrytelser måste beivras, precis som IS krigsförbrytelser måste beivras, OM vi vill skapa fred på jorden.

De skyldiga psykopaterna måste gripas och de måste dömas för straff som motsvarar brottets allvarlighet! Handlar det om massmord eller seriemord? Folket måste skaffa sig partier för enhet och anständighet och rösta på dem i alla länder!

För att skapa fred måste ALLA falska krigiska sekter bort och vi måste enas i ett sanningsökande som inte bygger på psykopaternas manipulerande osanning, men bygger på evidens, bevis och vetenskaplig metod!

 

En reaktion till “Är Tulsi Gabbard ett sionistiskt troll?

Kommentera enligt kommentarsreglerna