Olika former av lögn – Del 17– Osann skuldbeläggning av individen

Eliten vill få individen att tro att denne ensamt bär skulden för sin egen olycka, på grund av brister i den egna intelligensen, den egna förmågan, eller att den egna ansträngningen är för liten. Detta är enbart till en mycket liten del sanningen. Det finns en mycket större och viktig faktor.

https://swebbtube.se/w/6ubaw65GDJAEYQkCutNbeq

Ensidig individualism döljer att spelet ofta är riggat med hög arbetslöshet som skapar en ond spiral av färre jobb, lägre löner och sämre anställningsvillkor, vilket gör att en viss andel slutar som förlorare, inte enbart arbetslösa, anställda, men även företag. Detta är helt ofrånkomligt i ett sådant ”race to the bottom” utan kollektiv solidaritet människor emellan.

För att bibehålla idén om personlig skuld har eliten uppfunnit ”den amerikanska drömmen”, d.v.s. att man faktiskt kan lyckas, vilket är sant om man är beredd att bryta mot reglerna, vilket ca 1% är, nämligen psykopaterna, d.v.s. eliten självt. Det mentalt sjuka systemet ökar på chansen att psykopati utvecklas hos personer som annars hade förblivit mentalt friska. Dessa brukar kallas för narcissister.

Oavsett hur mycket människor allt mer kämpar på, armbågar sig fram, slickar uppåt och sparkar nedåt, eller stångar sig blodiga utan resultat, så kvarstår faktum. 90-99% blir förlorare och 10%-1% lyckas, beroende på hur extremt psykopatiskt samhället har blivit.

Rätt fokus hos folket gör att vi känner solidaritet med varann, organiserar oss effektivt mot det förljugna massmediala, politiska och ekonomiska systemet som är vår gemensamma fiende.

Människor som har låtit sig luras av eliten, om var den verkliga skulden ligger, men ännu inte har drabbats personligen av elitens påhitt, förstärker ofta denna skuldbeläggning, som eliten har programmerat dem med, mot sina egna vänner och familjemedlemmar, som de istället vänligt och generöst borde hjälpa.

Gör man inte det så leder ofta skuldbeläggningen till ett depressivt tillstånd, hos den utsatte, som ofta har skuldbelagt sig själv. Effekten är hämmad handlingskraft. Utan handlingskraft sker givetvis ingen effektiv organisering mot eliten och det system som skapar depressionen.

När individen känner sig deprimerad, så tar individen ibland till droger, ibland sekterism, eller anlägger en fasad av att vara lyckad och skuldsätter sig och blir till maktens lydiga skuldslav. Ibland blir individen bara ett utmattat vårdpaket, eller begår självmord, eller blir kriminell, eller flyr in i extrem sekterism.

Stöd dina medmänniskor och familjemedlemmar med sanningen! Hjälp varandra! Organisera er effektivt! Befria hela samhället från elitens lögner och skuldslaveri tillsammans!


Känner du tacksamhet för mitt arbete om sanning kan du uttrycka denna tacksamhet på flera olika vis. Ex. kontakta mig för att donera pengar, eller berätta om partiet och denna text för dina vänner och bekanta, enligt Soldathandbokens principer, eller bli aktiv medlem gratis, eller skapa ett eget parti som valsamverkar med Vetenskapliga partiet.

För att bli mer sann, så lär dig fler former av lögn i denna serie om sanning!

Kommentera enligt kommentarsreglerna