Kritik – Henrik Arnstad blir ny ”vetenskaplig” utbildare för Ordfront & DemokratiAkademin

Föreningarna Ordfront och DemokratiAkademin inleder samarbete med Henrik Arnstad, som ska ”utbilda” människor i demokrati. Henrik Arnstad kallas för ”vetenskapsjournalist”, men bör nog snarare kallas för ovetenskaplig opinionsbildare och journalist på välkända lögnaktiga fascistiska agenda-medier, vilka har stulit vår demokrati genom att ljuga för folket och därigenom stödja finanskapitalets öppna fascism mot suveräna stater.

Bild på Georgi Dimitrov”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element”
/ Georgi Dimitrov Källa: http://jinge.se/allmant/jan-myrdal-hog-tid-att-skriva-klartext.htm

Det samtidiga spottandet på Sverigedemokraterna som ”fascister”, när de röstade för fred för Libyen istället för sekteristiskt fascistiskt kaos där som har mördat tusentals människor, är helt obalanserat och ohövligt, något som skapar sympatiröster för SD.

Henrik Arnstad har således stärkt SD, istället för att angripa SD för det som faktiskt den enda, men ytterst pinsamma form, av ”fascism” som jag har funnit i SD, nämligen stödet av Nazi-sionismens etniska rensningar och brott mot FN:s resolution 242.

Arnstads fascism blir i min mening tydlig när jag tittarmeritlistan. För när medier ljuger dygnet runt, så att näsan växer sig meterlång, har man då verkligen demokrati?

”När ett lands regering och media inte gör något annat än ljuger dygnet runt, hur kan då demokrati existera?. Klart att den inte kan det.”
/Paul Craig Roberts (Källa: OpEdNews 12/5/2017)

”When a country’s government and media do nothing but lie 24/7, how can democracy exist? Clearly, it cannot.”
/Paul Craig Roberts (Source: OpEdNews 12/5/2017)

Henrik Arnstad kan författa hur många historier han vill och han kan utge sig för att vara ”specialiserad” på forskning om demokrati, ideologi och identitet, samt skapa konflikt i vårt samhälle genom ovetenskaplig associationsskuld hur mycket han vill, eller förvränga begreppet ”fascism” precis hur mycket han vill, men att kalla denne man ”vetenskapsman” är i min mening INTE sanningen och man ska väl ändå vara noga med sanning och ord om man kallar sin förening ”Ordfront”, eller?

Henrik Arnstad är i min mening starkt selektiv och överdriven, bedriver starkt vinklad journalistik, som saknar relevans för det vetenskapliga samtalet, samt är INTE intresserad av ordens verkliga betydelser eller någon deliberativ diskurs, som kan leda oss alla till en mer balanserad och sann bild av verkligheten, vilket givetvis är av allra STÖRSTA VIKT om vi vill skapa en fungerande demokrati.

mahatma_gandhi_80x80”Demokrati, disciplinerad och upplyst, är den finaste sak i världen. En demokrati fördomsfull, okunnig, vidskeplig, kommer att landa i kaos och kan bli självförstörande.”
/ Mahatma Gandhi

mahatma_gandhi_80x80”Democracy disciplined and enlightened is the finest thing in the world. A democracy prejudiced, ignorant, superstitious, will land itself in chaos and may be self-destroyed.”
/ Mahatma Gandhi

Fler tänkvärda citat om demokrati.


OM DU GILLADE TEXTEN SÅ DELA MED DIG & ANVÄND HELST ÖPPEN FRI HÅRDVARA & PROGRAMVARA SOM RESPEKTERAR MÄNNISKORS FRIHET NÄR DU GÖR DET! DÅ ÖKAR CHANSEN FÖR ATT DITT MEDDELANDE KOMMER FRAM UTAN S.K. ”DEBOOSTING”.
VI HJÄLPER GÄRNA DIG, DIN FAMILJ, DINA VÄNNER, ELLER DIN SKOLA, SÅ ATT VI ALLA BLIR DIGITALT FRIA TILLSAMMANS! VÅR RÅDGIVNING, UTBILDNING OCH INSTALLATION ERBJUDER VI TILL ER ALLA HELT GRATIS.
VI TACKAR FÖR DEN HJÄLP OCH DE DONATIONER VI HAR FÅTT AV ER. DE HAR GJORT STOR NYTTA OCH VI KÄNNER STOR TACKSAMHET FÖR ERT BEHJÄRTANSVÄRDA STÖD. TUSEN TACK.
Annons

8 reaktioner till “Kritik – Henrik Arnstad blir ny ”vetenskaplig” utbildare för Ordfront & DemokratiAkademin

 1. Jag ser Arnstad som en (statsfinansierad) politisk pajas, som ser alla politiskt avikande som rasister och misstänkta högerextremister i varje vrå. En PK-journalist av värsta sort. Har för mig att ”Ordfront” stod på konkursens brant för ca 1/2 år sedan. Men de har väl fått någon form av statsbirag för fortsatt verksamhet. Tidningen var ganska bra när den startade för många år sedan, men har nu blivit ett talesrör för feminister och HBTQ aktvister och andra vänsterideologer. Där kan han ju sitta och skriva om ”demokrati”, men någon utbildning från honom vill man ju knappast veta av.

  1. 1. Jag tycker inte att hans beteendet kan anses vara ”politiskt korrekt”. Jag vänder mig därför mot benämningen ”PK-journalist” en beteckning som de säkerligen gärna klistrar på sig själva.

   2. Extremfeminism och HBTQ-aktvism repellerar majoriteten och skadar vänstern och flyttar bort fokus från västerns vinnarfrågor. Att skada vänstern kan knappast kallas för ”vänster”, men möjligtvis ”kaviarvänster” som arbetar för högern.

   Jo. Inbillning av Arnstad vore inte riktigt lika kvalitativ som den utbildning som jag skulle kunna ge eleverna, med min egen meritlista, inkl. utbildning i frihet på nätet, som blivit allt viktigare för demokratin.

  1. Det är som att kalla en kommunist för ”Kommunist!” Jo. Han är ju det.

   PK-folket gör alltid allt för att vara PK i syfte att passa in i det väloljade maskineriet och klappar sig själva och varann på huvudet för det pk-beteendet.

   PK-folket är inga visselblåsare, dissidenter, granskare eller eget tänkande människor med karaktär. De är vasaller.

 2. Jo, hans omdömen anses tillhörande det ”politiskt korrekta”, i motsats till oss andra som inte delar fulmediernas allmänna ”värdegrund”. Du och jag anses således som politiskt inkorrekta dvs (ej medieuppfostrade).

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s