Statistik – Hur många fler dödsfall per vecka 2020 i Sverige jämfört med andra år?

Antal rapporterade dödsfall till SCB per vecka åren 2015-2020.
Genomsnittligt antal döda per dag
.
(Döda med okänd dödsdag ingår inte i tabellen)

Intressanta kurvor. Vinter tycks vara farligt och hoppet om vårsolen och ljuset tycks hjälpa folk att överleva.

Jag spekulerar i att Bill Gates och Rothschilds som har investerat massvis med pengar i vaccinindustrin måste vara tämligen besvikna nu. Kan en sådan liten puckel få folk att vilja spruta in kaninhjärna m.m. i kroppen? kanske om man är över 70 eller sjuk?

De extra dödstalen kan givetvis också bero på det faktum att man medvetet har förstört beredskapen, medvetet har smittat ner folk i onödan, samt inte har gett gamla och sjuka rätt slags näringsämnen, bra kost, motion i naturen och vård, men dödshjälp istället?

Bild på babian med baksmälla
Suck. Varför biter de galna bävrarna sig fast i Socialdemokraterna, som inte är demokratiska socialister?

Men ponera att folket snart har nått flockimmunitet och att ”ledarskapet” under sommaren byter sin vårdpolitik! Då kan de åtminstone kanske få de mindre mentalt bemedlade sossarna, som biter sig fast i det icke-socialistiska icke-demokratiska sossepartiet likt galna bävrar, att tro att de gjorde rätt som massmördade gamla och sjuka våren 2020?

Fulmedia kan givetvis fortsätta tjata om antalet döda för att skapa panik och efterfrågan efter vacciner och totalitär övervakning, helt utan att jämföra med andra år, men det gör dem naturligtvis helt irrelevanta att betrakta för den som söker sanna nyheter. För den som istället vill vara lugn, vill må bra och är motiverad att tänka evident sant, vill bry sig om beredskap är för sin personliga integritet och vill rösta mer rätt än fel 2022 så går ju även det.


SLUTA DESSUTOM SLÄNGA PENGAR PÅ FULMEDIER! DE ÄR SKADLIGA FÖR OSS ALLA. SLÄNG ORDENTLIGT MED DONATIONER PÅ DET DU VILL SE MER AV ISTÄLLET!

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s