EU-vurmen & den falska godhetens rasistiska massmördare

Det är med all sannolikhet ojämlikhet och vidöppna gränser som har skapat trångboddhet och det är det nordliga klimatets D-vitaminbrist som, med all sannolikhet, gör att invandrare drabbas särskilt hårt av årets influensavirus, i Covid-19.
EU flaggan, det stora rövhålet, jämte andra stjärnbilder.Det är de senaste 30 årens EU-vurmare
som har förstört både välfärden och beredskapen mot sådant här, men även deras medvetna oförmåga att berätta om D-vitaminets fantastiska effekt på immunförsvaret. Det är dessutom deras ignorans, mot de event som både historia och vetenskap varnar oss för, som gör att liemannen kan skörda extra offer i den nedbantade vården, särskilt bland invandrare denna gång, men även bland sjuka och gamla. De kvävs till döds långsamt, samt har dödats med morfin. Föreställ er hur det känns! Fy fan vilket djävla öde! Kommer ni ihåg hur ja-sidan påstod hur bra det skulle bli med EU-medlemskapet? Nu har ni kvittot.

Det är väl rena rama turen, i oturen, att det inte blev fullt friska barn, ungdomar och vuxna i produktiv ålder som blev de här rasistiska massmördarnas främsta offer, som det blev med spanska sjukan, som sannolikt kom från USA.

Smithsonian – How the Horrific 1918 Flu Spread Across America föreslår att Spanska sjukan började i USA i Haskell, Kansas, eftersom det fanns grisar där och att området befinner sig på en huvudled för 17 arter av flyttfåglar.

…men faran är alls inte över för ett allvarligare influensavirus heller. Det kan ske när som helst. Vi har haft tur i oturen, än så länge, hur märkligt det än kan låta, med tanke på hur illa det är.

Bild på kul vildsvin med solglasögon och hattIllegala invandrare med pengar att betala illegala människosmugglare trodde på lögnerna från de imperialistiska girigbukar som lockade hit dem och instruerade dem i hur man livnär sig på välfärden, i syfte att krossa den och att skapa bostadsbubbla, för de illegala invandrarna blev en ny underklass i Sverige som imperialisterna ville ha, för att kunna utnyttja dem i kortsiktigt girigt syfte och kunna sänka de inhemska arbetarnas löner. Sossarna var med på att öka arbetslösheten för oss alla, för både för svenskar och invandrare, genom att höja pensionsåldern. Vilka äckliga svin de är, sossedjävlarna.

Efter att ha riskerat livhanken, i imperialismens och sekterismens krig och misär, samt riskerat livet i ranglig gummibåt på Medelhavet, så ska alltså de illegala migranterna, samt även de fullt legala flyktingarna utan sekttillhörighet med riktiga flyktingskäl, alltså kvävas till döds i trångbodda förorter fyllda med sopor på gräsmattorna, p.g.a. viljan till s.k. ”mångkultur”, eller tvingas dö uppkopplade till uråldrig utrustning, som man har skakat fram ur dammiga förråd som man knappt visste om. Långsam kvävning till döds på fullbelagda intensivvårdsavdelningar. Att det har fungerat alls och har räddat liv är ett stort djävla under. Men fy fan vilket djävla öde, både för vårdpersonalen och för de drabbade! Hade de varit kvar i sina egna nationer så hade de kanske överlevt och varit glada som barn med varsin banan i solen.

Regeringens åtgärd, sent om sider, är nedstängningar genom skräck-propaganda och idiotiska öppettider, som skapar ännu mer misär och fattigdom, genom konkurser och ännu fler uppsägningar, käbbel, självmord och våld i hemmen.

Bild på dum tupp-kycklingDe korkade massmordiska hen-hönsen ska även skicka ut ett SMS… Ett SMS! Det innehåller knappast information om hur D-vitamin kan skydda oss alla, särskilt invandrare. Detta säger allt om deras massmordiska rasism. De är inte bara imperialistiska massmördare som är för etnisk rensning och stöttar reaktionär sekterism. De är dessutom rasistiska massmördare som vill mörda gamla, sjuka och fullt fungerande företag och familjer.

Å vetifan om inte också det snabbt framtagna vaccinet, som nu skall massvaccinera hela Sverige, är någon form av rasistiskt massmord? – Det skulle inte förvåna mig det minsta, eftersom vi vet vilken slags falsk godhet och vilka slags monopolföretag som ligger bakom, samt har begärt ansvarsfrånskrivning från biverkningarna.

Det blir väl, som vanligt, att ingen lyssnar på den proaktive vetenskaplige ingenjörn, samt att jag sedan får säga: ”Vad var det jag sa” och bli hatad av de ignoranta hönsen och de reaktiva tuppkycklingarna som ”besserwisser”, men aldrig vald för att kontrollera ledarskapet proaktivt, trots hög förmåga att se samband och hög förmåga till proaktivt beteende, en hög moral för framtidens generationers väl, samt en hög förmåga att analysera och samarbeta.

Om du, mot förmodan, INTE vill ha reaktiva rasistiska massmördare i ledningen av landet, så stöd gärna raka motsatsen på olika vis! Men det har du väl inte gjort hittills, eller? Vad säger det om dig?

Bild på liggande Buddha-staty
Andas djupt i stillhet om du är motiverad att se den evidenta sanningen!

Är sanningen besvärlig och skapar en mental störning av ilska eller skuld, så se denna störning som en signal på att du kan ha missförstått något som du trodde att du förstod! Andas då djupt i stillhet och låt tankarna flöda! Betrakta dem! Rangordna dem som viktiga eller oviktiga, sanna eller falska! Finn lugnet, finn modet och finn medkänslan! Det kommer leda till att du gör allt mer rätt i nuet och i framtiden, även om ingen någonsin kan bli perfekt.

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s