Elsa Widding: Klimatreligionen hotar miljarder människoliv – Swebbtv Vetenskap 66

Den kompetenta modiga Elsa Widding är inte enbart en snygg politiker, men även extremt väl påläst på IPCC:s olika dokument, vilket hon visar genom sin hemsida Klimatkarusellen. Yttermera har hon vad som framstår vara analysförmåga. Här intervjuas hon av Mikael Willgert på SwebbTV som jag tittar på ofta genom SwebbTube där jag administrerar Valsamverkanspartiets kanal.

Elsa Widding: Klimatreligionen hotar miljarder människoliv – Swebbtv Vetenskap 66

Synd att en så snygg och intelligent kvinna valt Sverigedemokraterna som plattform. Valet var ev. kortsiktigt taktiskt, tror jag, för Sverigedemokraterna är idag ett parti för både EU- och NATO-medlemskap, vilket är dåligt för ekologisk hållbarhet och beredskap, som hon verkar brinna för.

När Elsa satt sig in i de frågorna så har hon alla möjligheter att att gå ur SD och bli partiledare för det brett valsamverkande Vetenskapliga partiet, anser jag. Hon om någon borde borde passa utmärkt för det uppdraget, anser jag.

Hon verkar redan ha vetenskapsteorin i blodet och redan ha modet att göra rätt, vilket man kan få får genom meditation, samt kärleken till barnen och framtidens generationer, samt en mycket hög dos förnuft innanför pannbenet och ledarskapsdriv. Jag älskar dig Elsa.

Mer intressant om Elsa Widding:
https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/?s=elsa+widding

Annons

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s