Stefan Löfvén och Socialdemokraterna sannolikt på väg mot total bottenotering

Socialdemokraterna sjunker konstant i opinionsundersökningarna och det är alls inte konstigt.

Några siffror som belyser Socialdemokraternas problem:
År 2002 39,9%
År 2006 35,0%
År 2010 30,7%
År 2015 26,9%

Och nu är alltså massinvandringen plötsligt en belastning enligt Stefan Löfven. Det blir komedi på hög nivå.

Flera Socialdemokrater, som redan insett att ledarskapet i Socialdemokraterna ljuger för dem, har redan gått med i Sverigedemokraterna och de som nu kommer vakna upp och inse att de ljugit hela tiden och har haft fel hela tiden, kommer givetvis förlora förtroendet för dem som ledare, för vad mer har de i så fall ljugit om?

Eller har de helt enkelt saknat intelligens? Frågan är uppenbar. Ska vi i så fall ha politiker utan intelligens att leda Sverige?

De kallar sig Socialdemokrater samtidigt som de förstör skolan vården och välfärden och gör om Sverige till en delstat i ett EU som allt mer börjar likna det USA som gjorde Olof Palme till socialist?

Men vart ska då riktiga socialdemokrater ta vägen? Ska de välja ytterligare ett högerparti som SD, för förslavande extremkapitalistisk frihandel, det som Olof Palme kämpade emot, eller ska de gå med i Vetenskapliga partiet?

Frågan om vem som har rätt kompetens för att leda Sverige är fullkomligt uppenbar.

Med vänlig hälsning
Martin Gustavsson
Partiledare
Vetenskapliga partiet

4 reaktioner till “Stefan Löfvén och Socialdemokraterna sannolikt på väg mot total bottenotering

  1. Socialdemokraterna har tappat sitt fotfäste över politiken, man har medvetet överlåtit politiken och ansvaret att kunna styra landet till EU: s marknadsliberaler och kapitalister. Många samhällsgrupper upplever nu att deras ekonomi har krympt eller håller på att haverera, medan den besuttna eliten har tagit för sig allt mer av välfärden. Man bedriver inte sedan många år längre någon fördelningspolitik utan lagt sig platt för marknadsliberalismen. Nu kan man skylla allt som går på tok i landet på EU och världspolitiken. Man gör sig i princip ansvarslösa och tittar nervöst på hur saker genomdrivs på EU:nivå och rättar in sin politik efter det och överlåter allt mer makt till denna politiska bekvämlighets institution.
    Alltså en institution styrt av marknadsliberaler, kapitalister, storföretag och industiledare och ofta poltiker med ekonomiska intressen i näringslivet. Det är de som genom ombud lägger lagförslag, betänkanden och utredningar genom anlitanden av konsultföretag (lobbying) och pr-byråer.
    Vanliga manniskor som du och jag har inte det minsta inflytande på de beslutsprocesser som sker där.
    Det är därmed våra egna politker (socialdemokrater och borgerligheten) som har vilsefört oss in i EU med löften om hur bra det skulle bli. Men hur blev det?
    Ökad fattigdom för de redan fattiga och ökade inkomstklyftor.

Kommentera enligt kommentarsreglerna

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s