EU-förespråkarna har skinnat 90% av folket och försvagat den svenska offentlighetsprincipen

Medlemskapet i EU har inte enbart lett till ett ”race mot botten”, EU har även försvagat den svenska offentlighetsprincipen, d.v.s. rätten att ta del av allmänna handlingar. Det visar rapporten Grundlag i gungning? från Expertgruppen för studier i offentlig ekonomi (ESO).

Grundtanken är att allmänheten ska ha en insyn i hur allmänna medel används och det har ryckts undan och det handlar om många miljarder skattekronor. Det är tydliga tecken på minskad demokrati och ökad korruption i Sverige.

Marcus Jönsson har skrivit mer om saken i Proletären.

Alliansvilja med högersossarna är fel taktik för Vänsterpartiet, anser jag, om det inte medför en omröstning om EU-medlemskapet. Att jamsa med inuti EU innebär ENBART att Vänsterpartiet lurar arbetarklassen genom att utgöra ett alibi till de vidriga högersossarna och George Soros ”open society”, istället för att stå i tydlig opposition till den monopolkapitalistiska korruptionen som skapar rasism kaos och skuldsättning, debtocracy. Ska Vänsterpartiet verkligen stå medskyldiga till denna politik?

Det är viktigare med en blåslampa i röven på det överbetalda etablissemanget. Det bästa man kan göra är faktiskt att rösta på EXAKT det man vill ha, anser jag, INTE vika sig en tum vad gäller EU, men även sluta att äta fulmediernas lögnaktiga svinfoder!

Bild på grisar som serveras svinfoder som kommer ur en TV
EU skulle bli så väldigt bra kom det, likt svinfoder, ur dumburken inför EU-omröstningen.

Betrakta inte de ljugande fulmedierna och rösta INTE på något parti som sitter i Riksdagen, såvida du inte är en elak djävel och tillhör eliten 10%, samt vill rektalpenetrera folket 90% ytterligare. Inget av riksdagspartierna, inte ens Vänsterpartiet, driver Ut ur EU i valet 2018. Det är bisarrt.

Förr var det intelligens och ryggrad i Vänsterpartiet, men numera synes det bli alltmer dåligt med den saken. Och det är därför jag anser att hela arbetarklassen 90% bör rösta på, stötta och delta i vilketsomhelst parti som driver Ut ur EU aktivt, samt deltar i en bred valsamverkan!

eugene_v_debs_80x80
”Jag röstar hellre på något jag vill ha även om jag inte får det än att rösta på något jag inte vill ha och få det.”
/ Eugene V Debs

”I’d rather vote for something I want and not get it than vote for something I don’t want, and get it.”
/ Eugene V Debs

Kommentera enligt kommentarsreglerna